регистрация на МПС в КАТ еко такса 200лв
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
Re: ре
Znajko написа:Дали важи за пререгистрация на вече внесена и регистрирана в БГ кола?
не
само за така наречения нов внос
при първа регистрация в БГ
- Jovani
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
А има ли го още, местния данък - 2,5% от застрахователната оценка, когато обявяваш колата в общината. Щото ако го има там цифра пари, и в кат цифра пари и то 400-500 лв за колата САМО ЗА ДАНЪЦИ, ИЗВИНЯВАЙТЕ АМА ТВА Е БЕЗОБРАЗИЕ! При положение че вече са взели данъци от тия пари, когато си ги взел т.е. от заплатата. Направо незнам, това нащо не е държава, то поне да виждахме каде отиват.
- stanislav_s
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз съм оптимист. Идва времето на новите автомобили
.
п.п. Колеги не може само на нашата държавица от Евро съюза да са й толкова ниски данъците и таксите. За сравнение в Англия (не че има кой знае каква база за сравнение ) един Пасат 1992 година струва около 700 паунда, но годишната застраховка му е 1200 паунда, така че ние пак сме добре

п.п. Колеги не може само на нашата държавица от Евро съюза да са й толкова ниски данъците и таксите. За сравнение в Англия (не че има кой знае каква база за сравнение ) един Пасат 1992 година струва около 700 паунда, но годишната застраховка му е 1200 паунда, така че ние пак сме добре

- passatdriver
- Автомобил:
- Двигател:
- lucky7o
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
passatdriver написа:майка им де.. точно сега ли след няколко дни ще си регистрирам саксото а тези 200лв са ми почти цялото каско
ПП никаква информация не намерих и новините гледах по няколко канала нищо не споменаха санто от къде разбра
Информацията е 100 % достоверна,всеки ден съм в КАТ,очудващото е ,че днес го изръсиха това он нищото!Трябваше поне да предупредят или нещо такова въпреки,че ако бяха казали щеше да е лудниаца пред кат както беше до началото на тази година

- passatdriver
- Автомобил:
- Двигател:
lucky7o написа:passatdriver написа:майка им де.. точно сега ли след няколко дни ще си регистрирам саксото а тези 200лв са ми почти цялото каско
ПП никаква информация не намерих и новините гледах по няколко канала нищо не споменаха санто от къде разбра
Информацията е 100 % достоверна,всеки ден съм в КАТ,очудващото е ,че днес го изръсиха това он нищото!Трябваше поне да предупредят или нещо такова въпреки,че ако бяха казали щеше да е лудниаца пред кат както беше до началото на тази година
а къде се плаща тази такса защото не мога да си позволя да отида без номера и после да ме върнат за да я плащам на място или в данъчното
- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
stanislav_s написа:Аз съм оптимист. Идва времето на новите автомобили.
Айде да ми направят и заплатата европейска и няма драма.
Писна ми само да слушам как трябва да приравняваме нещо към :европейското: такова.
Не разбрахте ли че няма нищо европейско в това, което се случва в този мафиотски механизъм, наречен за по лесно държава?
Всеки плаща и си трае, защот безпариечието до което е стигнало по-голямата част от населението, не му остава време да види какво и защо плаща, то просто плаща и гледа да има какво да яде и всички останали нещо от първостепенна необходимост.
Кое е еврпоейското ни? Това че няма как половината да си купят апартамент и да не живеят до 45 год при мама и татко с жената ли? Пътната настилка ли? Мръсотията ли? Влагането на парите от ЕС в джобовете на ръководителите на държавата ли?
Смешни сме.
Просто сме смешни. И особено с това, че ни се иска и си казваме - е това е Европата.
Това е ПАСТИ. Който е бил - знае какво е. Това тука е пародия.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Мило,не ти треа европейска заплата бре.Ше умреш от глад.На европееца половината от заплата отива за връщане на заеми,с останалото едвам приключва месецаМилослав написа:stanislav_s написа:Аз съм оптимист. Идва времето на новите автомобили.
Айде да ми направят и заплатата европейска и няма драма.
Писна ми само да слушам как трябва да приравняваме нещо към :европейското: такова.
Не разбрахте ли че няма нищо европейско в това, което се случва в този мафиотски механизъм, наречен за по лесно държава?
Всеки плаща и си трае, защот безпариечието до което е стигнало по-голямата част от населението, не му остава време да види какво и защо плаща, то просто плаща и гледа да има какво да яде и всички останали нещо от първостепенна необходимост.
Кое е еврпоейското ни? Това че няма как половината да си купят апартамент и да не живеят до 45 год при мама и татко с жената ли? Пътната настилка ли? Мръсотията ли? Влагането на парите от ЕС в джобовете на ръководителите на държавата ли?
Смешни сме.
Просто сме смешни. И особено с това, че ни се иска и си казваме - е това е Европата.
Това е ПАСТИ. Който е бил - знае какво е. Това тука е пародия.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”