регистрация на МПС в КАТ еко такса 200лв

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
rosy
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rosy » Сря 18 юни 2008 14:18

Аз лично съм за еко таксата да стане и 20 000 лв за 20 годишни таралясници :!:

Потребителски аватар
vanko_VW
Автомобил: Ford Focus
Двигател:

Мнениеот vanko_VW » Сря 18 юни 2008 14:22

еми що не ми извадиш 10 бона да си купя по-нова кола,що не мислите като пишете :gruebel :gruebel :gruebel ,а и не мисля че щом колата е на 20г. е "таралясник"

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Сря 18 юни 2008 15:02

мислихо го 3 години и го намислиха
да не стане повече само мамка му :cry:

Потребителски аватар
Znajko
Автомобил:
Двигател:

ре

Мнениеот Znajko » Сря 18 юни 2008 15:48

Дали важи за пререгистрация на вече внесена и регистрирана в БГ кола?

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Re: ре

Мнениеот Pichaga » Сря 18 юни 2008 16:03

Znajko написа:Дали важи за пререгистрация на вече внесена и регистрирана в БГ кола?

не
само за така наречения нов внос
при първа регистрация в БГ

Потребителски аватар
bomber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bomber » Сря 18 юни 2008 16:38

Stefan написа:Пак ли. Тия искат само да лапат :evil:

да дойдат да ми го лапнат :evil:

Потребителски аватар
groznika
Автомобил: Bora 1.8T
Двигател: AUM

Мнениеот groznika » Сря 18 юни 2008 16:40

На народа прогресивно взе да му писва и накрая ще стане така, че некой вместо данъци ще лапа дедовия... :evil:

Потребителски аватар
batmilko
Автомобил: Opel Zafira
Двигател: 1900 CDTI
Контакти:

Мнениеот batmilko » Сря 18 юни 2008 16:40

bomber написа:

да дойдат да ми го лапнат :evil:
чекай ги :lol:

Потребителски аватар
Jovani
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Jovani » Сря 18 юни 2008 16:43

А има ли го още, местния данък - 2,5% от застрахователната оценка, когато обявяваш колата в общината. Щото ако го има там цифра пари, и в кат цифра пари и то 400-500 лв за колата САМО ЗА ДАНЪЦИ, ИЗВИНЯВАЙТЕ АМА ТВА Е БЕЗОБРАЗИЕ! При положение че вече са взели данъци от тия пари, когато си ги взел т.е. от заплатата. Направо незнам, това нащо не е държава, то поне да виждахме каде отиват.

Потребителски аватар
stanislav_s
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот stanislav_s » Сря 18 юни 2008 16:44

Аз съм оптимист. Идва времето на новите автомобили :D .

п.п. Колеги не може само на нашата държавица от Евро съюза да са й толкова ниски данъците и таксите. За сравнение в Англия (не че има кой знае каква база за сравнение ) един Пасат 1992 година струва около 700 паунда, но годишната застраховка му е 1200 паунда, така че ние пак сме добре :wink:

Потребителски аватар
passatdriver
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот passatdriver » Сря 18 юни 2008 18:10

майка им де.. точно сега ли след няколко дни ще си регистрирам саксото а тези 200лв са ми почти цялото каско

ПП никаква информация не намерих и новините гледах по няколко канала нищо не споменаха санто от къде разбра

Потребителски аватар
lucky7o
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lucky7o » Чет 19 юни 2008 0:17

passatdriver написа:майка им де.. точно сега ли след няколко дни ще си регистрирам саксото а тези 200лв са ми почти цялото каско

ПП никаква информация не намерих и новините гледах по няколко канала нищо не споменаха санто от къде разбра

Информацията е 100 % достоверна,всеки ден съм в КАТ,очудващото е ,че днес го изръсиха това он нищото!Трябваше поне да предупредят или нещо такова въпреки,че ако бяха казали щеше да е лудниаца пред кат както беше до началото на тази година :roll:

Потребителски аватар
passatdriver
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот passatdriver » Чет 19 юни 2008 7:13

lucky7o написа:
passatdriver написа:майка им де.. точно сега ли след няколко дни ще си регистрирам саксото а тези 200лв са ми почти цялото каско

Информацията е 100 % достоверна,всеки ден съм в КАТ,очудващото е ,че днес го изръсиха това он нищото!Трябваше поне да предупредят или нещо такова въпреки,че ако бяха казали щеше да е лудниаца пред кат както беше до началото на тази година :roll:

а къде се плаща тази такса защото не мога да си позволя да отида без номера и после да ме върнат за да я плащам на място или в данъчното

Потребителски аватар
Милослав
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Милослав » Чет 19 юни 2008 7:31

stanislav_s написа:Аз съм оптимист. Идва времето на новите автомобили :D .

п.п. Колеги не може само на нашата държавица от Евро съюза да са й толкова ниски данъците и таксите. За сравнение в Англия (не че има кой знае каква база за сравнение ) един Пасат 1992 година струва около 700 паунда, но годишната застраховка му е 1200 паунда, така че ние пак сме добре :wink:

Айде да ми направят и заплатата европейска и няма драма.
Писна ми само да слушам как трябва да приравняваме нещо към :европейското: такова.
Не разбрахте ли че няма нищо европейско в това, което се случва в този мафиотски механизъм, наречен за по лесно държава?
Всеки плаща и си трае, защот безпариечието до което е стигнало по-голямата част от населението, не му остава време да види какво и защо плаща, то просто плаща и гледа да има какво да яде и всички останали нещо от първостепенна необходимост.
Кое е еврпоейското ни? Това че няма как половината да си купят апартамент и да не живеят до 45 год при мама и татко с жената ли? Пътната настилка ли? Мръсотията ли? Влагането на парите от ЕС в джобовете на ръководителите на държавата ли?
Смешни сме.
Просто сме смешни. И особено с това, че ни се иска и си казваме - е това е Европата.
Това е ПАСТИ. Който е бил - знае какво е. Това тука е пародия.

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Чет 19 юни 2008 8:01

Милослав написа:
stanislav_s написа:Аз съм оптимист. Идва времето на новите автомобили :D .

Айде да ми направят и заплатата европейска и няма драма.
Писна ми само да слушам как трябва да приравняваме нещо към :европейското: такова.
Не разбрахте ли че няма нищо европейско в това, което се случва в този мафиотски механизъм, наречен за по лесно държава?
Всеки плаща и си трае, защот безпариечието до което е стигнало по-голямата част от населението, не му остава време да види какво и защо плаща, то просто плаща и гледа да има какво да яде и всички останали нещо от първостепенна необходимост.
Кое е еврпоейското ни? Това че няма как половината да си купят апартамент и да не живеят до 45 год при мама и татко с жената ли? Пътната настилка ли? Мръсотията ли? Влагането на парите от ЕС в джобовете на ръководителите на държавата ли?
Смешни сме.
Просто сме смешни. И особено с това, че ни се иска и си казваме - е това е Европата.
Това е ПАСТИ. Който е бил - знае какво е. Това тука е пародия.
Мило,не ти треа европейска заплата бре.Ше умреш от глад.На европееца половината от заплата отива за връщане на заеми,с останалото едвам приключва месеца :lol:

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”