решено
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
При моя 1.8 ABS това беше от разбитите водачи на клапаните.....тихите обороти позволяват повечко масло да се стече край стеблото на клапана и тогава пропушва,защото относителното количество масло в горивната камера при един горивен цикъл е повече отколкото при работа на високи обороти....Ама това е при мен....при теб може би е същото?И няма как да пуши синьо,да мирише на изгоряло масло и да не гори масло!!!!Нещо

- Americanec
- Автомобил:
- Двигател:
MK4 написа:аз на първо време бих погледнал турбината как е при хората, които имат опит с такива двигатели
и моя пропушва синичко,особено като запаля,мирише лошо на изгоряло масло,,но капка не ми е изгорило за 10 000 километра или 4 месеца,казаха някакви си гумички на клапаните ли.....ама ми казаха да карам за сега така.....че ако ги смени някой които не разбира мноо мноо мойе да стане още по зле..и си карам така,свикнах с миризмата на игоряло масло....
- Andonov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Americanec написа:MK4 написа:аз на първо време бих погледнал турбината как е при хората, които имат опит с такива двигатели
и моя пропушва синичко,особено като запаля,мирише лошо на изгоряло масло,,но капка не ми е изгорило за 10 000 километра или 4 месеца,казаха някакви си гумички на клапаните ли.....ама ми казаха да карам за сега така.....че ако ги смени някой които не разбира мноо мноо мойе да стане още по зле..и си карам така,свикнах с миризмата на игоряло масло....
От къде ли го гори това масло като капка не ти е изгорило а пропушва?

- Americanec
- Автомобил:
- Двигател:
andonov написа:Americanec написа:MK4 написа:аз на първо време бих погледнал турбината как е при хората, които имат опит с такива двигатели
От къде ли го гори това масло като капка не ти е изгорило а пропушва?
незнам,.....
- GTI 1411
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги благодаря ви
Последна промяна от GTI 1411 на Чет 06 ное 2008 0:38, променено общо 1 път.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”