проблем след избиване на радиатoрче
- Golf`mafia
- Автомобил:
- Двигател:
проблем след избиване на радиатoрче
така след като ми изби радоаторчето на парното и вкара целия антифриз в купето музиката като я увелича малко повече и то не докрай почва да гасне а и ми се случва на два пъти вече колата да ми угасне е така резко ама заендо с касетофончето смисъл и двете наведнъж от къде може да е проблема
- Golf`mafia
- Автомобил:
- Двигател:
В повечето случаи колите имат фабрични инсталации за музиката иведени на общ куплунг.Там са захранване (+),(-), клемите за колоните и управлението. Към него се включва касетофончето.Най-вероятно се е намокрил този куплунг и всичко се обърква.Сваляй касетофона или там каквато е машинката и почиствай.А това за едновременното гаснене може да има и други причини.Както казва колегата по Нета няма да стане ще трябва да се отваря - суши и почиства.Успех!
- Golf`mafia
- Автомобил:
- Двигател:
- Golf`mafia
- Автомобил:
- Двигател:
- valkilmera
- Автомобил: Golf3 4 Audi A3
- Двигател: ABS AZD 8P
- venci&vento
- Автомобил: VENTO
- Двигател: ADZ 1996
valkilmera написа:Отваряй на ред и чисти,букси,кабели на сд.и по купето,защото Антифризу е сладък и става като изолатурпосле ъсилвай
Антифриза се изпарява по-бавно , а пък когато кабелите (буксите също) са мокри и по тях има напрежение протича електролиза и всичко изтънява и окислява , после проблемите може да са по-гадни .
Мой съвет е ако нямаш резервна инсталация чисти я тази докато е още годна .
- Golf`mafia
- Автомобил:
- Двигател:
хора абе проблема се поизяснява по принцип сам вързал една бас каса на цд-то ама е без усилвател в движение проблема както казах го няма ама като спра и след като увелича и бум рестарт на кастофония днеска ми се беше разкачила една от колоните и проблема го нямаше да не би бас касата да му гълта тока а като е в движение нали идва повече ток и сичко е ток и жици
- venci&vento
- Автомобил: VENTO
- Двигател: ADZ 1996
- Golf`mafia
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”