Благодаря предварително!
Съвет за студено палене
- blueice
- Автомобил:
- Двигател:
Съвет за студено палене
Днес ми сложиха газ, и веднага възникнаха въпроси.Моля който има опит да помага.Полото е 1.043 карбуратор Pierburg 1B3.Плочката за газта е горна.Как трябва да паля сутрин (изобщо когато колата е студена) бензин-газ или си има чалъм за палене на газ директно.Притеснява ме авт.смукач като затвори клапата и ако не подавам с педала гасне
Благодаря предварително!
Благодаря предварително!
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
-
gogobros
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Съвет за студено палене
blueice написа:Днес ми сложиха газ, и веднага възникнаха въпроси.Моля който има опит да помага.Полото е 1.043 карбуратор Pierburg 1B3.Плочката за газта е горна.Как трябва да паля сутрин (изобщо когато колата е студена) бензин-газ или си има чалъм за палене на газ директно.Притеснява ме авт.смукач като затвори клапата и ако не подавам с педала гасне![]()
Благодаря предварително!
Колега пали си на газ сега в топлото време нямаш ядове, като застудее ще си палиш на бензин но до тотава има време.
- toci_81
- Автомобил: Golf 5 Plus TDI
- Двигател: BKC
палене
здр.моита джета когато е студено я пала на бензин и недаржи обороти и гасне на гас няма проблем.това е за6ото клапата на смука4а е леко отворена и е подобре колата като е на гас да баде отворена за6ото полесно влиза гас а на бензин трябва да е затворена за даржи обороти ас сам с пло4ка.пробвал сам и обратния ред по трудно пали на гас сутрин.джетата от гаража.
-
fasty
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
При палене на студено на газ заминават мембраните на изпарителя . 6 месеца изкарват ,ако карате всеки ден колата .Може да запалите на газ и на -17 % но на отворена клапа и съвсем леко подаване на газ на педала докато позагрее . Ако я изфорсирате гасне и после само топла вода в/у изпарителя ви оправя .
Върни се в “Автогазови уредби”