Коментари за събора в Калояново 2008

Организация и провеждане на клубните сбирки!
ivan_krastnika
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivan_krastnika » Нед 22 юни 2008 23:56

Здравейте,
за първи път съм на някакъв такъв събор. Като цяло нещо не ми хареса. Има кво да се желае от организацията ви :) Мойте поздравления за Полото. Честно смятах че ще бъде по близо до мен а и се надявах на някоя по-бърза кола да присъства. А пък за тоя дет стана първи в Б-клас смятам че е пълна глупост. Трябваше полото да е първо. Не вярвам че тоя разбит голф е по-бърз.
А и смятах че ще има доста по различни коли не само Голфове и тук таме някое поло. Поне се нагледах на голфове pза няколко години напред :lol:
Следващия път дано има некоя бърза количка че да е интерестно :)

П.С. Още веднъж поздравления за пича с Полото. Много ме изкефи колата и тва че е правена с желание :)

А и само да добавя че хората дет ги слагат насам натам треа да са по информиани че един аз треаше да му обеснявам че Ауди е кън VW Group.

Потребителски аватар
Wish_Master
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Wish_Master » Пон 23 юни 2008 0:03

Колеги, знаете ли на кой е това прекрасно голфче? Искам да го поразлитам малко за бронята и праговете :)

Изображение

Потребителски аватар
Winner25
Автомобил: VW Passat B4 B6
Двигател: ABS BKC

Мнениеот Winner25 » Пон 23 юни 2008 0:04

...

Последна промяна от Winner25 на Пон 23 юни 2008 0:11, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Пон 23 юни 2008 0:07

ivan_krastnika написа:Здравейте,
за първи път съм на някакъв такъв събор. Като цяло нещо не ми хареса. Има кво да се желае от организацията ви :) Мойте поздравления за Полото. Честно смятах че ще бъде по близо до мен а и се надявах на някоя по-бърза кола да присъства. А пък за тоя дет стана първи в Б-клас смятам че е пълна глупост. Трябваше полото да е първо. Не вярвам че тоя разбит голф е по-бърз.
А и смятах че ще има доста по различни коли не само Голфове и тук таме някое поло. Поне се нагледах на голфове pза няколко години напред :lol:
Следващия път дано има некоя бърза количка че да е интерестно :)

П.С. Още веднъж поздравления за пича с Полото. Много ме изкефи колата и тва че е правена с желание :)

А и само да добавя че хората дет ги слагат насам натам треа да са по информиани че един аз треаше да му обеснявам че Ауди е кън VW Group.

колега , ако не беше направил селския дрифт да заринеш с песък и камъни сички хора на около и беше изчакал щеше да разбереш че този голф беше дисквалифициран защото се е получила грашка във времената!

ПП: и следващия път като си тръгваш , пили гуми поне на асвалта , не са ти виновни хората , че да ги риеш у пясък и камъни.... :evil:

ivan_krastnika
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivan_krastnika » Пон 23 юни 2008 0:22

Като цяло организацията ви куцаше. Нищо общо с графика които беше даден. ДО 6 часа ли да бях чакал. А и с тея бремена незнам кво правехте. С ръчен часовник ли ги замервахте да незнаете кое на кой е. С хронометър за 20лв по-добре можехте да се справите. Важно е награждаването. До него сичко треа да е решено а не после да мислите кой за кое място е. Пък и треа да си малумен че да не разбереш че Полото върви доста повече. Незнам времената но си мисля че и новият Голф се е справил доста добре. Така че като се прави нещо се прави както трябва. А отностно дрифта смятам че се нагледах на доста по селски неща пред времето което бях :lol:

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Пон 23 юни 2008 0:37

ivan_krastnika написа:Като цяло организацията ви куцаше. Нищо общо с графика които беше даден. ДО 6 часа ли да бях чакал. А и с тея бремена незнам кво правехте. С ръчен часовник ли ги замервахте да незнаете кое на кой е. С хронометър за 20лв по-добре можехте да се справите. Важно е награждаването. До него сичко треа да е решено а не после да мислите кой за кое място е. Пък и треа да си малумен че да не разбереш че Полото върви доста повече. Незнам времената но си мисля че и новият Голф се е справил доста добре. Така че като се прави нещо се прави както трябва. А отностно дрифта смятам че се нагледах на доста по селски неща пред времето което бях :lol:

Като цяло , по селско от твоя дрифт нямаше !!!
с тия две мнения не мисля че можеш и да си помислиш че трябва да критикуваш , защото доиде и като не ти дадоха нещо изфуча....
ако искаш по добре пробвай тука ---- > http://audibg.com/
лека вечер и мисля даже че нетрабваше въобще да си на пистата, защото това е Фолксваген Събор , а не ауди , шкода и тем подобни...

ПП: а отностно засичането на времената не се обръщаи към колегите от форума , а се обърни към собственика на пистата :idea:

Потребителски аватар
Persefona
Пололизирана
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Persefona » Пон 23 юни 2008 1:49

ivan_krastnika написа:Като цяло организацията ви куцаше. Нищо общо с графика които беше даден. ДО 6 часа ли да бях чакал. А и с тея бремена незнам кво правехте. С ръчен часовник ли ги замервахте да незнаете кое на кой е. С хронометър за 20лв по-добре можехте да се справите. Важно е награждаването. До него сичко треа да е решено а не после да мислите кой за кое място е. Пък и треа да си малумен че да не разбереш че Полото върви доста повече. Незнам времената но си мисля че и новият Голф се е справил доста добре. Така че като се прави нещо се прави както трябва. А отностно дрифта смятам че се нагледах на доста по селски неща пред времето което бях :lol:

Eeeee, колега! Само 3 мнения и само негативизми :evil:
- За ресурсите, с които разполагаше организацията на събора се справиха направо блестящо според мен.
- За измервателната техника отговорност си поемат собственика на пистата и техническите комисари.
- Не знам дали аз не съм го разбрала првилно или ти, но целта на този СЪБОР беше да се забавляваме и да си направим кефа на пистата, а не да се стараем да станем първи или да вземаме медали. ;)
ivan_krastnika написа:...Има кво да се желае от организацията ви Smile Мойте поздравления за Полото. Честно смятах че ще бъде по близо до мен а и се надявах на някоя по-бърза кола да присъства. А пък за тоя дет стана първи в Б-клас смятам че е пълна глупост. Трябваше полото да е първо. Не вярвам че тоя разбит голф е по-бърз.
А и смятах че ще има доста по различни коли не само Голфове и тук таме някое поло. Поне се нагледах на голфове pза няколко години напред Laughing
Следващия път дано има некоя бърза количка че да е интерестно Smile

П.С. Още веднъж поздравления за пича с Полото. Много ме изкефи колата и тва че е правена с желание Smile

Ето за поло-то си много прав - НАИСТИНА МНОГО Е ДОБРО и шофьора е добър и е правено с желание и се кара с желание!:twisted:
- Нормално е да се нагледаш на голфове, като се има предвид, че са най-разпространения модел на VW... :roll:
- ..."Има какво още да се желае"? Недоволен си от организацията? Щял си да се справиш по-добре може би едва ли не? ... :D
- Този път за съжаление нямаше ограничения на НАЦИОНАЛНИЯ СЪБОР да идват само "бързи коли" и тези от любимите ти модели, но като започнеш да се занимаваш с организацията можеш да го предложиш :)
-
ivan_krastnika написа:А и само да добавя че хората дет ги слагат насам натам треа да са по информиани че един аз треаше да му обеснявам че Ауди е кън VW Group.
Аз не знам дали е работа на някой да обяснява нещо за Аудита на ФауВе събор, има вече технологийки като интернет, гугъл и други подобни чудеса на модерната техника, които служат на търсещите знание ;)

- Този твой дрифт не съм го видяла, но такива опасни изяви с цел привличане на вниманието и чест резултат щети и не дай си боже наранявания не са ли опасни и наказуеми? :roll:
- Не знам дали имаше време между критиките да забележиш истинския дрифт на пистата, който наистина си заслужаваше да се види :bowdown , обезопасен и удобен за гледане и снимане, от човек, който знае какво прави и има преценка за това кога и къде се правят такива неща!
Ако искаш да си докажеш възможностите другия път поне попитай ако не ти е проблем, за да не се чувстват хората застрашени от безразсъдните ти постъпки ;)

Потребителски аватар
vanko_VW
Автомобил: Ford Focus
Двигател:

Мнениеот vanko_VW » Пон 23 юни 2008 9:06

Евала на всички който бяха организирали всичко :shocked :shocked :shocked ,ама тая жега ми е.а мамата :insane :insane :insane

Потребителски аватар
znainainai
Автомобил: Golf4
Двигател: MK 4 98 AHF

Мнениеот znainainai » Пон 23 юни 2008 9:35

Организацията не беше зле въпреки жегата имаше тонизиращи напитки за всички :applause: Организаторите се постараха да угодят на всички но: класовете при драга не бяха правилно разределени, време измерването куцаше,имаше грешки при резултатите.......
Иначе като цяло се изкефих беше готино запознах се със много колеги и се надявам догодина пак да се видим :D

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Пон 23 юни 2008 9:46

за класовете
понеже това все пак е събор
видяхте ли до колко часа продължи всичко
а сега си представете да бяха 4 класа
и сега имаше спорове за определяне на класовете
а с 4 не знам просто
всичко се прави за фън това е...
при положение че к.с. при фауве грубо са 7-8 класа
няма как да се угоди на всички...
60к.с 75к.с. 90к.с. 101к.с. 110-115к.с. 129-139к.с. 150к.с.

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Пон 23 юни 2008 10:00

ivan_krastnika написа:...

А ти кой беше?! Кръстника на кое?! Някой, който можех още на входа да му кажа кръгом и обратно? И да си се върнеш с хубата S5 от където си дошъл? Хубаво е да се въздържаш от излишни негативни и заядливи коментари. Щом си толкова ербап, следващия път се пусни срещу сирокото на Хеед, ако търсиш бързи коли, ама преди това си вземи бинокъла, че ще ти се изгуби бързо от погледа.
По повод класовете - събора беше изцяло за забавление и не е претендирал никога за изчерпателност в това отношение. Ама никой не отбелязва факта, че всички участваха без пари, въпреки, че можеше да има такса за участие в отделните дисциплини. Много класове има на Шампионата. Тук всичко е предимно за фън.
Единствената грешка беше в резултатите в клас Б, където по грешка на номер 450 беше записано най-слабото време на Аудито. Тя беше своевременно поправена наградата заслужено отиде при колегата с невероятното Поло.

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Пон 23 юни 2008 10:08

с5 се е пускало срещу широкото :) това няма общо с темата ...стига се кръцкахте

Atanas14
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Atanas14 » Пон 23 юни 2008 10:20

Tyan написа:с5 се е пускало срещу широкото :) това няма общо с темата ...стига се кръцкахте

момчето кара с5 все пак, трябва да му се отдаде нужното уважение. че ние с тези бавни голфове направо сме си за оплакване. много ме е яд че точно когато има такива индивиди, не присъстват колеги като драго, например

Потребителски аватар
leonardo_vd
Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
Двигател: AAA
Контакти:

Мнениеот leonardo_vd » Пон 23 юни 2008 10:40

Tomcat написа:
Tyan написа:с5 се е пускало срещу широкото :) това няма общо с темата ...стига се кръцкахте

момчето кара с5 все пак, трябва да му се отдаде нужното уважение. че ние с тези бавни голфове направо сме си за оплакване. много ме е яд че точно когато има такива индивиди, не присъстват колеги като драго, например

Нека колегата със С5-ата да дойде следващия път да се пусне с 1-ката ми :a boi de
Тогава ще види има ли бързи голфове. Истина мога да кажа че много селска негова постъпка. Събора беше добър, само журито не мисля че беше коректно, НОООО ще видим следващия път. За мен единствената кола която заслужава наградата за Оптика е Джетата на Алпин и ще си остане тя докато някой не покаже нещо наистина направено от НУЛАТА.
Евала Алпине и следващия път ще покажем други коли :wink: Стига с тая Джета айде малко голфове да видим.

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Пон 23 юни 2008 10:46

leonardo_vd написа: само журито не мисля че беше коректно, НОООО ще видим следващия път. За мен единствената кола която заслужава наградата за Оптика е Джетата на Алпин и ще си остане тя докато някой не покаже нещо наистина направено от НУЛАТА...

Все пак печелившият в Оптичния тунинг се определи от публиката, така че едва ли можеш да се сърдиш на журито :wink:
Изборът наистина беше много труден, всички финалисти заслужаваха да спечелят, но местата са само три, а първото едно. :wink:

Върни се в “Организационен”