Светещ датчик за масло
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Светещ датчик за масло
Единия ми датчик изпуши, белия смених го, по време на смяната извадих кабелчето на другия датчик ваншния към мене и се оказа че беше изолиран,махнах изолацията, сложих го и лампичката за маслото започна да мига обаче звук от зумер се нечува, карам си колата загрее ли, под 1000 ОБОРОТА лампата не мига иначе си премигва, втория ми вапрос е колко струва парви основен ремонт ...
- vladovelin
- Автомобил: Golf3 GTI
- Двигател: 2E 1994
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
продължавам с тъпизмите, значи оказа се че и двата датчика са 1,6-2,0 bar и сега как да разбера къде да сложа 0,3 бар и после може и кабелите местата да са объркани, двата са черни единия е с жълто накрая а другия с синьо черно, иначе махнах и двата кабела към датчиците запалих я и не свети нито лампата нито зумера пищи
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
Ventakis написа:продължавам с тъпизмите, значи оказа се че и двата датчика са 1,6-2,0 bar и сега как да разбера къде да сложа 0,3 бар и после може и кабелите местата да са объркани, двата са черни единия е с жълто накрая а другия с синьо черно, иначе махнах и двата кабела към датчиците запалих я и не свети нито лампата нито зумера пищи
Ей затова ти светка лампичката......
Ако двата датчика са на стойката на масления филтър е без значение къде ще завиеш белия и къде кафявия....нали мерят налягане на една и съща система....има и варианти когато кафявия датчик е завит отстрани на главата на ДВГ............колата ми не е наблизо(с колело съм) за да погледна цвета на кабелчетата....ама малко вероятно е да са объркани....сложи ги така както са били и колата сама ще покаже.....
Моля те прочети в ПОЛЕЗНИ малко повече за системата за ранно предупреждение за налягането на маслото ,че вече и на мен ми писна пиша дено и също(гледам колегите които знаят и повече от мен отдавна замълчаха....

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”