Къде ни снима КАТ !!!

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
Oxyde
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Oxyde » Пет 30 май 2008 10:24

Вчера като пътувах към Ботевград ,забелязах фалшивата картонена патрулка и си викам..хах..и тука има такива...и не ми направи впечатление...на връщане я загледах пак и видях че над нея върху билборда има камера...така че внимавайте колеги!!...аз както си минах с 120 от там...дано не ми пратат честитка....

Потребителски аватар
Dasti
Автомобил:
Двигател:

-

Мнениеот Dasti » Пет 30 май 2008 10:34

Oxyde написа:Вчера като пътувах към Ботевград ,забелязах фалшивата картонена патрулка и си викам..хах..и тука има такива...и не ми направи впечатление...на връщане я загледах пак и видях че над нея върху билборда има камера...така че внимавайте колеги!!...аз както си минах с 120 от там...дано не ми пратат честитка....

2км преди това има ограничение 90

Потребителски аватар
ABSOLUT
Автомобил: Passat B4+B7+Golf Mk1+Mk2 Country
Двигател: 1Z + CFGC + JB + 1P
Контакти:

Мнениеот ABSOLUT » Пет 30 май 2008 10:50

те казаха че тези камери са сложени за да не се крадят или чупят картонените патрулки.

Потребителски аватар
Oxyde
Автомобил:
Двигател:

Re: -

Мнениеот Oxyde » Пет 30 май 2008 11:01

Dasti написа:
Oxyde написа:Вчера като пътувах към Ботевград ,забелязах фалшивата картонена патрулка и си викам..хах..и тука има такива...и не ми направи впечатление...на връщане я загледах пак и видях че над нея върху билборда има камера...така че внимавайте колеги!!...аз както си минах с 120 от там...дано не ми пратат честитка....

2км преди това има ограничение 90

е добрече ми каза брато аз незнаех :lol:

Потребителски аватар
Varbona
El Presidente
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Varbona » Пет 30 май 2008 11:32

Камерата на Цариградско над бус-лентата, посока полиграфическия-орлов мост, преди имаше и радарче до нея, сега го няма. Някой има ли инфо- работи ли, що ли?

Потребителски аватар
CRX Racing
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот CRX Racing » Пет 30 май 2008 11:55

Varbona написа:Камерата на Цариградско над бус-лентата, посока полиграфическия-орлов мост, преди имаше и радарче до нея, сега го няма. Някой има ли инфо- работи ли, що ли?

Незнам, но сега има някаква черна плочка на другата камера с/у нея, която гледа към Орлов Мост :roll: Какво ли е?

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Нед 01 юни 2008 15:29

ABSOLUT написа:те казаха че тези камери са сложени за да не се крадят или чупят картонените патрулки.

Точно днес минавах покрай една картонена и видях, че камерите са насочени към трафика, а не към патрулките. Ако беше да следят за злоупотреби щяха да ги насочат надолу. Внимавайте като минавате покрай тях!

Потребителски аватар
DimoNN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DimoNN » Нед 01 юни 2008 15:31

DimoNN написа:на кръстовището на пушкин и околовръстното са сложили камера?!?!? не я бях забелязал до сега!!!

та охранителна ли е камерата или е от тия катаджийските за честитки?!?

Потребителски аватар
lowrider
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lowrider » Нед 01 юни 2008 15:34

ISRalien написа:
ABSOLUT написа:те казаха че тези камери са сложени за да не се крадят или чупят картонените патрулки.

Точно днес минавах покрай една картонена и видях, че камерите са насочени към трафика, а не към патрулките. Ако беше да следят за злоупотреби щяха да ги насочат надолу. Внимавайте като минавате покрай тях!

радарът не пищи на тях

Потребителски аватар
bomber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bomber » Вто 24 юни 2008 22:55

Днес от 2-те страни на тунела на люлин поставиха табла на които се изписва скоростта ти!Преди еднато има нещо като камера или това е радара може би :roll:

Потребителски аватар
N1P0
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот N1P0 » Вто 24 юни 2008 23:27

bomber написа:Днес от 2-те страни на тунела на люлин поставиха табла на които се изписва скоростта ти!Преди еднато има нещо като камера или това е радара може би :roll:

дам яки са, тамън сега всеки ще се надъхва да засече максимална скорост :lol: дано да запемятава и максималния рекорд :lol

K
Автомобил: Passat B6
Двигател: DSG 4x4 CBBB

Мнениеот K » Вто 24 юни 2008 23:49

Някой запитвал ли се е тези камери над картонените полицаи как се захранват и как сигнала стига до КАТ ? Опитах да се загледам, но зад камерите не видях никакви кабели. Дали не са fake ? :)

А, и при подобно видео наблюдение извън града в другите бели държавици се слагат табели с предупреждение. :roll:

Потребителски аватар
Plehi
Автомобил: Passat B8 T4 Touareg W140
Двигател:

Мнениеот Plehi » Вто 24 юни 2008 23:53

bomber написа:Днес от 2-те страни на тунела на люлин поставиха табла на които се изписва скоростта ти!Преди еднато има нещо като камера или това е радара може би :roll:

На ул.Сребърна има подобно ел.скоростомерче.Карах в колона и не видях на таблото да се изпишат зелени цифри :roll:

Потребителски аватар
lowrider
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lowrider » Сря 25 юни 2008 0:12

Село Пробуда (Търговищко) един приятел изгоря с 95 го снимали и му изпратили честитка 2 месеца без книжка и 200-300кинта глоба, аз си чакам мойте фотоси...

Rumen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Rumen » Сря 25 юни 2008 15:11

ISRalien написа:Точно днес минавах покрай една картонена и видях, че камерите са насочени към трафика, а не към патрулките. Ако беше да следят за злоупотреби щяха да ги насочат надолу. Внимавайте като минавате покрай тях!

lowrider написа:радарът не пищи на тях

K написа:Някой запитвал ли се е тези камери над картонените полицаи как се захранват и как сигнала стига до КАТ ? Опитах да се загледам, но зад камерите не видях никакви кабели. Дали не са fake ? :)

А, и при подобно видео наблюдение извън града в другите бели държавици се слагат табели с предупреждение. :roll:

Аз мисля, че тия камери са картонени ... кат патрулките под тях.

Върни се в “Пътеводител”