Смених го и пак грее като е на 4-ри. Очаквам и то да се стопи като първото. От какво може да е проблема. Помагайте колеги

carbonara написа:Ясно колежке ама с какво свързваш ел. мотора на парното и това копче. Само на 4-ри почва да грее. Да се затормозява и от това да се натоварва и да почва да грее? Поясни ми. Много благодарско
VW-fenka написа:carbonara написа:Ясно колежке ама с какво свързваш ел. мотора на парното и това копче. Само на 4-ри почва да грее. Да се затормозява и от това да се натоварва и да почва да грее? Поясни ми. Много благодарско
До колкото са ми казвали и учили ... 4-та степен не минава през реостат и е директна и ако моторчето не е в час, замърсено е или трябва да се смаже и изчисти ще ти даде проблем там![]()
4-та степен е слабо място
vasstop написа:Жоро,
Трябва да му се сложат релета, явно ти е било доста топло в тези жеги и си го пуснал на 4 този климатик
Обърни се към ваското1 за съвет, той имаше същия проблем.
А защо темата е в техн. за Голф или не става дума за Пасата ти, а за някоя друга кола?
VW-fenka написа:carbonara написа:Ясно колежке ама с какво свързваш ел. мотора на парното и това копче. Само на 4-ри почва да грее. Да се затормозява и от това да се натоварва и да почва да грее? Поясни ми. Много благодарско
До колкото са ми казвали и учили ... 4-та степен не минава през реостат и е директна и ако моторчето не е в час, замърсено е или трябва да се смаже и изчисти ще ти даде проблем там![]()
4-та степен е слабо място
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 39 госта