:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

Защо VW Golf е толкова мразен в БГ

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
maks
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maks » Пон 02 яну 2006 17:43

pugsy написа:...според мен мразенето на голфовете идва техните собственици(не всички) които си мислят,че са номер 1 и като излезнат на пътя са велики,аз преди имах голф 2 и 1,в момента изобщо не карам VW но не ги мразя,само ме дразнат горе споменатите екземпляри
Аз от голфаджии нямам оплаквания,по мои наблюдения най голями простаци на пътя са шофьрите на голямите АУДИ,МЕРЦЕДЕС и БМВ.Не използват мигачи,засичат и не спазват предимство.Върха на простотията беше вчера когато някав мерцедес караше на дълги,когато и аз му светнах започна да ми свири...простотията и ограничеността ги кара да си мислят че са хванали бога за рога а на пътя са със специален режим на движение.

Потребителски аватар
bobcho
Автомобил: VW Golf 3
Двигател: AFN 1997

Мнениеот bobcho » Пон 02 яну 2006 17:56

Ядосах се много на тази тема в abv форум ли е там не знам и аз какво.
Много се дразним на такива класификации.
Радвам се на нашия форум че няма плюене по др марки, няма подписи :D и всякакви запалени реисъри, който не знаят как се отваря капа на двигателя.

Потребителски аватар
Li4o
Аватар:
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Li4o » Пон 02 яну 2006 18:11

pugsy написа:..........
държи цена защото се купува а не,че е кой знае колко по здрав от другите коли в този клас.....

Ами отговори си тогава на въпроса "защо се купува".... :wink:

Потребителски аватар
angel.1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот angel.1 » Пон 02 яну 2006 18:23

Който ни мрази,по нас да лази. bleh1 bleh1 bleh1

Потребителски аватар
izaka_82
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот izaka_82 » Пон 02 яну 2006 18:33

Абе какво им обръщате вниманието на такива ''тесни специалисти".
Яд ги е ,че не са си взели голф и само им дай да плуят.А за здравината на колите от Япония съм готов да споря.Един приятел си докара сузуки от Австрия.Здраво стегнато вози ,и като помериса асвалт в България ,и се разтропаха амортесьори ,шарнири стана една .
Та едвам си намери евтини шарнири ,в созуки му искаха 600лв ,че вървял заедно с носача.Така че голфчето си е номер едно : vw fen

Потребителски аватар
maks
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maks » Пон 02 яну 2006 18:35

Голфаджия е вече отживелица,модерно е астраджия :D
http://www.renault-bg.com/forum/viewtopic.php?t=8328

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Пон 02 яну 2006 18:59

Има и по-добри коли,но VW е неочаквано добра комбинация от надеждност,непретенциозност и разумна инвестиция!А кретенско поведение по пътищата проявяват притежателите на всякакви марки автомобили!

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Пон 02 яну 2006 19:18

Много се връзвате на басни mhihi .
дрън дрън ярина :lol: :lol: :lol:.

Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NovobranecGT » Пон 02 яну 2006 19:36

Lawyer написа:spam Ако "съседът" ти ми покаже от неговите любими марки по-широка, по-комфортна за пътуване и по-удобна за поддръжка кола, веднага хвърлям Носорога! :D

Той дундуркаше едно Субаро Комби :twisted: Той е малко особняк, но донякъде има право :(

Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NovobranecGT » Пон 02 яну 2006 19:42

pugsy написа:
веселин написа:България е страна на абсурдите-хем е мразен Голфа,пък 87 Голф струва колкото Фиат Типо 92 примерно или Форд Ескорт 91 да речем-къде е причината?Грозна,дървена,шумна и не знам си още к,во!?!?!Като плюете толкова Голфовете обяснете ми моля ви по-горния парадокс!

държи цена защото се купува а не,че е кой знае колко по здрав от другите коли в този клас,почти всеки голф си вози твърдичко,според мен мразенето на голфовете идва техните собственици(не всички) които си мислят,че са номер 1 и като излезнат на пътя са велики,аз преди имах голф 2 и 1,в момента изобщо не карам VW но не ги мразя,само ме дразнат горе споменатите екземпляри

Последния път по магистралата за София най-големите простаци бяха някакъв капут с великотърновски пасат, който си караше най-ляво с не повече от 140 и каквото и да ставаше не ме пускаше и то само мен, не знам какво му бях направил.Другия олигофрен беше софийски Голф 2(черен, имам му номера записан някъде) който по едно време му скимна да кара зад мен на дълги и ми сече пътя и то при условие, че и двамата бяхме със скорости над 140-150км/час.После се гонихме през цялата магистрала и се наложи да изцедя спринцовката до дупка, за да го изпреваря с около 180 колкото е и максимума на тази кошара.Тоя беше голям олигофрен, ако бях в настроение щях да спра и да се хванем за гушите, но оня щеше да избяга :twisted:

Потребителски аватар
тръба
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот тръба » Пон 02 яну 2006 20:18

все сам гледал цигански тунинг на голф,ама "направените" лади и джугани винаги ме втрисат! :horror:

Потребителски аватар
mucho
Палячо
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот mucho » Пон 02 яну 2006 21:24

тъкмо бях решил, че вече не са на мода такиа теми и то земе туку са пръкне поредната ;) ...

... айде да са повтора - "който ни мрази под нас да лази"

Потребителски аватар
DeeMoV
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот DeeMoV » Пон 02 яну 2006 23:37

Това за поведението на някои екземпляри немога да разбера какво общо има с Голфове или с Астри или с сякви други.НЕможеш да съдиш по поведението на няколко олигофрени за всички собственици на марката :? А относно авторите на тази статия и всички дето само плюят мога само да им кажа :f_ckyou: и да си гледат техните кошници (или да варят да си играят NFS-а)

Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот °niksi° » Вто 03 яну 2006 0:07

mucho написа:тъкмо бях решил, че вече не са на мода такиа теми и то земе туку са пръкне поредната ;) ...

Ама изникват като гъби.

Аз вече не обръщам внимание на такива неща.

DeeMoV написа:Това за поведението на някои екземпляри немога да разбера какво общо има с Голфове или с Астри или с сякви други.НЕможеш да съдиш по поведението на няколко олигофрени за всички собственици на марката

Това е истината 100 пъти съм го казвал, но не мога да разбера защо има хора дето се връзват на такива неща..

Потребителски аватар
bobcho
Автомобил: VW Golf 3
Двигател: AFN 1997

Мнениеот bobcho » Вто 03 яну 2006 1:22

Ако модераторите преценят да заключват темата.
Май нещо съжалявам, че я пуснах

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”