Аз от голфаджии нямам оплаквания,по мои наблюдения най голями простаци на пътя са шофьрите на голямите АУДИ,МЕРЦЕДЕС и БМВ.Не използват мигачи,засичат и не спазват предимство.Върха на простотията беше вчера когато някав мерцедес караше на дълги,когато и аз му светнах започна да ми свири...простотията и ограничеността ги кара да си мислят че са хванали бога за рога а на пътя са със специален режим на движение.pugsy написа:...според мен мразенето на голфовете идва техните собственици(не всички) които си мислят,че са номер 1 и като излезнат на пътя са велики,аз преди имах голф 2 и 1,в момента изобщо не карам VW но не ги мразя,само ме дразнат горе споменатите екземпляри

Защо VW Golf е толкова мразен в БГ
- maks
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- izaka_82
- Автомобил:
- Двигател:
Абе какво им обръщате вниманието на такива ''тесни специалисти".
Яд ги е ,че не са си взели голф и само им дай да плуят.А за здравината на колите от Япония съм готов да споря.Един приятел си докара сузуки от Австрия.Здраво стегнато вози ,и като помериса асвалт в България ,и се разтропаха амортесьори ,шарнири стана една .
Та едвам си намери евтини шарнири ,в созуки му искаха 600лв ,че вървял заедно с носача.Така че голфчето си е номер едно
Яд ги е ,че не са си взели голф и само им дай да плуят.А за здравината на колите от Япония съм готов да споря.Един приятел си докара сузуки от Австрия.Здраво стегнато вози ,и като помериса асвалт в България ,и се разтропаха амортесьори ,шарнири стана една .
Та едвам си намери евтини шарнири ,в созуки му искаха 600лв ,че вървял заедно с носача.Така че голфчето си е номер едно

- maks
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Голфаджия е вече отживелица,модерно е астраджия
http://www.renault-bg.com/forum/viewtopic.php?t=8328

http://www.renault-bg.com/forum/viewtopic.php?t=8328
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
pugsy написа:веселин написа:България е страна на абсурдите-хем е мразен Голфа,пък 87 Голф струва колкото Фиат Типо 92 примерно или Форд Ескорт 91 да речем-къде е причината?Грозна,дървена,шумна и не знам си още к,во!?!?!Като плюете толкова Голфовете обяснете ми моля ви по-горния парадокс!
държи цена защото се купува а не,че е кой знае колко по здрав от другите коли в този клас,почти всеки голф си вози твърдичко,според мен мразенето на голфовете идва техните собственици(не всички) които си мислят,че са номер 1 и като излезнат на пътя са велики,аз преди имах голф 2 и 1,в момента изобщо не карам VW но не ги мразя,само ме дразнат горе споменатите екземпляри
Последния път по магистралата за София най-големите простаци бяха някакъв капут с великотърновски пасат, който си караше най-ляво с не повече от 140 и каквото и да ставаше не ме пускаше и то само мен, не знам какво му бях направил.Другия олигофрен беше софийски Голф 2(черен, имам му номера записан някъде) който по едно време му скимна да кара зад мен на дълги и ми сече пътя и то при условие, че и двамата бяхме със скорости над 140-150км/час.После се гонихме през цялата магистрала и се наложи да изцедя спринцовката до дупка, за да го изпреваря с около 180 колкото е и максимума на тази кошара.Тоя беше голям олигофрен, ако бях в настроение щях да спра и да се хванем за гушите, но оня щеше да избяга

- DeeMoV
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Това за поведението на някои екземпляри немога да разбера какво общо има с Голфове или с Астри или с сякви други.НЕможеш да съдиш по поведението на няколко олигофрени за всички собственици на марката
А относно авторите на тази статия и всички дето само плюят мога само да им кажа :f_ckyou: и да си гледат техните кошници (или да варят да си играят NFS-а)

- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
mucho написа:тъкмо бях решил, че вече не са на мода такиа теми и то земе туку са пръкне поредната...
Ама изникват като гъби.
Аз вече не обръщам внимание на такива неща.
DeeMoV написа:Това за поведението на някои екземпляри немога да разбера какво общо има с Голфове или с Астри или с сякви други.НЕможеш да съдиш по поведението на няколко олигофрени за всички собственици на марката
Това е истината 100 пъти съм го казвал, но не мога да разбера защо има хора дето се връзват на такива неща..
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”