joker написа:
Ако колата е често чукана обикновено и личи!
За жената обаче не можеш да кажеш същото!!!!!
Жокера няма спирка евала

uzen написа:здажеите колеги имам проблем сас моят голф-3 на място работи без проблеми форсирвасе но като потегля изгася на разли4ни растояния
после пак го паля и така пак се пожтаря пожредата смених понпа бензинова карбуратор делко бензинож филтар компътър и пак си остана проблема моля някои ако знае несто да ми писе се побаркам от този проблем благодаря жи предварително колеги
joker написа:Bordiur написа:joker написа:Tyan написа:бактерии си развъдил из филтрите му разни .... има спрейчета за оправяне на този проблем .... побързай преди да открият колелто, огъня и писмеността
А дали са вкусни!!!????Я виж тук какво казва Tyanhttp://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t= ... c&start=45
Бактериите не миришат!!!!Миришат газовете които се отделят резултат от метаболитичното разграждане на белтъчни и небелтъчни материи(сиреч мършата)от бактериите....метан,индол,скатол и т.н.....
Даите мало такива бактерии дет отделят метан бе ша си развъждам.
Имаш предостатъчно от тях в дебелото и правото черво.....ако се понапънеш малко и продуктът от метаболизма им ще излезе на бял свят!Вземи си го!
Ludia написа:chefito написа:луд, размаза ме!!!
Вчерая бях за гъски на Пясъчник. Падна една във водата, на края на брега , отидох да я вадя- нещо ври крайбрежния лед. Поразритах го - показа се една русалка с бебе в ръце. Попита:
-Скуба водолаза да познаваш? От Софийско?
passat123 написа:Чесно казано братовчед ми има басс на дъндар лелеле защо си го купи защото му свидиха да даде 160 лева за нещо марково от сорта на пайтер херц сони . И се надиха колко му пях но не пое човека
вкара го в еднак кути за 1 месец се раздранча целия !
Беше най големия в калса си ! един сас сребристи лайсни ! Като го вземаше сега бече не работо дандара !
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 58 госта