Пасата гори много,нормално ли е?
- Miro de la Valcea
- Автомобил:
- Двигател:
- Miro de la Valcea
- Автомобил:
- Двигател:
http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=91162 А такъв проблем може ли да имам http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=91162 ?
- sasho_mf
- Автомобил: Toyota Corolla Verso
- Двигател:
Колега за не гадаем всички според мен най евтино в момента е да намериш някой с ваг ком да ти закачи колата и да я прегледа цялата.Например милиграмите на впръсканото гориво,как ти надува турбото,дали дебитомера ти подава стойности близки до фабричните,клапан Н75,и др.Да не стане някоя беля че.....нямаш идея ремонтите колко струват.
Колата не пуши повече когато е изтърбушен катализатора.Поне при мен е така.Само се чува свистене от турбото в диапазона 1200-1800 об/мин.
Според мен имаш проблем чието решение всъщност може да се окаже лесно.
ДИАГНОСТИКА от спец дето разбира.Ако трябва се разходи и до друг град.Може да се окаже че ще ти е по евтино от колкото някой разбирач да те набута в небрано лозе.
Имаш лично съобщение.Прочети го.
Колата не пуши повече когато е изтърбушен катализатора.Поне при мен е така.Само се чува свистене от турбото в диапазона 1200-1800 об/мин.
Според мен имаш проблем чието решение всъщност може да се окаже лесно.
ДИАГНОСТИКА от спец дето разбира.Ако трябва се разходи и до друг град.Може да се окаже че ще ти е по евтино от колкото някой разбирач да те набута в небрано лозе.
Имаш лично съобщение.Прочети го.
- Gigabyte
- Автомобил: neko drugo
- Двигател: vaprosche
Miro de la Valcea написа:Пичове май наистина му има нещо:( от 2-3 дена почна да пуши ама много МНОГО! при палене и мирише на масло.А мощността падна още и разхода маи доста се качи над тоя дет го посочих.гаси боклука вече и дрехите ми яде
Някой да знае нещо за сервиза на VW в Плевен?Могат ли качествено да ми помогнат?
И аз го видях ,че е почнало да пуши... Колата какъв внос е ???Ако е от Италия ,не съм учуден ,че е почнала. Тия наливат кви ли не добавки в маслото и тн.
- Miro de la Valcea
- Автомобил:
- Двигател:
-
VALKOV
- Автомобил:
- Двигател:
Miro de la Valcea написа:Пичове май наистина му има нещо:( от 2-3 дена почна да пуши ама много МНОГО! при палене и мирише на масло.А мощността падна още и разхода маи доста се качи над тоя дет го посочих.гаси боклука вече и дрехите ми яде
Някой да знае нещо за сервиза на VW в Плевен?Могат ли качествено да ми помогнат?
Ще ти отрежат главата до кръста, и не е сигурно че ще я оправят. Твоят човек се казва Владо, обади му се на тел:0886887816 и се разберете. Става дума за Плевен.
- Miro de la Valcea
- Автомобил:
- Двигател:
- Miro de la Valcea
- Автомобил:
- Двигател:
- Miro de la Valcea
- Автомобил:
- Двигател:
- Miro de la Valcea
- Автомобил:
- Двигател:
- Radoslav_Radev
- Автомобил:
- Двигател:
ПОМПАТА---НАФТОВАТА,ИЛИ ДЮЗАТА
при рязко подаване на газта какъв пушек излиза отзад,ако е черен като катран отиваш на околовръсното за реглаж на помпата,ако е сив ------ЛОШО,ремонта на мотора те чака,колата ако е шестак има вероятност и КЪСИТЕ КЛАПАНИ да са дали фира някои от тях и да не затварят -----СУПЕР ЧЕСТ ПРОБЛЕМ ПРИ V6,колата ти трябва в градско да е 9,6 изван 7,8 така че деистваи напиши поне кода на мотора, и дебитомера ти подлива водица
-
Volkswangel
- Автомобил: VW GOLF 7 SPORTSVAN
- Двигател: 2015
- Miro de la Valcea
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Дизелови агрегати”