Странен шум в мотора!
- pavlikianov
- Автомобил:
- Двигател:
Странен шум в мотора!
Здравейте колеги, от известно време чувам един шум някъде от скоростната кутия когато колата е на скорост и върви сама горе долу около 1000 оборота, има леко притръпване на мотора и прекъснато чукане, мисля че идва от съединителя защото установих че когато мотора работи и го угася се чува същият звук но при натиснат съединител това чукане го няма, има ли някой идея какво е това и какво да правя, колата е тази от гаража!
- pavlikianov
- Автомобил:
- Двигател:
- pavlikianov
- Автомобил:
- Двигател:
- Spasov_G
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Здравей ..... от Spasov_G
Здравей Колега друго предложение няма да ти дам , ама мисля да подкрепя колегата който ти е писал преди мен и по този начин да затвърдя неговото становище за Разбития лагер ........ а и тази профилактика която те съветва да направиш след това никак няма да е зле за да се обедиш в състоянието на съединителя си ......... Успехчета от мен ........
- pavlikianov
- Автомобил:
- Двигател:
- pavlikianov
- Автомобил:
- Двигател:
- pavlikianov
- Автомобил:
- Двигател:
joker написа:anonimko написа:да
ами ако няма аксиален лагер???
неща така за лагери на диференциала да се сеща някой...или за т.н "планета".....
Значи, доколкото разбрах днес от цялото обикаляне па сервизи и магазини този модел няма аксиален лагер, има демпферен маховик, феродов и претискателен диск, комплекта около 700 лв. Бяха ми казали доста по сериозни цени, но това ме устройва. Благодаря на всички който се опитаха да помогнат!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”