Добрич - локални сбирки - Архив
- George Nedelchev
- Автомобил:
- Двигател:
Много интересно що за фенове сме щом не се подкрепяме поне на сбирките. Искам да благодаря на колегите от Добрич че така "приятелски " се отнесоха с мен и приятеля ми когато дойдохме на срещата. (Двете VW Scirocco) Очаквахме да видим приятелски настроени фенове с които да обменим мнения но за съжаление не се получи...
- pRo_4_LiFe
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Burn написа:Много интересно що за фенове сме щом не се подкрепяме поне на сбирките. Искам да благодаря на колегите от Добрич че така "приятелски " се отнесоха с мен и приятеля ми когато дойдохме на срещата. (Двете VW Scirocco) Очаквахме да видим приятелски настроени фенове с които да обменим мнения но за съжаление не се получи...
Защо бе колега, какво стана?
- tih
- Автомобил:
- Двигател:
Burn написа:Много интересно що за фенове сме щом не се подкрепяме поне на сбирките. Искам да благодаря на колегите от Добрич че така "приятелски " се отнесоха с мен и приятеля ми когато дойдохме на срещата. (Двете VW Scirocco) Очаквахме да видим приятелски настроени фенове с които да обменим мнения но за съжаление не се получи...
колега, много си краен според мене, казваш че сте "очаквали приятелски настроени фенове", това звучи така все едно някой ви е направил нещо лошо, в края на краищата никой никого не е бил или гонил все пак, надявам се да дойдете пак и тоя път, поне се престрашете и елате да се запознаем всеки с всеки, щото е кофти да стоиш от едната страна и да гледаш към другата и да се надяваш някой да дойде и да те заговори, надявам се разбираш какво се опитвам да кажа, пък ако не, аз ще дойда да се запознаем

Неделя, 29.06.2008г., 18:30ч., мястото на срещата е ясно, надявам се да сте там
- valyo_v
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:

към колегите със широките машинки,аз не съм бил там,но не ми се вярва някой от добричките фенове да ви е мислил злото..

весело изкарване на поредната срща

- ShoGo_GTI
- Автомобил: 18Т 2002 VW GOLF GTI EXCLUSIVE
- Двигател: AUQ 180
- Контакти:
tih написа:Burn написа:Много интересно що за фенове сме щом не се подкрепяме поне на сбирките. Искам да благодаря на колегите от Добрич че така "приятелски " се отнесоха с мен и приятеля ми когато дойдохме на срещата. (Двете VW Scirocco) Очаквахме да видим приятелски настроени фенове с които да обменим мнения но за съжаление не се получи...
колега, много си краен според мене, казваш че сте "очаквали приятелски настроени фенове", това звучи така все едно някой ви е направил нещо лошо, в края на краищата никой никого не е бил или гонил все пак, надявам се да дойдете пак и тоя път, поне се престрашете и елате да се запознаем всеки с всеки, щото е кофти да стоиш от едната страна и да гледаш към другата и да се надяваш някой да дойде и да те заговори, надявам се разбираш какво се опитвам да кажа, пък ако не, аз ще дойда да се запознаем
Неделя, 29.06.2008г., 18:30ч., мястото на срещата е ясно, надявам се да сте там
GOOD POST
Искам да се извиня на колегите от Добрич и Варна че не дойдох (а врънках за едно такова посещение) имах уговорка от преди 2 седмици за едно събиране на Кранево което яко се провали

- peicho_petrov
- Автомобил: golf3 cabrio
- Двигател: 1.8
- George Nedelchev
- Автомобил:
- Двигател:
- George Nedelchev
- Автомобил:
- Двигател:
има ли навити за Камен бряг,мноо ми се ходи ама сам.........мислех че поне тука ще намеря сериозни 

Последна промяна от George Nedelchev на Пон 30 юни 2008 21:37, променено общо 1 път.