Добрич - локални сбирки - Архив

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
murder
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот murder » Съб 28 юни 2008 9:16

Хайде момци, събирайте се и днес да се видим :P

Потребителски аватар
folioto
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот folioto » Съб 28 юни 2008 11:03

murder написа:Хайде момци, събирайте се и днес да се видим :P
Май само аз ше съм за сега

Потребителски аватар
George Nedelchev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот George Nedelchev » Съб 28 юни 2008 20:50

май май много сте сериозни,колеги.добре че се събрахме поне три коли та да представим Добрич.

Потребителски аватар
Burn
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Burn » Съб 28 юни 2008 21:04

Много интересно що за фенове сме щом не се подкрепяме поне на сбирките. Искам да благодаря на колегите от Добрич че така "приятелски " се отнесоха с мен и приятеля ми когато дойдохме на срещата. (Двете VW Scirocco) Очаквахме да видим приятелски настроени фенове с които да обменим мнения но за съжаление не се получи...

Потребителски аватар
pRo_4_LiFe
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот pRo_4_LiFe » Съб 28 юни 2008 22:37

Burn написа:Много интересно що за фенове сме щом не се подкрепяме поне на сбирките. Искам да благодаря на колегите от Добрич че така "приятелски " се отнесоха с мен и приятеля ми когато дойдохме на срещата. (Двете VW Scirocco) Очаквахме да видим приятелски настроени фенове с които да обменим мнения но за съжаление не се получи...

Защо бе колега, какво стана?

Потребителски аватар
tih
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tih » Нед 29 юни 2008 0:28

Burn написа:Много интересно що за фенове сме щом не се подкрепяме поне на сбирките. Искам да благодаря на колегите от Добрич че така "приятелски " се отнесоха с мен и приятеля ми когато дойдохме на срещата. (Двете VW Scirocco) Очаквахме да видим приятелски настроени фенове с които да обменим мнения но за съжаление не се получи...

колега, много си краен според мене, казваш че сте "очаквали приятелски настроени фенове", това звучи така все едно някой ви е направил нещо лошо, в края на краищата никой никого не е бил или гонил все пак, надявам се да дойдете пак и тоя път, поне се престрашете и елате да се запознаем всеки с всеки, щото е кофти да стоиш от едната страна и да гледаш към другата и да се надяваш някой да дойде и да те заговори, надявам се разбираш какво се опитвам да кажа, пък ако не, аз ще дойда да се запознаем :)

Неделя, 29.06.2008г., 18:30ч., мястото на срещата е ясно, надявам се да сте там

Потребителски аватар
valyo_v
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот valyo_v » Нед 29 юни 2008 3:19

:??? времето става все по горещо,а покрай него явно и страстите :roll:
към колегите със широките машинки,аз не съм бил там,но не ми се вярва някой от добричките фенове да ви е мислил злото.. death до колкото ги познавам момчетата (до колкото знам още няма момичета :oops: ) всички са точни! не се отказвайте! заповядайте отново на среща за да се запознаете :welcomee и да видите че висички са добронамерени!все пак сме Колеги : vw fen

весело изкарване на поредната срща :039: :drunk

Потребителски аватар
ShoGo_GTI
Автомобил: 18Т 2002 VW GOLF GTI EXCLUSIVE
Двигател: AUQ 180
Контакти:

Мнениеот ShoGo_GTI » Нед 29 юни 2008 13:53

tih написа:

колега, много си краен според мене, казваш че сте "очаквали приятелски настроени фенове", това звучи така все едно някой ви е направил нещо лошо, в края на краищата никой никого не е бил или гонил все пак, надявам се да дойдете пак и тоя път, поне се престрашете и елате да се запознаем всеки с всеки, щото е кофти да стоиш от едната страна и да гледаш към другата и да се надяваш някой да дойде и да те заговори, надявам се разбираш какво се опитвам да кажа, пък ако не, аз ще дойда да се запознаем :)

Неделя, 29.06.2008г., 18:30ч., мястото на срещата е ясно, надявам се да сте там

GOOD POST

Искам да се извиня на колегите от Добрич и Варна че не дойдох (а врънках за едно такова посещение) имах уговорка от преди 2 седмици за едно събиране на Кранево което яко се провали :014: :( обещавам следващия път да съм на линия, надявам се че днес ще се видим и ще разкажете как е било :)

Потребителски аватар
peicho_petrov
Автомобил: golf3 cabrio
Двигател: 1.8

Мнениеот peicho_petrov » Нед 29 юни 2008 21:24

аз другия пат идвам с питка и сол да посрещам :D сажелявам 4е неможах да доида вав варна разбрах 4есхте има срешта на морето там сам на 100% фолиото схте пусне снимки за едно място до балчик се пак важното бирата да е стодена : vw fen

Потребителски аватар
eraser13
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот eraser13 » Нед 29 юни 2008 23:42

Кога и къде ще е срещата в балчик..и някой ще ходи ли в каварна на концерта на меноар?

Потребителски аватар
George Nedelchev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот George Nedelchev » Пон 30 юни 2008 18:06

колеги има ли мераклии за July morning на Камен бряг тази вечер :?: ако има пишете и да се набираме :!:

Потребителски аватар
eraser13
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот eraser13 » Пон 30 юни 2008 20:24

Кога ще тръгвате за камен бряг

Потребителски аватар
folioto
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот folioto » Пон 30 юни 2008 20:30

George Nedelchev написа:колеги има ли мераклии за July morning на Камен бряг тази вечер :?: ако има пишете и да се набираме :!:
гоше даи скаипа 4е без да изках изтрих вси4ки съобщениа

Потребителски аватар
George Nedelchev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот George Nedelchev » Пон 30 юни 2008 20:41

има ли навити за Камен бряг,мноо ми се ходи ама сам.........мислех че поне тука ще намеря сериозни :!:

Последна промяна от George Nedelchev на Пон 30 юни 2008 21:37, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
tih
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tih » Пон 30 юни 2008 22:44

George Nedelchev написа:има ли навити за Камен бряг,мноо ми се ходи ама сам.........мислех че поне тука ще намеря сериозни :!:

е тоо невярвам на никой да не му се ходи, включително и на мене, но е кофти щото повечето са на работа, особено през седмицата и няма как... :roll:

Върни се в “Организационен”