PC i Mic

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
CCCP_FAN
Автомобил:
Двигател:

PC i Mic

Мнениеот CCCP_FAN » Пон 30 юни 2008 0:54

немога да си пусна мицрофона да ми работи със скайпа или със каквато и да е друга програма незнам защо просто неиска да се сработи с компа а слушалките и микрофона на друг комп бачкат идеи?

Потребителски аватар
pacoboy
Автомобил: passat b7 4motion
Двигател: CFGB
Контакти:

Мнениеот pacoboy » Пон 30 юни 2008 0:58

От настройките на аудиото от контрол панела махни заглушаването на микрофона, поне при мен беше от това.След това има един тест от скайп дали ти бачка микрофона.
Бутай аудио настройките и трябва да стане.

Потребителски аватар
CCCP_FAN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот CCCP_FAN » Пон 30 юни 2008 1:01

pacoboy написа:От настройките на аудиото от контрол панела махни заглушаването на микрофона, поне при мен беше от това.След това има един тест от скайп дали ти бачка микрофона.
Бутай аудио настройките и трябва да стане.

избутах сичко къде кво има е на макс и нищо

Потребителски аватар
mr_bush
Автомобил: Vw Transporter T6
Двигател: 2016

Мнениеот mr_bush » Пон 30 юни 2008 1:19

Пробвай в дуга букса на компа ако имаш :roll:

Потребителски аватар
Winner25
Автомобил: VW Passat B4 B6
Двигател: ABS BKC

Мнениеот Winner25 » Пон 30 юни 2008 1:21

Имаше една опсция нещо за 1st i 2nd ама сега не мога да го намеря точно къде беше. Микрофона се чува пък с програмите не работи :wink:

Потребителски аватар
amikus
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

ре

Мнениеот amikus » Пон 30 юни 2008 8:32

Имаш ли драйвери за звук инсталирани изобщо?Как ги включваш слушалки в зеленото а микро в розово ли?

Потребителски аватар
CCCP_FAN
Автомобил:
Двигател:

Re: ре

Мнениеот CCCP_FAN » Пон 30 юни 2008 8:34

amikus написа:Имаш ли драйвери за звук инсталирани изобщо?Как ги включваш слушалки в зеленото а микро в розово ли?

драйвъри сичко си имам включвам си буксите както трябва и в предните и в задните нищо нестава

Потребителски аватар
dbanchev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dbanchev » Пон 30 юни 2008 10:29

Извинявам се, че използвам темата на колегата! И аз имам същия проблем с микрофона! Инсталирах нови драйвъри (мислех, че в старите е проблема) обаче пак не бачка микрофона! :( Колеги дайте някакви съвети!

Потребителски аватар
bobi_robi
Автомобил: Passat Б8
Двигател: DFHA 2021
Контакти:

Мнениеот bobi_robi » Пон 30 юни 2008 12:27

Кажете за каква оепрационна система се работи ще се пробвам да Ви помогна :)
Или звънете на Майкрософт :) там ще ме намерите 8)

Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
Двигател: B207L

Мнениеот К.Одаджийски » Пон 30 юни 2008 12:38

Това се е случвало при мои двама или приятели с ХР уиндоус. При някое обновление на скайп и нещо не се разбират с микрофона или пък с вграден в камерата микрофон. Не го знам къде точно се корени проблема щото не съм комп специалист, но слагам, махам човки дето има некакви аудио настройки и се оправя. В миксера обаче микрофона трябва да е спрян щото после като говориш се чува през говорителите.
Май зависи много от вида на звуковата карта тая работа. Последния път когато се срещах с подобен проблем, звуковата карта на дънната платка беше някаква с "шесто чувство". Трябвало някакъв тест да пуснеш от драйвъра за да си намерел микрофона.

Потребителски аватар
bobi_robi
Автомобил: Passat Б8
Двигател: DFHA 2021
Контакти:

Мнениеот bobi_robi » Пон 30 юни 2008 13:11

Пробвайте следното нещо:
Десен бутон на My Computer от там Manage като се отвори новия прозорец од левата му страна отивате на Dеvice Manager.Като го изберете од десната страна където е дървовидната структура (това са компонентите на РC-то Ви) отивате на Sound, video and game controllers и цъкате на плюсчето което е от пред. От списъка който излиза значи давате на всеко едно Delete с бутона от клавиатурата. Не всички може да се изтрият имайте предвид, пиша Ви го така щото всеки един е с различна звукова карта и затова. Компонентите които може да ги триете ги изтрийте и рестартирайте компира си. След рестартирането Windows-а е малко интелигентен и ще си намери сам драйверите за аудиото. Нема да е никак зле да имате под рака ако имате де и диска със драйверите за аудиото (обикновено са на дъната платка така че диска за дъното е тоя от който имате нужда да ши е при рака, а пак ако не е на дъното треба да имате отделен диск).
Пробвайте това нещо и ми кажете резултата, ако не помогне свиркайте ще пробваме и други неща :wink:

Потребителски аватар
kotse_botse
Спортист - антипияница
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kotse_botse » Пон 30 юни 2008 13:31

Провери ли на Tools -> Options -> Audio Settings дали ти е избран правилния микрофон? Това за скайпа де...

blinder
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот blinder » Пон 30 юни 2008 13:36

Сега с новата версия на Скайп, работата с микрофон и камера била УЖ по-лесна.Без никакви настройки той сам си ги разпознавал, че са за него и нямало проблем.Не съм пробвал, защото тук на работа няма как.Просто влез в http://skype.bg/ и си го дръпни -ФРЕЕ :wink:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”