PC i Mic
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- CCCP_FAN
- Автомобил:
- Двигател:
PC i Mic
немога да си пусна мицрофона да ми работи със скайпа или със каквато и да е друга програма незнам защо просто неиска да се сработи с компа а слушалките и микрофона на друг комп бачкат идеи?
- amikus
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ре
Имаш ли драйвери за звук инсталирани изобщо?Как ги включваш слушалки в зеленото а микро в розово ли?
- CCCP_FAN
- Автомобил:
- Двигател:
Re: ре
amikus написа:Имаш ли драйвери за звук инсталирани изобщо?Как ги включваш слушалки в зеленото а микро в розово ли?
драйвъри сичко си имам включвам си буксите както трябва и в предните и в задните нищо нестава
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Това се е случвало при мои двама или приятели с ХР уиндоус. При някое обновление на скайп и нещо не се разбират с микрофона или пък с вграден в камерата микрофон. Не го знам къде точно се корени проблема щото не съм комп специалист, но слагам, махам човки дето има некакви аудио настройки и се оправя. В миксера обаче микрофона трябва да е спрян щото после като говориш се чува през говорителите.
Май зависи много от вида на звуковата карта тая работа. Последния път когато се срещах с подобен проблем, звуковата карта на дънната платка беше някаква с "шесто чувство". Трябвало някакъв тест да пуснеш от драйвъра за да си намерел микрофона.
Май зависи много от вида на звуковата карта тая работа. Последния път когато се срещах с подобен проблем, звуковата карта на дънната платка беше някаква с "шесто чувство". Трябвало някакъв тест да пуснеш от драйвъра за да си намерел микрофона.
- bobi_robi
- Автомобил: Passat Б8
- Двигател: DFHA 2021
- Контакти:
Пробвайте следното нещо:
Десен бутон на My Computer от там Manage като се отвори новия прозорец од левата му страна отивате на Dеvice Manager.Като го изберете од десната страна където е дървовидната структура (това са компонентите на РC-то Ви) отивате на Sound, video and game controllers и цъкате на плюсчето което е от пред. От списъка който излиза значи давате на всеко едно Delete с бутона от клавиатурата. Не всички може да се изтрият имайте предвид, пиша Ви го така щото всеки един е с различна звукова карта и затова. Компонентите които може да ги триете ги изтрийте и рестартирайте компира си. След рестартирането Windows-а е малко интелигентен и ще си намери сам драйверите за аудиото. Нема да е никак зле да имате под рака ако имате де и диска със драйверите за аудиото (обикновено са на дъната платка така че диска за дъното е тоя от който имате нужда да ши е при рака, а пак ако не е на дъното треба да имате отделен диск).
Пробвайте това нещо и ми кажете резултата, ако не помогне свиркайте ще пробваме и други неща
Десен бутон на My Computer от там Manage като се отвори новия прозорец од левата му страна отивате на Dеvice Manager.Като го изберете од десната страна където е дървовидната структура (това са компонентите на РC-то Ви) отивате на Sound, video and game controllers и цъкате на плюсчето което е от пред. От списъка който излиза значи давате на всеко едно Delete с бутона от клавиатурата. Не всички може да се изтрият имайте предвид, пиша Ви го така щото всеки един е с различна звукова карта и затова. Компонентите които може да ги триете ги изтрийте и рестартирайте компира си. След рестартирането Windows-а е малко интелигентен и ще си намери сам драйверите за аудиото. Нема да е никак зле да имате под рака ако имате де и диска със драйверите за аудиото (обикновено са на дъната платка така че диска за дъното е тоя от който имате нужда да ши е при рака, а пак ако не е на дъното треба да имате отделен диск).
Пробвайте това нещо и ми кажете резултата, ако не помогне свиркайте ще пробваме и други неща

- kotse_botse
- Спортист - антипияница
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Сега с новата версия на Скайп, работата с микрофон и камера била УЖ по-лесна.Без никакви настройки той сам си ги разпознавал, че са за него и нямало проблем.Не съм пробвал, защото тук на работа няма как.Просто влез в http://skype.bg/ и си го дръпни -ФРЕЕ 

Върни се в “ОФФ-Топик - други”