Удариха ми пасатчето-Вече е като НОВ!
- ABSOLUT
- Автомобил: Passat B4+B7+Golf Mk1+Mk2 Country
- Двигател: 1Z + CFGC + JB + 1P
- Контакти:
Не знам в Армеец какви са условията, но в Булинс например за да си вкараш колата в техен сервиз и да ти я оправят цялата щета трябва да си застрахован за над 7000лв. Т.е. в твоя случай си по експертна оценка и трябва ти да си оправиш колата сам, след което ще чакаш да ти дадът на касата им сума която по тяхна преценка е достатъчна за да си оправиш колата. Много често тази сума е по-малка от реалната, на огледа обърни внимание на хората да впишат всичко което е счупено, за да получиш повече пари. Успех
- Oxyde
- Автомобил:
- Двигател:
Winner25 написа:Аз съм ходил за щете само че имам каско. Предполагам и за Г.О. няма да е по различно. Отиваш на място с протокола, шофиорска книжка и талонче за минат преглед, попълваш разни документи и чакаш да ти изплатят парите. Според мен и за бронята трябва да вземеш пари защото тези драскотини няма как да се оправят, освен с боя или нова броня.
Колега то и аз имам каско,много се надявам да ми дадат достатъчно пари за да я оправя,защото тая боя металик оригинална хич не е евтина според мене...дано да ми дадат пари по фактура за да покрия щетите..иначе егати за какво ми е тфа каско..ще му се незнае

ABSOLUT написа:Не знам в Армеец какви са условията, но в Булинс например за да си вкараш колата в техен сервиз и да ти я оправят цялата щета трябва да си застрахован за над 7000лв. Т.е. в твоя случай си по експертна оценка и трябва ти да си оправиш колата сам, след което ще чакаш да ти дадът на касата им сума която по тяхна преценка е достатъчна за да си оправиш колата. Много често тази сума е по-малка от реалната, на огледа обърни внимание на хората да впишат всичко което е счупено, за да получиш повече пари. Успех
Мда за жалост май е така...ще взема преди да отида да разкача маската да си личи по фрапантно в какво състояние е...утре да не вземат да ми кажат 150лв..че ще си отрежа вените направо...догодина ако мога ще я застраховам на 7000лв поне...ако има такава възможност...
- airjohn
- Автомобил: 2020 Skoda Karoq
- Двигател:
Много кофти брато,но ламарините се оправят.Аз миналата година в Армеец при застраховка 13к взех за една драскотина на бронята 120 кинта за точно един час от подаване на заявлението.Дано и теб да те обезщетят доволно да стегнеш красавеца пак.За доверен сервиз имаше изискване колата да е до 6 г.Не знам сега как е .Аз нямах познати в Армеец.Успех!
- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
airjohn написа:.Аз миналата година в Армеец при застраховка 13к взех за една драскотина на бронята 120 кинта за точно един час от подаване на заявлението.
По принцип дали има една драскотина на бронята или цялата броня е надрана си трябва боядисване на бронята.
Според мен няма много смисъл от застраховането на по-висока стойност. Както знаете оценката се прави по шваке и това е сумата която се изплаща при кражба или пожар. Ако се застрахова над тази сума евентуално може да се вземе някой лев повече за щети, но пък и премията ще е по-голяма. Единствено в булстрад(може и другаде но аз само за тях знам) си имат оценка за кражба и пожар и отделна за щети.
Примерно 5500 при кражба или пожар и 7000 за щети.
- Oxyde
- Автомобил:
- Двигател:
Dpop написа:Абе брат, какъв е тоя късмет с тоя кьорчо, уж професионален фьофер да не те види все едно си с тартонетка.
Ако вземеш парите, т.е. решиш да си търсиш сам майстор ти препоръчвам да се уговориш с teneketo-Стоян в Княжево, той вече не се мярка във форума, но вероятно си чувал за него.
Пиши на ЛС.
Абе мани ,напрао бех като болен вчера...
- edisonov
- Автомобил: VW Golf 8 Variant
- Двигател: 2025
Oxyde написа:ABSOLUT написа:Сори за случката.
В коя компания е застрахована колата и на каква стойност?
В Армеец е застрахована на 5300лв...и са се чудя защо на толкова малко я застраховах...догодина ще опитам на максимума
Аз съм в Армеец и съм доволен за сега от тях. Три щети съм завеждал и все без протокол от КАТ или какъвто и да било документ съм минавал. Само отиваш за оглед в централния офис до Интерпред и нямаш грижи. До 2 седмици ти плащат парите и сам си оправяш колата. На мен за ожулена задна броня ми платиха 155лв за да я пребоядисам цялата. А другите две щети ми бяха прозорци и тях ги платиха по цени на кобра. Та при Армеец и без протокола пак ще ти платят щетите с каското.
- Oxyde
- Автомобил:
- Двигател:
edisonov написа:Oxyde написа:ABSOLUT написа:Сори за случката.
В коя компания е застрахована колата и на каква стойност?
В Армеец е застрахована на 5300лв...и са се чудя защо на толкова малко я застраховах...догодина ще опитам на максимума
Аз съм в Армеец и съм доволен за сега от тях. Три щети съм завеждал и все без протокол от КАТ или какъвто и да било документ съм минавал. Само отиваш за оглед в централния офис до Интерпред и нямаш грижи. До 2 седмици ти плащат парите и сам си оправяш колата. На мен за ожулена задна броня ми платиха 155лв за да я пребоядисам цялата. А другите две щети ми бяха прозорци и тях ги платиха по цени на кобра. Та при Армеец и без протокола пак ще ти платят щетите с каското.
Е по-успокои ме малко,то май би трябвало да ми платат и от неговата ГО и от каското..като свърша работа ще пиша

- Oxyde
- Автомобил:
- Двигател:
MuTa4eTo написа:а оправяй се по бързичко че Пасатко не искам да го гледам такаOxyde написа:Минах днеска и през армеец...експертна оценка...защото не е на 7000лв застрахована..доста неща описаха....нов кланик,фар и бленда...другите неща с средни и леки щети...и боя...и сега ще чакаме парите
мда и аз

оффтопик:искам да видя джетата ей!

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”