минах 6-7 хил.км. и не успях да катастрофирам.
обаче знаех че колата е бракма и не карах като безсмъртен

nii написа:аз 8 месеца карах жигула на която и работеше реално едната задна спирачка и малко едната предна. крмилната уредба беше полуразглобена и фаровете светеха само на габарити.
минах 6-7 хил.км. и не успях да катастрофирам.
обаче знаех че колата е бракма и не карах като безсмъртен
musura написа:... наистина бях ходил на преглед и ако онези марзеливи капути бяха проверили колата както трябва, вобще нямаше да тръгна на път.
musura написа:Е това е супер безсмислена анкета. То е ясно че 50% са виновни неразумните водачи, а останалите 50% са за неизправните автомобили. Така че не гласувам за нито едно от двете.
Иначе аз при досегашните ми ПТП-та, за мое огромно съжаление, винаги са били свързани с неизправност по автомобила ... въпреки че се стремя да си ги поддрържам в много добро състояние. Представям си само, какво е състоянието на повечето таралястници, които се търкалят по пътищата ...
П.П. Сега като погледнах резултатите от гласуването, само да попитам, ако спрем 100 случайни автомобила на улицата и им измерим спирачния път от 100 до 0; проверим им гумите и състоянието на окачването им, дали ще има и 10 автомобила, които да отговарят на изискванията? Как после да не стават ПТП-та, като бай Мангау спира с джогана от 40км/ч до 0 за 40 метра ...
Колко човека чинно и съвестно си ходят на технически преглед и дори и да ходят, има ли нещо общо нашият преглед с този който се прави с Германия примерно?
Само споменавам, че от тази година в швабско е задължително употребата на зимни гуми и забележете и ако глобата е 20 евро, то забележете, че ако причините ПТП през зимата и не сте със зимни гуми - дупе да ви е якоЩом германците са се сетили, че голяма част от ПТП-тата стават заради гумите, а не заради неразумните шофьори ...
group написа:Интересно ми е каква мислите. че е причината за повечето от катастрофите? Кой е виновен - шофьора, като такъв или шофьора, като отговорник за колата си?
batmilko написа:ако не ти гръмне предна гума на магистралата.....
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 37 госта