Така, знам че въпроса е индиански малко... но човек като не знае, не бива да го е срам да пита, май тва беше основен принцип на форумите

Колеги, очаквам вашето мнение...
chefito написа:на коя скорост караш? ако си на 3-та със 130
chefito написа:на коя скорост караш? ако си на 3-та със 130 може и да ръмжи....виж оборотите...като режеш колата примерно на 2-ра до по-високи обороти издава ли този шум? мотора да започне да издава шум като все едно караш бързо е свързано с обороти най-вече...провери тва и ще го мислим после...
goroton написа:chefito написа:на коя скорост караш? ако си на 3-та със 130 може и да ръмжи....виж оборотите...като режеш колата примерно на 2-ра до по-високи обороти издава ли този шум? мотора да започне да издава шум като все едно караш бързо е свързано с обороти най-вече...провери тва и ще го мислим после...
Да кофти е като не пояснявам (щото аз си го знам) на 5 предавка прави проблема, вместо да се успи ... започва да ми бучи яко.. Мислех че може да е от лагери на главината, ама не е, пускам я по инерция наравно, без да подавам газ и пак над 120 бръмчи. Колата с лети джанти 16-ки 6 лъча (фабричните), ходих гледах ги да не са криви, беха перфектни. Явно е от мотора, но какво може да е точно идея си нямам...;(
chefito написа:goroton написа:chefito написа:на коя скорост караш? ако си на 3-та със 130 може и да ръмжи....виж оборотите...като режеш колата примерно на 2-ра до по-високи обороти издава ли този шум? мотора да започне да издава шум като все едно караш бързо е свързано с обороти най-вече...провери тва и ще го мислим после...
Да кофти е като не пояснявам (щото аз си го знам) на 5 предавка прави проблема, вместо да се успи ... започва да ми бучи яко.. Мислех че може да е от лагери на главината, ама не е, пускам я по инерция наравно, без да подавам газ и пак над 120 бръмчи. Колата с лети джанти 16-ки 6 лъча (фабричните), ходих гледах ги да не са криви, беха перфектни. Явно е от мотора, но какво може да е точно идея си нямам...;(
на 4та ако караш със 120 как е?
goroton написа:... пускам я по инерция наравно, без да подавам газ и пак над 120 бръмчи....
radotom написа:goroton написа:... пускам я по инерция наравно, без да подавам газ и пак над 120 бръмчи....
Чакай, че нещо се объркАх!![]()
Имаш предвид, че исключваш от скорост и продължава да си бръмчи, или караш, достигаш 120, махаш крака от педала без да исключиш?
И плавно ли намаля шума при падане на скоростта?
goroton написа:radotom написа:goroton написа:... пускам я по инерция наравно, без да подавам газ и пак над 120 бръмчи....
Чакай, че нещо се объркАх!![]()
Имаш предвид, че исключваш от скорост и продължава да си бръмчи, или караш, достигаш 120, махаш крака от педала без да исключиш?
И плавно ли намаля шума при падане на скоростта?
Оставам на 5-та или изключвам (няма разлика - ръмжи и при двата варианта) не подавам газ, пускам по инерция - няма ръмжене, подавам газ - започва се....Не е от по-специфична настилка, на която бих могъл да попадна, карах и по други асфалти...
Да не е средно гърне.. ???
bugster написа:Колега днес колата ми е в АСПО.
Току що ми се обадиха и ми казаха че резонанто (или резонаторно, незнам кое е по-правилно) гърне е за смяна. Но мога да ти кажа че това страшно много промени шума в колата ми, като създава илюзия че е от двигателя. Мой приятел пък от меката връзка имаше доста шум в купето, а пък и тя е по близко до двигателя. Според мен трябва някой да ти форсира двигателя и ти да слушаш дали не е от изпускателната система, а даже ако имаш време се отбий до АСПО. Прегледа на изпускателната система е безплатен. Другото е догадки
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 53 госта