покупка на BMW
- Skibadee
- Автомобил:
- Двигател:
здравейте колеги, днес разглеждах по мащабно бмв-то и на външен вит беше доста запазено, само преден ляв калник беше огънат леко. ДВГ-то му работеше доста добре, очаквах да пуши малко кофти отзат но ови нито черен нито бял пушек. На вървене немога да предценя защото от 1.4 на 2.5 е ясно че ще върви много. 214000км. но собственика каза че е на не по малко от 500 000км. Наистина на първо четене автомобила беше добър, не тропа не вие от никаде пали без да подавам газ, при подаване на газ не се замисляше а поемаше веднага, дори когато го карах не се замисляше дали да изпревари или не а направо дърпаше. Но идва другя момент когато разбрах от човека, че когато го кара на пълен капацитет (в червено) му е дал 16 на 100 градско, е аз се крепях на надеждата че се пак тва е 6 цилиндров и на извън градско ще трябва да е пот 10, но другото което ме притеснява е че автомобила е 90-та година а ние вече живеем в 2008г. също така човека каза че тва бмв се чупи както всеки друк автомобил, не е с нищо по различен от останалите а частите са му доста скъпи. Думите му бяха -Помисли си добре и утре ми кажи дали ще го взимаш.
Мен лично ме притеснява само годината и частите, иначе ме грабна някак си. Кажете дали си заслужава тва бмв или да досъбера още малко парички и да си взема АБФ.

Мен лично ме притеснява само годината и частите, иначе ме грабна някак си. Кажете дали си заслужава тва бмв или да досъбера още малко парички и да си взема АБФ.

- stoqn_g60
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ADA
ми то колега и АБФ а няма да ти гори по малко
така 4е ... е това за разхода не би трябвало да те смущава (за БМВ) конкретно говоря те си хар4ат бая ама и си понавървяват
моят съвет е за по нова кола някой АБФ 94 95 г е по уда4ния избор за мен. сега ти си знаеш все пак БМВ си е класика пък и с тва задно
все пак може да си намериш бая 4итаво АБФ 4е успех колега 

- CTaH4o
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Skibadee написа:
колега сравнявяш 2 тотално различни коли
ABF и хм не помня кода на 2.5
но идеята е ясна
и 2те вървят много доволно
разхода, като ги караш в "розовото" няма да е различен кой знае колко +-1.5 л.(макс)
в единия случай взимаш голям двигател (2,5 си е сериозна работа), работи мн добре, звука на редовия е невероятен, става и за дрифраджийка стига да имаш уменията, за частите- съмнявам се разликата да е чак толкова фрапантра, но минус са годините
в другия взимаш "по- малолитражния " ABF който си е класика, но като всяко ГТИ частите са по- скъпички (от стандартния Г3), но получаваш доста екрситчки (като поразгледаш малко- то не климатроници, гъзотоплячк и тн), а в БМв-то ако имаш клима се радваш
а и всяка кола се чупи.... всички казваме 94-95 и звучи мн по нагоре от 90-та ама ако си мислиш че тоя Г3 няма да се чупи.....
с тия наще "трошляци" (щото малко хора из европейските държави си карат наборите

аз лично съм за е30-ката, но съм ужасно пристрастен към красотата на тази кола (особено снимката която Туан даде... с тия М-техници.....)
но избора си остава изцяло твой

- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
alpine написа:няма какво да го мислиш . Колата си върви направо и най вече настрани лудетина голяма . АЗ бях приготвил пари за е30 , ама голф си взех да се еба![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Същия съм и аз. От Е30, та си взех Голф 2, ТД

Иначе си бях харесал едно Е30 325их.
Колега, трябваше поне да го снимаш

- vladikk
- Автомобил:
- Двигател:
преди 2-3г имах за около 5 месеца такова БМВ(кабрио) и съм просто очарован. Колата беше много стегната и съм адски доволен. Колата върви доста,но има и проблеми. Огледай диверенциала(задалжително),мотора....прави леки мизерии,но като цяло е здрава
Това е последното леко БМВ....доста си повървява....

Това е последното леко БМВ....доста си повървява....

- lowrider
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
16 му горяла викаш на макс, а
, ех тия икономични баварки тс тс тс
Иначе долу горе на 5к си оценява колата, цената би била реална ако има клима, шпер, серво, абс, ел пакет, някви наченки на м-техник
, ще се наиграеш с тази кола, не си заслужава според мен, тъй като нито вървят кой знае колко, нито пък са дрифтърки (виж лададжиите им се кефят), но виж за сметка на това разходът е огромен 

Иначе долу горе на 5к си оценява колата, цената би била реална ако има клима, шпер, серво, абс, ел пакет, някви наченки на м-техник

- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
lowrider написа:16 му горяла викаш на макс, а, ех тия икономични баварки тс тс тс
Иначе долу горе на 5к си оценява колата, цената би била реална ако има клима, шпер, серво, абс, ел пакет, някви наченки на м-техник, ще се наиграеш с тази кола, не си заслужава според мен, тъй като нито вървят кой знае колко, нито пък са дрифтърки (виж лададжиите им се кефят), но виж за сметка на това разходът е огромен
Абе не е като да не върви. Естествено, не е като мустанга, но 0-100 прави за около 8сек. За сравнение - на мустанга му дават около 7 май. А къде е 2.5, къде са 4л.
За дрифта - виждал съм хора да правят чудеса с 318i. Стига да има шпер, мощността му е предостатъчна

П.П.: Никога не съм имал лада

- amikus
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ре
Колега не го знам БМВ-то в какво състояние е обаче трябва да си добре подготвен за такава екзотика.Гориво,части не е първа младост все пак а и 5000 лева са си бая пара за кола на 18 годинки.Колкото и да е гледана
все пак е карана в България виж ако сега е вкарана е по-друго.Ти си решаваш парите са си твои,аз лично не бих я взел за ежедневна кола щото ще ме съсипе направо.
все пак е карана в България виж ако сега е вкарана е по-друго.Ти си решаваш парите са си твои,аз лично не бих я взел за ежедневна кола щото ще ме съсипе направо.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”