покупка на BMW

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
stoqn_g60
Автомобил: Audi 80
Двигател: ADA

Мнениеот stoqn_g60 » Вто 01 юли 2008 23:20

ако е 4итав мотора зимай ако не това не ти трябва, после толкова пари ще хвърлиш по майстори и 4асти 4е свят ще ти се завие

Потребителски аватар
Skibadee
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Skibadee » Вто 01 юли 2008 23:40

здравейте колеги, днес разглеждах по мащабно бмв-то и на външен вит беше доста запазено, само преден ляв калник беше огънат леко. ДВГ-то му работеше доста добре, очаквах да пуши малко кофти отзат но ови нито черен нито бял пушек. На вървене немога да предценя защото от 1.4 на 2.5 е ясно че ще върви много. 214000км. но собственика каза че е на не по малко от 500 000км. Наистина на първо четене автомобила беше добър, не тропа не вие от никаде пали без да подавам газ, при подаване на газ не се замисляше а поемаше веднага, дори когато го карах не се замисляше дали да изпревари или не а направо дърпаше. Но идва другя момент когато разбрах от човека, че когато го кара на пълен капацитет (в червено) му е дал 16 на 100 градско, е аз се крепях на надеждата че се пак тва е 6 цилиндров и на извън градско ще трябва да е пот 10, но другото което ме притеснява е че автомобила е 90-та година а ние вече живеем в 2008г. също така човека каза че тва бмв се чупи както всеки друк автомобил, не е с нищо по различен от останалите а частите са му доста скъпи. Думите му бяха -Помисли си добре и утре ми кажи дали ще го взимаш.
Мен лично ме притеснява само годината и частите, иначе ме грабна някак си. Кажете дали си заслужава тва бмв или да досъбера още малко парички и да си взема АБФ. :help: :roll:

Потребителски аватар
TBL
Автомобил: B6
Двигател:

Мнениеот TBL » Вто 01 юли 2008 23:45

zaro написа:Ама и голфа и 2000 ми се вижда малко пръчка :roll:

ако искаш да сменяш ОК, амааа 2000 и голфа....

Потребителски аватар
stoqn_g60
Автомобил: Audi 80
Двигател: ADA

Мнениеот stoqn_g60 » Сря 02 юли 2008 0:08

ми то колега и АБФ а няма да ти гори по малко :roll: така 4е ... е това за разхода не би трябвало да те смущава (за БМВ) конкретно говоря те си хар4ат бая ама и си понавървяват :wink: моят съвет е за по нова кола някой АБФ 94 95 г е по уда4ния избор за мен. сега ти си знаеш все пак БМВ си е класика пък и с тва задно 8) все пак може да си намериш бая 4итаво АБФ 4е успех колега :P

Потребителски аватар
CTaH4o
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот CTaH4o » Сря 02 юли 2008 0:30

Skibadee написа:

колега сравнявяш 2 тотално различни коли
ABF и хм не помня кода на 2.5
но идеята е ясна
и 2те вървят много доволно
разхода, като ги караш в "розовото" няма да е различен кой знае колко +-1.5 л.(макс)
в единия случай взимаш голям двигател (2,5 си е сериозна работа), работи мн добре, звука на редовия е невероятен, става и за дрифраджийка стига да имаш уменията, за частите- съмнявам се разликата да е чак толкова фрапантра, но минус са годините
в другия взимаш "по- малолитражния " ABF който си е класика, но като всяко ГТИ частите са по- скъпички (от стандартния Г3), но получаваш доста екрситчки (като поразгледаш малко- то не климатроници, гъзотоплячк и тн), а в БМв-то ако имаш клима се радваш
а и всяка кола се чупи.... всички казваме 94-95 и звучи мн по нагоре от 90-та ама ако си мислиш че тоя Г3 няма да се чупи.....
с тия наще "трошляци" (щото малко хора из европейските държави си карат наборите :lol: ) очакваме всичко да е ок.... ама не е ..
аз лично съм за е30-ката, но съм ужасно пристрастен към красотата на тази кола (особено снимката която Туан даде... с тия М-техници.....)
но избора си остава изцяло твой :)

Потребителски аватар
alpine
wheels dealer
Автомобил: L-Es
Двигател: 1H-1H-PG-1V-1Z-AJL-Cosworth
Контакти:

Мнениеот alpine » Сря 02 юли 2008 0:49

няма какво да го мислиш . Колата си върви направо и най вече настрани лудетина голяма . АЗ бях приготвил пари за е30 , ама голф си взех да се еба :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
ACCELERATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ACCELERATOR » Сря 02 юли 2008 11:35

alpine написа:няма какво да го мислиш . Колата си върви направо и най вече настрани лудетина голяма . АЗ бях приготвил пари за е30 , ама голф си взех да се еба :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Същия съм и аз. От Е30, та си взех Голф 2, ТД :lol:
Иначе си бях харесал едно Е30 325их.
Колега, трябваше поне да го снимаш :wink: Съветвам те, преди да се хвърлиш на сделка, да прегледаш обстойно всички подобни оферти, ако трябва отиди и разгледай някоя друга 325-ца. Така че можеш да прецениш по-обективно.

Потребителски аватар
kacho
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kacho » Сря 02 юли 2008 13:10

еми аз съм за голфа, първо е по-нов, второ си държи цена и трето - това е форума на Фолксваген mhihi

Потребителски аватар
vladikk
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vladikk » Сря 02 юли 2008 15:00

преди 2-3г имах за около 5 месеца такова БМВ(кабрио) и съм просто очарован. Колата беше много стегната и съм адски доволен. Колата върви доста,но има и проблеми. Огледай диверенциала(задалжително),мотора....прави леки мизерии,но като цяло е здрава
Това е последното леко БМВ....доста си повървява.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
lowrider
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lowrider » Сря 02 юли 2008 19:34

16 му горяла викаш на макс, а mhihi , ех тия икономични баварки тс тс тс
Иначе долу горе на 5к си оценява колата, цената би била реална ако има клима, шпер, серво, абс, ел пакет, някви наченки на м-техник :D , ще се наиграеш с тази кола, не си заслужава според мен, тъй като нито вървят кой знае колко, нито пък са дрифтърки (виж лададжиите им се кефят), но виж за сметка на това разходът е огромен mhihi

Потребителски аватар
Perso
Автомобил:
Двигател:

:))

Мнениеот Perso » Сря 02 юли 2008 21:35

Не пишете че и аз се запалих по тея Баварци :lol:

Потребителски аватар
ACCELERATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ACCELERATOR » Сря 02 юли 2008 22:54

lowrider написа:16 му горяла викаш на макс, а mhihi , ех тия икономични баварки тс тс тс
Иначе долу горе на 5к си оценява колата, цената би била реална ако има клима, шпер, серво, абс, ел пакет, някви наченки на м-техник :D , ще се наиграеш с тази кола, не си заслужава според мен, тъй като нито вървят кой знае колко, нито пък са дрифтърки (виж лададжиите им се кефят), но виж за сметка на това разходът е огромен mhihi

Абе не е като да не върви. Естествено, не е като мустанга, но 0-100 прави за около 8сек. За сравнение - на мустанга му дават около 7 май. А къде е 2.5, къде са 4л.
За дрифта - виждал съм хора да правят чудеса с 318i. Стига да има шпер, мощността му е предостатъчна :wink:

П.П.: Никога не съм имал лада mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
Perso
Автомобил:
Двигател:

:)

Мнениеот Perso » Чет 03 юли 2008 14:32

Колега дай фотоси и цена за Баварката

Потребителски аватар
amikus
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

ре

Мнениеот amikus » Чет 03 юли 2008 14:57

Колега не го знам БМВ-то в какво състояние е обаче трябва да си добре подготвен за такава екзотика.Гориво,части не е първа младост все пак а и 5000 лева са си бая пара за кола на 18 годинки.Колкото и да е гледана
все пак е карана в България виж ако сега е вкарана е по-друго.Ти си решаваш парите са си твои,аз лично не бих я взел за ежедневна кола щото ще ме съсипе направо.

Потребителски аватар
wolf
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот wolf » Чет 03 юли 2008 15:15

дали се досещаш за разликата в разхода на двете коли?

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”