Най-накрая се прибрахме с моята количка на собствен ход до блока в Младост
Големи благодарности на Ники! Измъчихме го малко с мъничето, то не баха стари ролки и калпави ремъци, крив болт и какво ли още не....
Върха на сладоледа беше кривата резба на мястото където се навива обтяжната ролка ( да, онази същата с кривия болт ) и само благодарение на старанието на тези момчета, техния майсторлък и желанието им да помогнат ние се разминахме със смяната на целия блок... Веднага намериха решение!!! Не съм много сигурна какво е "втулка" , но за сега тя ме спасява от още разходи ...
Направиха ми диагностика и ми казаха и другите неща по количката - ще се лекуваме с времето... (най- странното - свещите ми дори не са за Голф, за фиат са... но това си е май от италианските майстори ). За тази вечр само сложихме една добвка - Редикс, в бензина, та да излекуваме едната дюза, че иначе - ултразвук...
И въпреки всички ядове и проблеми след стоп в бокса на Ники и ние отново сме в движение
Благодаря отново! От една седмица имам VW, от 6 дни съм член на клуба а вече познавам клубните майстори
Сега само ми трябва една лепенка за задното стъкло....