Ако някой има нужда от стъкла да си подменя изпотрошени такива от взривовете от сутринта съм насреща

Да идва и да ги взема!
П.С. Ако темата не е за тук, моля, да бъде преместена където се счете, че и е мястото.
kris11 написа:След 2-3 г от производството и монтажа максимум стъклото е тука режеш -там се пука. Да се има в предвид.
Нямам нищо лично към колегата - това е благороден жест.
Инфото го имам от приятели в бизнеса с дограма и стъкла. Ако те са ми дали грешна информация - вземам си думите назад и се извинявам на колегата.
airjohn написа:Това за стъклата е вярно ,но колегата ги предлага с черчеветата доколкото разбирам.
blue_shadow написа:Евала колега, че предлагаш безвъзмездно помощКолкото до това, че се чупят - нека ако има физици сред нас да кажат, но мисля че кристалната решетка на стъклото не се променя с времето => не губи свойствата си и не се реже по трудно или нещо от сорта (знанията ми по физика са от далечната 1995)
kris11 написа:
Не се трошат , а е тука е сряза , а се цепи на съвсем друго място. Сряза ти е права линия , а когато се опиташ да го сцепиш по сряза тръгва по линията и си избира някаква посока и става на дъга без твои усилия.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 22 госта