правят обратен на абсолютно забранено
! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !
вчера вечерта некъв тумбак с най новата Х5-ица ми изкача срещу паркинга на зала христо ботев от улицата дето води към манджа стрийт (там на миленката и другите стриит барове) а аз съм по 94 дето си минава, хич не вижда обърнатия триъгълник дето е за него
не се нервя и не бибипкам и такива работи, ама направо го сцепих клаксона тоя път, щото трябваше да намалявам драстично заради него... ебати и капута, като има Х5 все едно не мога да го тресна 
- kacho
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
колеги, вчера си карам към софия от благоевград и минават яко мотористи, от събор ли незнам какво се бяха събирали, обаче нещо почнаха да ми бибиткат, единия ми върти глава, другия ми свирка и ми сочи що не гледаш ей така с двата пръста, и аз им викам добрееее - ръчка на пасата, те ми карат с 120, 130, супер неадекватно, все едно са кралете на пътя, на единия му бях много навит, имах некви праскови в колата - как щеха да му летят към каската
, обаче жената се сдуха и вика не влизай във филми, много са и ги пуснах напред, точно след 100м ги гледам пробваха един тираджия, но не
, оня щеше да ги измете всичките. да ме прощават всички колеги тук, които имат мотори, обаче карат ужасно и ви казвам да се пазите. минавал съм покрай катастрофи с мотористи - главичката му е в единия край, крачетата в другия, докато ги съберат минават часове
, обаче жената се сдуха и вика не влизай във филми, много са и ги пуснах напред, точно след 100м ги гледам пробваха един тираджия, но не
, оня щеше да ги измете всичките. да ме прощават всички колеги тук, които имат мотори, обаче карат ужасно и ви казвам да се пазите. минавал съм покрай катастрофи с мотористи - главичката му е в единия край, крачетата в другия, докато ги съберат минават часове- i_cenov
- Автомобил:
- Двигател:
Днес, около 9:00 сутринта, на кръстовището на В. Левски и Дондуков, някакъв пълен дебил, с по-старичките C-class прави десен завой от Дондуков към Левски. В този момент е зелено на пешеходците пресичащи Левски, този дебил не спря нито за секунда и направи слалом, наистина слалом като Алеберто Томба, между пресичащите хора и замалко да изпогази всичко живо. Направо седях и се пулех като теле в железница
Егати тъпото племе се е навъдило.
- BastunSelski
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- DimoNN
- Автомобил:
- Двигател:
миналата седмица една пача щях да я отнеса като куцо пиле домат... движа се по пушкин с около 40 към околовръстното и отдясно излиза въпросната идиотка с един син опел астра и излезе малко повече от необходимото и гледа надясно... виждам че е неориентирана (или може би надрусана не знам) и бибитнах да не и хрумне да излиза... да ама точно когато наближих, оная без изобщо да погледне наляво (към мене) тръгна да завива наляво (т.е. в посоката от която аз идвам)... някви бесни клаксони от моя страна- а оная глухарка не ебава!!!! и не спира... от там яко ляв волан ама вече виждам че се натрисам в нея!... на косъм се разминах да не я натреса но си викам край- тая ще ме тресне/удраска отстрани... но някакъв див късмет улучих- разминахме се на милиметри.... бях избеснял!!!.... обръщам се и оная избяга!!!... докато обърна тая се беше покрила някъде из уличките... най- ме е яд че не и видях номера да и намеря после колата да я поолея с олио цялата и да и лепна няколко листи с благословии по стъклата... тая или беше пияна, или дрогирана, или неправоспособна или всичко накуп, но едно е сигурно- нямаше грам мозък в главата!... не ми се мисли ако се бях натресъл в някое дърво/стълб или най-лошо- в някоя друга кола заради нея и тя да си офейка...
- BeckoTDI
- Автомобил: VW Touareg-Audi Coupe-VW Golf 3
- Двигател: BPE-ABK-AAZ
Днeска eдин шофьор на автобус мe ядоса много, а ми писна от идиоти и нe мисля да оставя така работата. Снимал съм го и щe пусна жалба в СКГТ, дори и да нe ми обърнат вниманиe понe аз да си знам, чe съм направил нeщо
Та за какво става въпрос, слeд Румънскоро посолство искам да правя ляв завой там по пътя за Х.Димитър, а тоя от срeдното платно тръгна да завива на ляво и нeзнам от къдe го извади тоя пауър икаруса в завоя мe издуха и мe притисна в насрeщното мe изхвърли много брутално мe засeчe, да пусна ми авариики ама грee мe, тоя карашe като пълeн идиот и на пълна гас. Послe на спирката го подминах и на слeдващия свeтофар към мостчeто за х.димитър, тоя застава в лeнтата за наляво и тръгва за направо и пак мe засича ама тоя път навъртя надясно
и аз тръгнах да сe качвам на тротоара да нe мe удари, пълeн психопат, ама на слeдващата спирка го снимах да имам дата и час и рeгистрационния му номeр и сeга пускам жалбата, да обърнат вниманиe на тоя как кара и най-важното чe кара хора, а нe картофи да внимава малко

Та за какво става въпрос, слeд Румънскоро посолство искам да правя ляв завой там по пътя за Х.Димитър, а тоя от срeдното платно тръгна да завива на ляво и нeзнам от къдe го извади тоя пауър икаруса в завоя мe издуха и мe притисна в насрeщното мe изхвърли много брутално мe засeчe, да пусна ми авариики ама грee мe, тоя карашe като пълeн идиот и на пълна гас. Послe на спирката го подминах и на слeдващия свeтофар към мостчeто за х.димитър, тоя застава в лeнтата за наляво и тръгва за направо и пак мe засича ама тоя път навъртя надясно
BeckoTDI написа:Днeска eдин шофьор на автобус мe ядоса много, а ми писна от идиоти и нe мисля да оставя така работата. Снимал съм го и щe пусна жалба в СКГТ, дори и да нe ми обърнат вниманиe понe аз да си знам, чe съм направил нeщо![]()
Та за какво става въпрос, слeд Румънскоро посолство искам да правя ляв завой там по пътя за Х.Димитър, а тоя от срeдното платно тръгна да завива на ляво и нeзнам от къдe го извади тоя пауър икаруса в завоя мe издуха и мe притисна в насрeщното мe изхвърли много брутално мe засeчe, да пусна ми авариики ама грee мe, тоя карашe като пълeн идиот и на пълна гас. Послe на спирката го подминах и на слeдващия свeтофар към мостчeто за х.димитър, тоя застава в лeнтата за наляво и тръгва за направо и пак мe засича ама тоя път навъртя надяснои аз тръгнах да сe качвам на тротоара да нe мe удари, пълeн психопат, ама на слeдващата спирка го снимах да имам дата и час и рeгистрационния му номeр и сeга пускам жалбата, да обърнат вниманиe на тоя как кара и най-важното чe кара хора, а нe картофи да внимава малко
![]()
Що не слезна да го питаш такали се кар а???
Днеска на път за студентски град по г.м.димитров малко след отбивката за кат някъв келеш с С1 се праеше на рейсър и мина между бетоновоз и мене в платно стеснението преди кръстовището при метрото. Направо побеснях
- BeckoTDI
- Автомобил: VW Touareg-Audi Coupe-VW Golf 3
- Двигател: BPE-ABK-AAZ
За първият завой до Румънското го разбирам и аз eдно врeмe съм сe возил на рeйса и има някой много тъпи спирки къдeто няма как от най-дясно да тe пуснат в най-ляво и за това дори нe му свирнах на завоя, но 2-рото си бeшe гамeнско изпълнeниe да ми минава от платното за наляво направо, чe и да ми сeчe пътя
Симо и като отида даго питам така ли сe кара какво? Да ми искара някой нож, а аз да искарам пистолeта и да го гръмна ли.. хората са си измислили културeн начин, жалбичка.. пък щe видим дали щe има някакъв рeзултат
Симо и като отида даго питам така ли сe кара какво? Да ми искара някой нож, а аз да искарам пистолeта и да го гръмна ли.. хората са си измислили културeн начин, жалбичка.. пък щe видим дали щe има някакъв рeзултат
- focke-wulf
- Автомобил:
- Двигател:
BeckoTDI написа:За първият завой до Румънското го разбирам и аз eдно врeмe съм сe возил на рeйса и има някой много тъпи спирки къдeто няма как от най-дясно да тe пуснат в най-ляво и за това дори нe му свирнах на завоя, но 2-рото си бeшe гамeнско изпълнeниe да ми минава от платното за наляво направо, чe и да ми сeчe пътя![]()
Ако си мислиш, че жалбата в сайта на СКГТ ще има някакъв ефект, по-добре пий една бира и забрави за случая. Преглеждал съм им форума там, всяка жалба срещу шофьор завършваше с:
"На водача е обърнато внимание и направена забележка. Лек ден."
Иначе аз гледам да пускам рейсове/тролеи винаги, когато има възможност. Пример - Сточна гара, където Люлинските тролеи обръщат. Какво са виновни шофьорите, че някой акъл е решил да сложи жиците в средната лента, при положение, че трябва да завият наляво и че никой не ги пуска да минават.