! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
Gal
Автомобил: МК7
Двигател: DCYA 2018

Мнениеот Gal » Сря 18 юни 2008 16:17

тва с бетонобъркачките и камионите е ежедневие на Симеоновско :lol:
правят обратен на абсолютно забранено

Потребителски аватар
Tinko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tinko » Пет 20 юни 2008 10:43

С 3952 МП
Бял голф в окаяно състояние със криво залепен ужасен стикер на задното стъкло.

Пазете се от него. От ст град посока младост през дървеница, мина на 3 светофара на червено до Младост4.

Потребителски аватар
Slayera
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Slayera » Пет 20 юни 2008 10:48

Tinko написа:С 3952 МП....

http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=69965

Потребителски аватар
Tinko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tinko » Пет 20 юни 2008 10:49

Дам видях го. Като не е на колегата вече, да махне лепенката да не ни срами, щото ако пак го видя да минава на червено ще му пратя колегите от седмо да му покажат писменно някой работи. :evil:

assd
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот assd » Пет 20 юни 2008 17:52

вчера вечерта некъв тумбак с най новата Х5-ица ми изкача срещу паркинга на зала христо ботев от улицата дето води към манджа стрийт (там на миленката и другите стриит барове) а аз съм по 94 дето си минава, хич не вижда обърнатия триъгълник дето е за него :lol: не се нервя и не бибипкам и такива работи, ама направо го сцепих клаксона тоя път, щото трябваше да намалявам драстично заради него... ебати и капута, като има Х5 все едно не мога да го тресна :D

Потребителски аватар
kacho
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kacho » Пон 23 юни 2008 10:53

колеги, вчера си карам към софия от благоевград и минават яко мотористи, от събор ли незнам какво се бяха събирали, обаче нещо почнаха да ми бибиткат, единия ми върти глава, другия ми свирка и ми сочи що не гледаш ей така с двата пръста, и аз им викам добрееее - ръчка на пасата, те ми карат с 120, 130, супер неадекватно, все едно са кралете на пътя, на единия му бях много навит, имах некви праскови в колата - как щеха да му летят към каската mhihi , обаче жената се сдуха и вика не влизай във филми, много са и ги пуснах напред, точно след 100м ги гледам пробваха един тираджия, но не :No , оня щеше да ги измете всичките. да ме прощават всички колеги тук, които имат мотори, обаче карат ужасно и ви казвам да се пазите. минавал съм покрай катастрофи с мотористи - главичката му е в единия край, крачетата в другия, докато ги съберат минават часове

Потребителски аватар
i_cenov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот i_cenov » Чет 26 юни 2008 10:10

Днес, около 9:00 сутринта, на кръстовището на В. Левски и Дондуков, някакъв пълен дебил, с по-старичките C-class прави десен завой от Дондуков към Левски. В този момент е зелено на пешеходците пресичащи Левски, този дебил не спря нито за секунда и направи слалом, наистина слалом като Алеберто Томба, между пресичащите хора и замалко да изпогази всичко живо. Направо седях и се пулех като теле в железница :shock Егати тъпото племе се е навъдило.

Потребителски аватар
BastunSelski
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот BastunSelski » Нед 29 юни 2008 18:14

Хамър с регистрационен номер СА 6060 КН.За последните две не съм сигура.Движише се по бул.Прага и продължи по Георги Софийски,но фрапантното бе,че мина през двата червени сфетофара!!!!Та цялото това бързане е да паркира на паркинга в Била.

Потребителски аватар
DimoNN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DimoNN » Пет 04 юли 2008 9:32

миналата седмица една пача щях да я отнеса като куцо пиле домат... движа се по пушкин с около 40 към околовръстното и отдясно излиза въпросната идиотка с един син опел астра и излезе малко повече от необходимото и гледа надясно... виждам че е неориентирана (или може би надрусана не знам) и бибитнах да не и хрумне да излиза... да ама точно когато наближих, оная без изобщо да погледне наляво (към мене) тръгна да завива наляво (т.е. в посоката от която аз идвам)... някви бесни клаксони от моя страна- а оная глухарка не ебава!!!! и не спира... от там яко ляв волан ама вече виждам че се натрисам в нея!... на косъм се разминах да не я натреса но си викам край- тая ще ме тресне/удраска отстрани... но някакъв див късмет улучих- разминахме се на милиметри.... бях избеснял!!!.... обръщам се и оная избяга!!!... докато обърна тая се беше покрила някъде из уличките... най- ме е яд че не и видях номера да и намеря после колата да я поолея с олио цялата и да и лепна няколко листи с благословии по стъклата... тая или беше пияна, или дрогирана, или неправоспособна или всичко накуп, но едно е сигурно- нямаше грам мозък в главата!... не ми се мисли ако се бях натресъл в някое дърво/стълб или най-лошо- в някоя друга кола заради нея и тя да си офейка...

Потребителски аватар
BeckoTDI
Автомобил: VW Touareg-Audi Coupe-VW Golf 3
Двигател: BPE-ABK-AAZ

Мнениеот BeckoTDI » Пет 04 юли 2008 21:01

Днeска eдин шофьор на автобус мe ядоса много, а ми писна от идиоти и нe мисля да оставя така работата. Снимал съм го и щe пусна жалба в СКГТ, дори и да нe ми обърнат вниманиe понe аз да си знам, чe съм направил нeщо :evil:

Та за какво става въпрос, слeд Румънскоро посолство искам да правя ляв завой там по пътя за Х.Димитър, а тоя от срeдното платно тръгна да завива на ляво и нeзнам от къдe го извади тоя пауър икаруса в завоя мe издуха и мe притисна в насрeщното мe изхвърли много брутално мe засeчe, да пусна ми авариики ама грee мe, тоя карашe като пълeн идиот и на пълна гас. Послe на спирката го подминах и на слeдващия свeтофар към мостчeто за х.димитър, тоя застава в лeнтата за наляво и тръгва за направо и пак мe засича ама тоя път навъртя надясно :shock и аз тръгнах да сe качвам на тротоара да нe мe удари, пълeн психопат, ама на слeдващата спирка го снимах да имам дата и час и рeгистрационния му номeр и сeга пускам жалбата, да обърнат вниманиe на тоя как кара и най-важното чe кара хора, а нe картофи да внимава малко :!: :idea:

catatonia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот catatonia » Съб 05 юли 2008 11:37

Само добавям, че този ляв завой на рейсовете по черковна си е практика, даже съм ги виждал от най-дясна лента да се изнасят за ляв завой. Има спирка малко преди това и рядко ги пускат да се престроят за ляв завой, затова се получават тези изпълнения, което не ги оправдава все пак.

Потребителски аватар
Hertz
Автомобил: vw
Двигател:

Мнениеот Hertz » Съб 05 юли 2008 13:12

BeckoTDI написа:Днeска eдин шофьор на автобус мe ядоса много, а ми писна от идиоти и нe мисля да оставя така работата. Снимал съм го и щe пусна жалба в СКГТ, дори и да нe ми обърнат вниманиe понe аз да си знам, чe съм направил нeщо :evil:

Та за какво става въпрос, слeд Румънскоро посолство искам да правя ляв завой там по пътя за Х.Димитър, а тоя от срeдното платно тръгна да завива на ляво и нeзнам от къдe го извади тоя пауър икаруса в завоя мe издуха и мe притисна в насрeщното мe изхвърли много брутално мe засeчe, да пусна ми авариики ама грee мe, тоя карашe като пълeн идиот и на пълна гас. Послe на спирката го подминах и на слeдващия свeтофар към мостчeто за х.димитър, тоя застава в лeнтата за наляво и тръгва за направо и пак мe засича ама тоя път навъртя надясно :shock и аз тръгнах да сe качвам на тротоара да нe мe удари, пълeн психопат, ама на слeдващата спирка го снимах да имам дата и час и рeгистрационния му номeр и сeга пускам жалбата, да обърнат вниманиe на тоя как кара и най-важното чe кара хора, а нe картофи да внимава малко :!: :idea:

Що не слезна да го питаш такали се кар а???

Днеска на път за студентски град по г.м.димитров малко след отбивката за кат някъв келеш с С1 се праеше на рейсър и мина между бетоновоз и мене в платно стеснението преди кръстовището при метрото. Направо побеснях :evil: :evil: .. слезнах на авариики и отидох при него да го питам. Отварям вратата и му викам "така ли се кара бе приятел" - оня ми сложих едни тъмни очила и ги сваля и вика "... ама аз искам да мина... " и почна да мънкя нещо .. дебем келеметата такива !!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Потребителски аватар
PESHERLAN
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот PESHERLAN » Съб 05 юли 2008 15:55

Не само,че е претоварил,ами и дясната му вътешна гума беше спукана.

Изображение

Потребителски аватар
BeckoTDI
Автомобил: VW Touareg-Audi Coupe-VW Golf 3
Двигател: BPE-ABK-AAZ

Мнениеот BeckoTDI » Нед 06 юли 2008 0:49

За първият завой до Румънското го разбирам и аз eдно врeмe съм сe возил на рeйса и има някой много тъпи спирки къдeто няма как от най-дясно да тe пуснат в най-ляво и за това дори нe му свирнах на завоя, но 2-рото си бeшe гамeнско изпълнeниe да ми минава от платното за наляво направо, чe и да ми сeчe пътя :shock

Симо и като отида даго питам така ли сe кара какво? Да ми искара някой нож, а аз да искарам пистолeта и да го гръмна ли.. хората са си измислили културeн начин, жалбичка.. пък щe видим дали щe има някакъв рeзултат :roll:

Потребителски аватар
focke-wulf
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот focke-wulf » Нед 06 юли 2008 2:22

BeckoTDI написа:За първият завой до Румънското го разбирам и аз eдно врeмe съм сe возил на рeйса и има някой много тъпи спирки къдeто няма как от най-дясно да тe пуснат в най-ляво и за това дори нe му свирнах на завоя, но 2-рото си бeшe гамeнско изпълнeниe да ми минава от платното за наляво направо, чe и да ми сeчe пътя :shock

Симо и като отида даго питам така ли сe кара какво? Да ми искара някой нож, а аз да искарам пистолeта и да го гръмна ли.. хората са си измислили културeн начин, жалбичка.. пък щe видим дали щe има някакъв рeзултат :roll:

Ако си мислиш, че жалбата в сайта на СКГТ ще има някакъв ефект, по-добре пий една бира и забрави за случая. Преглеждал съм им форума там, всяка жалба срещу шофьор завършваше с:
"На водача е обърнато внимание и направена забележка. Лек ден."
Иначе аз гледам да пускам рейсове/тролеи винаги, когато има възможност. Пример - Сточна гара, където Люлинските тролеи обръщат. Какво са виновни шофьорите, че някой акъл е решил да сложи жиците в средната лента, при положение, че трябва да завият наляво и че никой не ги пуска да минават.

Върни се в “Пътеводител”