Аз работя към тази фирма и ни трябват хора за работа телефона и имеила не са мой аз съм само посланник

Надявам се че съм бил полезен. Успех!
За сега става въпрос за Сити Център София! Има и ресторант във Варненския МОЛ, но там кординати не знам(може би на място там).
Офертата е:
Служители Ресторант за бързо обслужване Burger King
American Restaurants /AmRest/е представител на KFC, Pizza Hut, Rodeo Drive, Freshpoint и Burger King в Полша, Чехия, Русия, Сърбия, Унгария и България. Акциите ни се търгуват на Варшавската Стокова Борса, развиваме нови марки и навлизаме на нови пазари.
В момента имаме 262 ресторанта и 9000 служители и растеж от 25% годишно.Стратегията ни е да бъдем компания номер едно в ресторантския бизнес в Централна и Източна Европа (ЦИЕ). Имаме дълъг опит в успешното ръководене на световно признати марки. Централният ни офис е във Вроцлав, Полша.
Това, което прави нашата компания страхотно място за работа е нашата уникална корпоративна култура, посветеността ни на хората и вярата, че всичко е възможно. Окуражаваме хората си да се развиват и ги награждаваме за това.
Поради навлизането ни на българския пазар тази година, търсим да назначим динамични хора, които да допринесат за развитието на AmRest и да се развиват с нас, работейки в Burger King ресторанта ни в град София на следната позиция:
Служител Ресторант за бързо обслужване
Основни Отговорности:
• Осигуряване на отличен и качествен сервиз съгласно стандарти
• Приготвяне на висококачествени продукти според стандарти
• Координация на дейностите и услугите
• Идентифициране и надхвърляне на нуждите на клиента
• Приготвяне на продукти с отлично качество според стандартите
• Гарантиране на 100% удовлетворение на клиентите чрез превъзходни продукти и обслужване
• Обучение на нови служители
• Осигуряване чистотата на сервизната и клиентската част
• Поддръжка на оборудването в ресторанта
• Създаване на приятна атмосфера в екипа
Изисквания:
• Способност за работа в динамична среда
• Отлично разбиране на принципите за обслужване на клиенти
• Желание за работа в екип
• Отговорност и желание за развитие
• Предишен опит не се изисква
Ние предлагаме:
• Работа в международна, бързо развиваща се компания
• Научаване на най-добрите практики в обслужващия сектор в ЦИЕ
• Възможности за развитие и повишение
• Отлични условия на труд
• Гъвкаво работно време
• Конкурентно заплащане
За контакт: Владимир Малинов
• e-mail: bksofia@amrest.eu
• телефон: 0885 315037
AmRest не предлага работа, Ние Ви предлагаме кариера.
Започнете ново начало с Нас!