ПРОБЛЕМИ С MAK-ULTRA
ПРОБЛЕМИ С MAK-ULTRA
Здравейте,нов съм във форума и се нуждая от помощ.Имам голф 4,преди 3 год.му сложих аларма MAK-ULTRA до преди 2-3 мес.нямах проблем,а сега се включва когато си поиска безпричинно и не прави проверка,лошото е че живея в Германия и скоро няма да се прибирам,за да го закарам на майстор.Можели някой да ми каже къде е проблема и мога ли да изключа алармата,но централното да остане или как да изключа сирената.Благодаря предварително !
- egoist_ok
- Автомобил: Golf 4 TDI 4 motion
- Двигател: ARL 2002
chefito написа:1. Централното не зависи от алармата /ако си имаш дистанционно за това....винаги можеш да заключиш и с ключа/
2. Махаш корите под волана....домогваш се до алармата и спораш захранването и...ако има бушон просто махни бушона...ако решеш нещо задължително ИЗОЛИРАЙЙЙЙЙЙЙ! няма да се палиш за нищо
Да и като махне бушона на алармата - тази кола дали ще запали повече а? Или ще е обикаля като един "голям камък"
Трябва да видиш какво е прекаснато по веригата на запалването и да го възтановиш и тогава вече махай бушона.
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
egoist_ok написа:chefito написа:1. Централното не зависи от алармата /ако си имаш дистанционно за това....винаги можеш да заключиш и с ключа/
2. Махаш корите под волана....домогваш се до алармата и спораш захранването и...ако има бушон просто махни бушона...ако решеш нещо задължително ИЗОЛИРАЙЙЙЙЙЙЙ! няма да се палиш за нищо
Да и като махне бушона на алармата - тази кола дали ще запали повече а? Или ще е обикаля като един "голям камък"
Трябва да видиш какво е прекаснато по веригата на запалването и да го възтановиш и тогава вече махай бушона.

ШОК И УЖАС....тъй като никога не връзвам имобито на алрмите си съвсем изключих...моля за извинение

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”