dobrinb написа:Може да се загражда, но трябва проект, който се одобрява от общината ... т.е. дълга и широка ...
а проекта струва повече отколкото самото заграждение

hooligans написа:ти можеш ли да четеш ? къде сравних прадедите ни с сегашните (ще удебеля горния ми цитат)
аиде замисли се и вникни в писаното преди да пишеш
dermeister написа:hooligans написа:ти можеш ли да четеш ? къде сравних прадедите ни с сегашните (ще удебеля горния ми цитат)
аиде замисли се и вникни в писаното преди да пишеш
Да мога да чета. А ти четеш ли? Каква е тая мания да се търси в коментара на всеки заяждане?(не говоря конкретно за теб). Колегата, казва че е пълно с простаци в България, ти казваш, че не трябва да плюем България, а политиците. Е да, но според мене точно българите са виновни, а те живеят в България. Сега по-ясно ли се изразих?
hooligans написа:ти си противоречиш, нападна ме че сравнявам с прадедите ни... а като не ти изнася , границата е отворена , емигрираи! тва не е само в България , в гърция си карам по магистралата и чакам колата пред мен в най-ляво платно да се прибере и какво , вместо да се прибере получавам бонус , обелка от банан на предното стъкло ..... според вас съм сигурен че са били Българи с груЦка регистрация...
dermeister написа:hooligans написа:ти си противоречиш, нападна ме че сравнявам с прадедите ни... а като не ти изнася , границата е отворена , емигрираи! тва не е само в България , в гърция си карам по магистралата и чакам колата пред мен в най-ляво платно да се прибере и какво , вместо да се прибере получавам бонус , обелка от банан на предното стъкло ..... според вас съм сигурен че са били Българи с груЦка регистрация...
Не съм те нападнал, просто според мен не заслужаваме дори да се сравняваме с тях. Нещо не мога да разбера къде точно реши, че те нападам или че се заяждам, ти казваш нещо, аз казвам, че е така, дори и по-лошо.Засега нямам мераци да емигрирам, опитвам се да се боря по някакъв начин с абсурдното ежедневие.
Нали трябва и да остане някой, който не е хванат от джунглата.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 31 госта