Скоростна кутия - голф 4
да ти кажа,ако ти е здрав корпуса на скоростната кутия (камбаната) му викат дето се намира диференцяла,недеи да слушаш разни маистори,всичко друго се сменя вътре дето е,планети сателити и тн....,само ако ти е спукан корпуса е лошо щото много трудно се заварява и вероятноста да се изметне е голяма и после става страшно,има фирми дето ги възстановяват безтемпературно но зависи пак до ква степен е прецакано,и ако отваряш смени си лагери и наи важното купи си ремонтен комплект за диференцял,става дума за нитовете,сменят се с болтове за да не излизат комплекта върви към 150 лв
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
IKO написа:Искам да благодаря на колегите security_g и chefito за насоките който ми дадоха и също искам да благодаря на колегата kronos за разясненията който ми даде!Колеги вчера намерих скоростна кутия в Пловдив и днес я сложиха и голфчето е готово!Благодаря ви за помоща!
сподели цената, къде и за колко я ремонтираха....от какъв модел я взе...нека изчерпаме тамата

ами колега сумата е доста фрапираща,но по някога се получава така,кутията не е ремонтирана,намериха ми друга цяла от голф 4 от сащия мотор и стана перфектно!кутията е 2000 лв + с масло и слагане още 200-300 лв и чисто нов съединител и там още доста и стана доста дебела цена!Но сега вече голфчето е безупречно!
- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
http://www.avtomorgadaro.com/index.php?l=bg&s=1
В тази морга имат доста части за VW и са на нормални цени...
В тази морга имат доста части за VW и са на нормални цени...
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”