Скоростна кутия - голф 4

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
kronos
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kronos » Вто 08 юли 2008 8:11

колега,кажи ми по точно какво са в счупило,щото има различни решения,пукнат ли ти е корпуса,от диференцяла ли идва проблема,щото обикновено 1,6 правят доста поразии от диферанцяла............има едни нитове и като излязат става много гадно

IKO
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот IKO » Вто 08 юли 2008 14:22

Ами майстора ми каза че проблема идва от дефиринцияла и вика по-добре да се смени скоростната кутия някаде да не ти направи номер и да останеш на пътя!

kronos
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kronos » Вто 08 юли 2008 14:46

да ти кажа,ако ти е здрав корпуса на скоростната кутия (камбаната) му викат дето се намира диференцяла,недеи да слушаш разни маистори,всичко друго се сменя вътре дето е,планети сателити и тн....,само ако ти е спукан корпуса е лошо щото много трудно се заварява и вероятноста да се изметне е голяма и после става страшно,има фирми дето ги възстановяват безтемпературно но зависи пак до ква степен е прецакано,и ако отваряш смени си лагери и наи важното купи си ремонтен комплект за диференцял,става дума за нитовете,сменят се с болтове за да не излизат комплекта върви към 150 лв

IKO
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот IKO » Съб 12 юли 2008 12:07

Искам да благодаря на колегите security_g и chefito за насоките който ми дадоха и също искам да благодаря на колегата kronos за разясненията който ми даде!Колеги вчера намерих скоростна кутия в Пловдив и днес я сложиха и голфчето е готово!Благодаря ви за помоща!

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Съб 12 юли 2008 15:28

IKO написа:Искам да благодаря на колегите security_g и chefito за насоките който ми дадоха и също искам да благодаря на колегата kronos за разясненията който ми даде!Колеги вчера намерих скоростна кутия в Пловдив и днес я сложиха и голфчето е готово!Благодаря ви за помоща!

сподели цената, къде и за колко я ремонтираха....от какъв модел я взе...нека изчерпаме тамата :idea:

IKO
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот IKO » Нед 13 юли 2008 6:56

ами колега сумата е доста фрапираща,но по някога се получава така,кутията не е ремонтирана,намериха ми друга цяла от голф 4 от сащия мотор и стана перфектно!кутията е 2000 лв + с масло и слагане още 200-300 лв и чисто нов съединител и там още доста и стана доста дебела цена!Но сега вече голфчето е безупречно!

Потребителски аватар
Dead man
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил: Hyundai Sonata 2007
Двигател: 2.0 16V 145HP
Контакти:

Мнениеот Dead man » Нед 13 юли 2008 12:41

http://www.avtomorgadaro.com/index.php?l=bg&s=1
В тази морга имат доста части за VW и са на нормални цени...

IKO
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот IKO » Нед 13 юли 2008 15:11

Мерси колега и там питах,нямаше!

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”