ila написа:Това заведение имали необходимото разрешение от живущите в блока? и ако няма онзи с динята бих го разбрал до някъде

Какво общо има разрешително за обект с простотията да се хвърлят неща по деца и майки.
mladvampirTDI написа:hooligans написа:мамка му , дразня ви се ! защо само с черните очила гледате? мамка му мамка му , обичаите България , мразете политиците!
мамка му , Трикольора и Герба не са управляващите! мамка му България е нашата родина , дедите ни , дедите ви са мрели за да живеете свободно!МАМКА МУ правете го!!!!
Колега, не се заяждам, но не са политиците виновни, сами сме си, като хора и народ. Особено като народ. А имаше една приказка, че всеки народ си заслужава политиците.
А за изхода - нали знаете, летище София (не че съм фен на София, ам само от тук има международни редовни полети). И аз съм тръгнал в тази посока за съжаление. Просто не мога да си представя да си отгледам дете/деца тук.
А за това какво съм направил аз за държавата - ами плащам си данъците (доста като сума на нивото на заплатите на другите), плащам здравни осигуровки (които не знам къде отиват.....), работя и уж се развивам тук(но навсякъде се сблъсквам с поклонничеството към тези които за се спасили навън, а ние тук?). Та така, аз правя нещо за държавата, ама тя за мен - греда, нито пътища, нито училища, нито градини, нито болници - нищо. Ама иначе се кефим че сме българи, ама в последно време се чудя с какво ли толкова се гордеем (нито историята ни е нещо велико, нито обичаите са ни уникални, нито нищо, само голо тупане по гърдите.) Уффф, нещо се разпалих, сори за което.
dobrinb написа:
Никой няма право да нарушава правила или други законови норми,
Pencheva написа:през първите по масови войни сме се били заедно с Турция
Bordiur написа:Перди година майка ми се прибира у нас цялата пребледняла. И седи и разправа на дъртия как се е стоварила тухла 4-ка на сантимерти зад нея.
И видела от къде. След 30 мин дъртия се връшта и вика:
"Беше един дедо на 90 и 100 год, кво да му направа."
Коментара е излишен.
Pencheva написа:Е щом толкова ви харесва простотията без граници стойте си в държавата и работете за нея ..всеки има право на избор .. какво да направя аз да бачкам като изрод за 300 лева или да уча нещо,чрез което нямам кой знае каква реализация.. не върви ..На който му харесва да седи тука тва е
Pencheva написа:Оф,смятайте не си знаете историята смеххИди при някой еродиран специалист да ти каже някои неща ,лично съм разговаряла с професор Димитров и съм запомнила някои неща пък и история ми е специалността не знам какво друго да кажа ..говоря за цикъла около междусъюзническите войни.А сега се сетих и друго единствената война кояо е печелила Бългрия е сръбско българската ..така е ние можем само да избиваме братята си.
rosy написа:ila написа:Това заведение имали необходимото разрешение от живущите в блока? и ако няма онзи с динята бих го разбрал до някъде
![]()
![]()
![]()
Какво общо има разрешително за обект с простотията да се хвърлят неща по деца и майки.
ila написа: защото някой иска да прави бизнес на твой гръб...
zaro написа:ila написа: защото някой иска да прави бизнес на твой гръб...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
е за това сме на тоя хал
Я нещем ти да богатееш на мой гръб ми заяви един сигурно сто годишен господин, който имаше против да си заградя двора, понеже той си бил свикнал да си минава от там!!!!
Колега ти си тоя който хвърля дини, образно казано, съдейки по това ти изказване
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 29 госта