29.06.08 последен мирен протест 11.07 отново
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- BastunSelski
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Има един лаф:"Всеки втори с кола." Е да,ама сега се получава всеки с по две коли,барабар и служебна.И така въпреки че подписах петицията,съм за тва бензина,дизела и особено газта да се вдигнат с поне 25%,за да може в буквалния смисъл да се диша.И все пак,ако се погледне по глобално съм за бензин 5 лева,за да може да се спрат тия индийци и китайци.
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Индийците и китайците не можеш да ги спреш. Няма как да стане това. А и не виждам защо е необходимо. Нормално е тяхната развиваща се икономика в момента да е най-конкурентноспособна заради ниската себестойност на продукцията, стоките им. Нещо, от което ние само можем да се учим, но едва ли ...
А след като стандарта там постепенно се вдигне, едва ли цените им ще са толкова ниски, както в момента, въпросът е колко време ще мине, преди това да се случи.
А след като стандарта там постепенно се вдигне, едва ли цените им ще са толкова ниски, както в момента, въпросът е колко време ще мине, преди това да се случи.
- Cherepaha
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
dobrinb написа:Индийците и китайците не можеш да ги спреш. Няма как да стане това. А и не виждам защо е необходимо. Нормално е тяхната развиваща се икономика в момента да е най-конкурентноспособна заради ниската себестойност на продукцията, стоките им. Нещо, от което ние само можем да се учим, но едва ли ...
А се опитай да си представиш как 2 500 000 000 папкат месо и кашкавал и карат коли и пак го напиши ...

п.п. протеста .... бляяяяяях ....

Последна промяна от Cherepaha на Пет 11 юли 2008 7:57, променено общо 3 пъти.
- Cherepaha
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
dobrinb написа:Cherepaha написа:А се опитай да си представиш как 2 500 000 000 папкат месо и кашкавал и карат коли и пак го напиши същото ...
п.п. протеста .... бляяяяяях ....dobrinb написа:въпросът е колко време ще мине, преди това да се случи.
Рано или късно
ЦЪ ..... Бъркаш. Треа да се вземат мерки (ние) ...
Вместо да правят боклука от който пиша в момента да вземат да се самоизхранят, пък и нас покрай тях .... май ще е по-добре за всички ....

иначе лошо. и за нас и за тях ....
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Не съм следил вноса на Китай и Индия по отношение на храните, но не мисля, че това е основния проблем. А и все пак защо си мислиш, че имаме право да им определяме какво да произвеждат. А и освен това, защо мислиш, че основна причина за поскъпването на горивата е Китай, а не спекулативните сделки на всички стокови, че и фондови борси?
- Cherepaha
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
dobrinb написа:Не съм следил вноса на Китай и Индия по отношение на храните, но не мисля, че това е основния проблем. А и все пак защо си мислиш, че имаме право да им определяме какво да произвеждат.
Защото произвеждат пластмасата от коята пиша в момента. От която единствените ползи са, че ще замърси света за следващите ХXXХХХХ години ....
dobrinb написа:За Плевен - Варна си прав. Днес точно се връщам от там. Има един участък, от Каспичан в посока Варна, няколко километра са отвратителни. Точно тази част на магистралата не е ремонтирана вече повече от 10 години. За сметка на това, останалия път между София и Варна, с изключение на няколко километра, за мен е в добро общо състояние. В момента дори се правят доста нови отсечки, има много нов асфалт, оправят се мостове.
Мисълта ми е, че се представят толкова плачевни нещата, че едва ли не сме в средата на 90-те. А ако се замислим малко какво беше тогава, ще видим, че разлика им, и то голяма.
често пътувам сф-варна. витиня на 3 места е стеснена. едното място от 3 години,второто между 2-я и 3-я тунел посока варна софия, другото място отскоро ама за сметка на това задълго. по виадуктите железата за темп. разширение са под всякаква критика. от магистрала влизаш в село

да не споменаваме моста на мездра, миналото лято направиха едното платно от 1 км за цяло лято. това лято е другото платно. и кое му е много хубавото на пътя?
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Никъде не съм писал, че пътя е много хубав, прочети внимателно. Писал съм, че е добър. А относно магистрала Хемус от Шумен до Варна - ад е само в описания по-горе участък, след това си е доста добре. Гадни са преходите на мостовете при Девня, ама то има ли мост в БГ, който да е качествено направен, с изключение на новите?
Върни се в “ОФФ-Топик - други”