Спрях се на пътническите модели 6+1 независимо, че ще го ползвам предимно за товар, защото като цяло са по-подържани, идеята да е остъклен вместо ламаринен варел ми допада повече, а и не е изключено да се ползва за повече от двама души

Вторият ми въпрос е с по-общ характер - да си кажете впечатленията от тези минибусове, предимства и недостатъци. Аз вече си ги знам де, но ме интересуват и чужди мнения

Спрял съм се на 2 модела - Деу Дамас (след фейслифта от 95', с правоъгълните фарове, не с кръглите) и Субару Либеро (до 93', с четрите фара) Има и други минибусове като Сузуки Кари, Киа и други азиатци, но те не са много разпространени и може да имам проблеми с частите. Засега Либеро е с предимство заради по-високото качество на интериора, по-голям обем за багаж, по-пъргав двигател и по-агресивен дизайн. Някой има ли конкретни впечатление от по-продължителна експлоатация на някой от тези два модела (нещо повече от тест драйв).
Надявам се, че темата няма да се оспами "купи си голям бус", "вземи си транспортер", "защо не попиташ в другите клубове" и отделно, че няма да бъде заключена, все пак е авто тема и си е в офф-а