Ламбда сонда въпрос?
- kimbaten
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ламбда сонда въпрос?
Как най-лесно и сигурно да разбера бачка ли сензора? Задължително на диагностика или има някакви "симптоми" по които ясно да се разбира дали работи? Помагайте - разхода ми е много висок - тва може да се окаже спасяващо! 

- kimbaten
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
а знаете ли за тея пичове? някой да има впечатления?
http://www.lambdasensor.hit.bg
http://www.lambdasensor.hit.bg
- yossarian
- Автомобил:
- Двигател:
kimbaten написа:Благодарско момчета, до колкото чета май ще се ходи на диаг., но сондата поне не е от скъпите дори да се окаже тя проблема
Сондата може да е заминала, защото и е дошло времето. Но ако има друга причина, силикон по гарнитури, лош бензин, разход на масло, богата смес, трябва да се оправят. Инак новата сонда няма да изкара много.
- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
След като изчетох темата, и предвид високият ми разход .... та:
Отидох при един сервиз срещу басейн Спартак закачиха ме и гледха...
Ясно се видя какви сигнали подава сондата....
казаха, че 9-9.5 си е нормално.. и действително всички параметри бяха перфектни...
сервиза не знам дали е добър или лош, ама свършиха работа бързо и точно, и ми взеха 10 кинта...
Намира се точно на 15 метра посока Хемус от пешеходният светофар на Спартак..
Ако идваш от Хемус към спартак, от дясно ти е поляна, от ляво има училище едно червеникаво, след него автомивка, и после са тези пичове..
има и газови там.
Отидох при един сервиз срещу басейн Спартак закачиха ме и гледха...
Ясно се видя какви сигнали подава сондата....
казаха, че 9-9.5 си е нормално.. и действително всички параметри бяха перфектни...
сервиза не знам дали е добър или лош, ама свършиха работа бързо и точно, и ми взеха 10 кинта...
Намира се точно на 15 метра посока Хемус от пешеходният светофар на Спартак..
Ако идваш от Хемус към спартак, от дясно ти е поляна, от ляво има училище едно червеникаво, след него автомивка, и после са тези пичове..
има и газови там.
- kimbaten
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
wili98 написа:След като изчетох темата, и предвид високият ми разход .... та:
Отидох при един сервиз срещу басейн Спартак закачиха ме и гледха.........
Да знам го мястото, аз живея наблизо ще ида да погледна и там - имат си стенд предполагам? ама дали правят и центровки? Ще ида да видя и ще пиша после! мерси за инфото!
- kimbaten
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Да разкажа за Лабдата. Значи купих си сондата, италианска 155 лв с три кабелчета стърчащи такива за снаждане, комплект с темосвиваемите шлаухи и тн с 2 думи готова за употреба
... така Евгени беше много зает за 2-3 дни напред и аз отидох във Фулда центъра на симеоновско шосе до зоопарка. Смениха ми я за 10 кинта и искам да споделя че там са много готини пичове, има един Жоро там, който се занимава само с фолксваген-аудита и е мноо пекан, докато ми връзваха кабелите човека ми направи пълен оглед посъветва ме тва-онова за полото и тн. Казвам го защото самия той кара Поло '85 с двигател от Сироко и явно е голям фен на фауветата и особено на Поло. Диагностика им също е много готин казва се Тодор имам GSM ако някой го иска. Доволен съм от тоя сервиз и хората в него! 

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”