Колеги,въпроса е спешен
Заминавам след седмица на море а колата текна от тройника като лейка.
Обръщам се специално към колегите от Пловдив:
Къде по дяволите да ида да си купя в Пловдив читав тройник,че тия убавци от ауто + ме сюрпризираха с един топран за 3,50,дето няма да го сложа като прочетох колегите кви ядове са имали точно от тази марка.
Парите не са от значение,важното е да държи не да го сменям всяка седмица.Ако някой е сменял и е доволен и ми каже откъде да го закупя в Пловдив,че нямам никаква идея.Колата е б3 1,8 RP.Оригиналния на колата е спукан до болта горе в ляво,не подлежи на ремонт.
Благодаря предварително.

Пластмасов тройник на охладителната система.
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Двата магазина на 'СекФом'.
Единия е при моста на Герджика, до ВикиВат. ул 'Плевен'№11
Другия е малко преди спирката при хотел 'Санкт Петербург', по бул 'България'№109, м/у спирката и магазин АутоХелп.
Телефона там е 96 18 98 0888/863 684
Този човек му звъняхме в 4 следобед в събота, по време на събора и той се вдигна от 'Тракия' за да отвори и да ни продаде 2 къси маркучлета и 2 скоби + тройник, за да може pironski да си оправи колата.
ЕВАЛА му!
защото знаеше, че от нас кинта няма да искара, но дойде, за да помогне на колега в беда!
Да не забравя- чарковете са турски, но вече 2 години карам с 2 негови тройника, 1 воден маркуч и този за маслените пари и всичко е без грижи!
Единия е при моста на Герджика, до ВикиВат. ул 'Плевен'№11
Другия е малко преди спирката при хотел 'Санкт Петербург', по бул 'България'№109, м/у спирката и магазин АутоХелп.
Телефона там е 96 18 98 0888/863 684
Този човек му звъняхме в 4 следобед в събота, по време на събора и той се вдигна от 'Тракия' за да отвори и да ни продаде 2 къси маркучлета и 2 скоби + тройник, за да може pironski да си оправи колата.
ЕВАЛА му!

Да не забравя- чарковете са турски, но вече 2 години карам с 2 негови тройника, 1 воден маркуч и този за маслените пари и всичко е без грижи!

- Danny boy
- Автомобил:
- Двигател:
днес си поиграх малко и смених уплътненията на тройника и другия фланец дето е отстрани на блока.
Обаче тройника пак си пролизва,имаше доста язвички,но нямах силикон да ги запълни и сега като го почистих дори новия о-пръстен не успява да ги компенсира.Решил съм утре да го сваля пак,течен метал на локтаит да запълня язвите и с едно равно парче дърво и шкурка да ги заравня със останалата повърхност,след това грес от външната страна на о-пръстена да спече евентулно и .. смятам така да карам за сега.
,иначе е леко спукан отгоре до ухото и много малко пролизва ама ще чакам да стане непоносимо.
Обаче тройника пак си пролизва,имаше доста язвички,но нямах силикон да ги запълни и сега като го почистих дори новия о-пръстен не успява да ги компенсира.Решил съм утре да го сваля пак,течен метал на локтаит да запълня язвите и с едно равно парче дърво и шкурка да ги заравня със останалата повърхност,след това грес от външната страна на о-пръстена да спече евентулно и .. смятам така да карам за сега.

- mladen_79
- Автомобил:
- Двигател:
Колега аз и двата фланеца смених преди 10 месеца и за сега нямам ниакъв проблем ( Купих ги от Евро 07 ) нямат марка на тях, но засега проблем не съм имал.Само да ти кажа , че Тройника който е с температурния датчик ( моя оригинално беше с един датчик ) , но след като търсих почти в целия град по магазините накрая купих от еврото ( тоя е за 2 датчика ) на 2 извод сложих пластмасова тапа и за сега поне нямам проблеми, но най добре е ако ти се намира стар датчик да сложиш него вместо тапа. Казвам ти това понеже почти съм сигурен , че и ти няма да намериш фланец като оригиналния !
- Danny boy
- Автомобил:
- Двигател:
Днес стария тотално издаде багажа и реших да го сменя.Взех един Феби за 8лв,пък дано издържи морето.Ще взема един резервен за изпът за всеки случай.За днес течовете спряха,утре ще видим как ще е:lol: .Може и да се сетя накрая да си купя от Юнитрейд ама най големия ми проблем е, че не познавам никой колега от София,да му дам пари да ми купи
Иначе не ми се свидят 20-30лв.
ПП аз съм с три датчика два отгоре/червен и син/ и един /черен отдолу/,не съм имал проблеми с намирането му.

ПП аз съм с три датчика два отгоре/червен и син/ и един /черен отдолу/,не съм имал проблеми с намирането му.
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Съжалявам за забавения отговор, но съм малко далеч от Пловдив (на едно мокро и пясъчливо място!
)
Пишеше името на фирмата-производител, но съм я забравил!
Мисля, че можеш спокойно да се довериш на този магазин, поне за едно година и полвина
В момента фланеца е едно от нещата, за които не съм се притеснил! Дано дявола не чете тук, де!

Мисля, че можеш спокойно да се довериш на този магазин, поне за едно година и полвина

- Danny boy
- Автомобил:
- Двигател:
radotom написа:Съжалявам за забавения отговор, но съм малко далеч от Пловдив (на едно мокро и пясъчливо място!)
Мисля, че можеш спокойно да се довериш на този магазин, поне за едно година и полвинаВ момента фланеца е едно от нещата, за които не съм се притеснил! Дано дявола не чете тук, де!
Късно е вече Радо,взех някакъв.А там дето ми каза много магазинчета оле мале поне 5.Влезнах в някакъв дето ми казаха че бил България 109,ама като ми каза топран продавача и :назад, назад в доспат назад.