Колеги Вчера изникна един доста притеснителен поне за мен Проблем!
При даване на контакт на дисплея на Климатроника Му се появяват всички Възможни символи и мига няколко Пъти и след това спира,като прегледах темите се натъкнах на колеги с подобен проблем ,лошото е че освен това с мигането на климатроника в момента който дам на контакт ми се включват и двете перки за охлаждане независимо дали двигателя е студен, и вартят докато не изгася колата! и компресора не иска да се стартира т.е. от изряден климатик в момента сам без климатик .
някои има ли някаква идея от какво може да е преди да я карам да я гледат ,според мен е някои датчик ама тфа с перките доста ме притеснява?
голф 4 Климатроник Проблем - Решено !
- Stambetu
- Автомобил:
- Двигател:
голф 4 Климатроник Проблем - Решено !
Последна промяна от Stambetu на Вто 15 юли 2008 19:55, променено общо 1 път.
- Stambetu
- Автомобил:
- Двигател:
goroton написа:Колега що не пробваш да откачиш акумулатора и да го оставиш така известно време ( не знам колко време му е необходимо за да се ресетне), това е вършило работа при мен много пъти, което ме е спасявало от ходене на диагностка. От опит глава не боли.
колега мислех за този вариант но ако има записани грешки всичко ще се изтрие .пък аз искам да видя от какво аджаба ми ги прай тез мизерии
- Stambetu
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем Климатроник голф 4 - Решено
Колеги стана ясно от какво е,както си мислех Датчик!
Пресостата за Високото налягане на Климатика, беше заминал,след смяната му всичко е нармално
Пресостата за Високото налягане на Климатика, беше заминал,след смяната му всичко е нармално
- Batmirko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: голф 4 Климатроник Проблем - Решено !
Аз така я взех, като дам на контакт, мига около 5-6 пъти, компресора май изобщо не тръгва... Тези грешки на елкон-а излизат ли, че нали като я купувах ми я закачака и кзаха че всичко е 6...
Колега дай малко повече инфо за решението при теб, направо да ходя за проверка на фреон или да се върна при елконаджиите и да им натрия носа ?!?
Колега дай малко повече инфо за решението при теб, направо да ходя за проверка на фреон или да се върна при елконаджиите и да им натрия носа ?!?
- GARTNER
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Batmirko написа:Аз така я взех, като дам на контакт, мига около 5-6 пъти, компресора май изобщо не тръгва... Тези грешки на елкон-а излизат ли, че нали като я купувах ми я закачака и кзаха че всичко е 6...
Колега иди при някой които пълни климатици да я погледне и ще ти каже.Или е за фреон или някой датчик
- Batmirko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Да мисля че вече открих отговора сам, което е почти ясно в темата с грешката http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=5&t=133355
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”