Трябват ми един, максимум два майстора за измазване на два неработещи комина, подмяна на няколко счупени керемеди и един грунд на ламаринените уплътнения. Всички материали ги имам, само работата остава да се свърши. Звънях на нови обяви, но "бригадите" или са заети или като чуя акцента на Асан и бъзите му обещяния, намирам много бързо червената случалка
Препоръчайте ми майстор на покриви
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- rainheart
- Автомобил: MK3
- Двигател: 1.6 ABU
Препоръчайте ми майстор на покриви
Колеги, вкарах се във филм покрай покрива на къщата. Наех по обяви една тумба цигани, който накрая изгоних, заради мърлява работа, проточване във времето, а и се опитаха да ме завлекат с пари, голям филм, в който за малко и полицията щеше да участва...
Трябват ми един, максимум два майстора за измазване на два неработещи комина, подмяна на няколко счупени керемеди и един грунд на ламаринените уплътнения. Всички материали ги имам, само работата остава да се свърши. Звънях на нови обяви, но "бригадите" или са заети или като чуя акцента на Асан и бъзите му обещяния, намирам много бързо червената случалка
Ако може вие да ми препоръчате някой? Става въпрос за София, 2.5 етажна къща. Приемам кординати в темата или на ЛС 
-
black`
- Автомобил:
- Двигател:
Ми то само за жипсита тая работа. Иначе майстор на покриви има ама с това няма да му се зенимава.
Няма ли поне поцинкована ламарина...
Особено ако е от тия старите къщи, че кой нормален ще се качи там. То и без хора на тях падат сами...
Друго което се наблюдава и при българи майстори дори е че след смяна на 5 счупени керемиди и 5 теча. след зимата винаги пререждаме поне половината покрив и има доста повече счупени. Така че смятай добре кой пускаш да се разхожда отгоре...

Друго което се наблюдава и при българи майстори дори е че след смяна на 5 счупени керемиди и 5 теча. след зимата винаги пререждаме поне половината покрив и има доста повече счупени. Така че смятай добре кой пускаш да се разхожда отгоре...
- rainheart
black` написа:Ми то само за жипсита тая работа. Иначе майстор на покриви има ама с това няма да му се зенимава.Няма ли поне поцинкована ламарина...
Особено ако е от тия старите къщи, че кой нормален ще се качи там. То и без хора на тях падат сами...
Друго което се наблюдава и при българи майстори дори е че след смяна на 5 счупени керемиди и 5 теча. след зимата винаги пререждаме поне половината покрив и има доста повече счупени. Така че смятай добре кой пускаш да се разхожда отгоре...![]()
Ами един колега вече ми остави едни кординати, така че може да заключвате за момента
Къщата на 30-тина години. Ламарината е черна ламарина 1.2мм и няма нищо общо с поцинкованото фолио, което се предлага сега. На комина му окапва мазилката и е хубаво да се подържа във форма. За тези цели ми е нужен майстор, вместо аз да се гъзньосвам, пълзейки омотан с въжета
-
Audi_RS*
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега аз живея в къща и знам много добри майстори, от понеделник ни почват и имат работи 2-3 дни, мога да ти дам кординати, но съм почти сигурен, че няма да имат време понеже са наистина много съвестни и всеки ги вика насам натам, но утре ще им изровя телефона ако искаш да ги питаш за всеки случай, да обясниш за какво е и така.. а и не знам за толкова малко работа дали ще се навият.. 
- rainheart
Audi_RS* написа:Колега аз живея в къща и знам много добри майстори, от понеделник ни почват и имат работи 2-3 дни, мога да ти дам кординати, но съм почти сигурен, че няма да имат време понеже са наистина много съвестни и всеки ги вика насам натам, но утре ще им изровя телефона ако искаш да ги питаш за всеки случай, да обясниш за какво е и така.. а и не знам за толкова малко работа дали ще се навият..
Мерси колега! Знам, че е малко работата и затова търся 1 или 2 майстора, а не бригада. Имах идея да търся във форума НаправиСам, но там не ми приемат регистрацията
- К.Одаджийски
- VW експерт

- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Върни се в “ОФФ-Топик - други”