Препоръчайте ми майстор на покриви

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
rainheart
Автомобил: MK3
Двигател: 1.6 ABU

Препоръчайте ми майстор на покриви

Мнениеот rainheart » Пон 14 юли 2008 21:56

Колеги, вкарах се във филм покрай покрива на къщата. Наех по обяви една тумба цигани, който накрая изгоних, заради мърлява работа, проточване във времето, а и се опитаха да ме завлекат с пари, голям филм, в който за малко и полицията щеше да участва... :roll:

Трябват ми един, максимум два майстора за измазване на два неработещи комина, подмяна на няколко счупени керемеди и един грунд на ламаринените уплътнения. Всички материали ги имам, само работата остава да се свърши. Звънях на нови обяви, но "бригадите" или са заети или като чуя акцента на Асан и бъзите му обещяния, намирам много бързо червената случалка :twisted: Ако може вие да ми препоръчате някой? Става въпрос за София, 2.5 етажна къща. Приемам кординати в темата или на ЛС :)

Потребителски аватар
rainheart

Мнениеот rainheart » Нед 20 юли 2008 11:59

:roll: Колеги, всички ли живеете в блокове? Някой да може да помогне по темата или да се ориентиам отново към обявите :?

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Нед 20 юли 2008 22:47

Ми то само за жипсита тая работа. Иначе майстор на покриви има ама с това няма да му се зенимава. :lol: Няма ли поне поцинкована ламарина... :shock Особено ако е от тия старите къщи, че кой нормален ще се качи там. То и без хора на тях падат сами... :wink:
Друго което се наблюдава и при българи майстори дори е че след смяна на 5 счупени керемиди и 5 теча. след зимата винаги пререждаме поне половината покрив и има доста повече счупени. Така че смятай добре кой пускаш да се разхожда отгоре... :lol: :wink:

Потребителски аватар
rainheart

Мнениеот rainheart » Пон 21 юли 2008 0:05

black` написа:Ми то само за жипсита тая работа. Иначе майстор на покриви има ама с това няма да му се зенимава. :lol: Няма ли поне поцинкована ламарина... :shock Особено ако е от тия старите къщи, че кой нормален ще се качи там. То и без хора на тях падат сами... :wink:
Друго което се наблюдава и при българи майстори дори е че след смяна на 5 счупени керемиди и 5 теча. след зимата винаги пререждаме поне половината покрив и има доста повече счупени. Така че смятай добре кой пускаш да се разхожда отгоре... :lol: :wink:

Ами един колега вече ми остави едни кординати, така че може да заключвате за момента :idea:

Къщата на 30-тина години. Ламарината е черна ламарина 1.2мм и няма нищо общо с поцинкованото фолио, което се предлага сега. На комина му окапва мазилката и е хубаво да се подържа във форма. За тези цели ми е нужен майстор, вместо аз да се гъзньосвам, пълзейки омотан с въжета 8)

Audi_RS*
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Audi_RS* » Пон 21 юли 2008 2:12

Колега аз живея в къща и знам много добри майстори, от понеделник ни почват и имат работи 2-3 дни, мога да ти дам кординати, но съм почти сигурен, че няма да имат време понеже са наистина много съвестни и всеки ги вика насам натам, но утре ще им изровя телефона ако искаш да ги питаш за всеки случай, да обясниш за какво е и така.. а и не знам за толкова малко работа дали ще се навият.. ;)

Потребителски аватар
rainheart

Мнениеот rainheart » Пон 21 юли 2008 8:52

Audi_RS* написа:Колега аз живея в къща и знам много добри майстори, от понеделник ни почват и имат работи 2-3 дни, мога да ти дам кординати, но съм почти сигурен, че няма да имат време понеже са наистина много съвестни и всеки ги вика насам натам, но утре ще им изровя телефона ако искаш да ги питаш за всеки случай, да обясниш за какво е и така.. а и не знам за толкова малко работа дали ще се навият.. ;)

Мерси колега! Знам, че е малко работата и затова търся 1 или 2 майстора, а не бригада. Имах идея да търся във форума НаправиСам, но там не ми приемат регистрацията :? Пусни на ЛС за всеки случай кординатите 8)

Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
Двигател: B207L

Мнениеот К.Одаджийски » Пон 21 юли 2008 18:21

Имам регистрация в направи си сам. Ако искаш мога да ти дам юзер и парола или аз ще потърся някакви координати там

Потребителски аватар
rainheart

Мнениеот rainheart » Пон 21 юли 2008 18:54

К.Одаджийски написа:Имам регистрация в направи си сам. Ако искаш мога да ти дам юзер и парола или аз ще потърся някакви координати там

Мерси колега, но ще изчакам одобрението на админа в този форум 8)

Тук също получих няколко оферти :lock: :обичам ви love.vwclub :beer

Върни се в “ОФФ-Топик - други”