За Риболовците

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Green_Madness
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Green_Madness » Чет 17 юли 2008 11:43

Бяхме на Лобуш преди 4-5 дни. Решихме инцидентно да тръгнем вечерта - към 8 хвърлихме на плувка - костур си дава доста добре, но има и слънчак. Но тъй като бяхме тръгнали на дъно най-вече оттам всичко пропадна - както ще видите от снимките бяхме се настанили срещу комплекса на гребната база - мястото беше перфектно - хубав бряг и всичко чисто, но пък за риболов беше ужасно - на около 20-30 метра от брега има една ивица около 5 метра широка пълна със какви ли не растения и боклуци - въпреки че ни удари два пъти доста стабилно на дъно, скъсахме всичко :evil: :evil: :evil: Та да знаете специално там какво ви чака ако отидете. Иначе другата седмица пак съм там но ще се тръгва рано за да се намери хубаво място. Имайте предвид, че в петък след 5 часа следобед е пълно с хора. Наслука на всички и ето малко снимки от риболова:

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
petko5
Автомобил: VW Golf 3
Двигател: ААМ

Мнениеот petko5 » Чет 17 юли 2008 21:30

Ludia написа:
petko5 написа:Някакви отзиви за яз."Огяново", как е положението ?
Тази неделя мисля да отскоча :)

абе я кажете как е там... проверяват ли за билети?
и има ли седмичен билет... или месечен :roll:

Аз си взех билет за всеки случай и важи 6м :wink:
Цената за година е 27лв, за 6м е 17лв :wink:
Продавача в магазина ми каза, че може да си купиш билет и за една седмица и за 1-2-3м..... и т.н. :wink:
Казаха ми че на "Огняново" излиза каракуда (таранка)-на жито, бяла риба на дъно на живо рибе, костур и червеноперка на жито :wink:
Проблема е че там трябва да отидеш много рано, за да хванеш място :wink:

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Чет 17 юли 2008 21:34

petko5 написа:
Ludia написа:
petko5 написа:Някакви отзиви за яз."Огяново", как е положението ?
Тази неделя мисля да отскоча :)

абе я кажете как е там... проверяват ли за билети?
и има ли седмичен билет... или месечен :roll:

Аз си взех билет за всеки случай и важи 6м :wink:
Цената за година е 27лв, за 6м е 17лв :wink:
Продавача в магазина ми каза, че може да си купиш билет и за една седмица и за 1-2-3м..... и т.н. :wink:
Казаха ми че на "Огняново" излиза каракуда (таранка)-на жито, бяла риба на дъно на живо рибе, костур и червеноперка на жито :wink:
Проблема е че там трябва да отидеш много рано, за да хванеш място :wink:
абе то проблема не са ми парите, а снимката.. нямам а не ми се ходи да се снимам сега. мисълта ми е ако месечния е без снимка, и се издава веднага - такъв да взема....
мерси за инфото иначе....
за лобош чувам добри отзиви... :roll:
иначе в събота съм на богров ;)

Потребителски аватар
petko5

Мнениеот petko5 » Чет 17 юли 2008 21:50

Ludia написа:.....абе то проблема не са ми парите, а снимката.. нямам а не ми се ходи да се снимам сега. мисълта ми е ако месечния е без снимка, и се издава веднага - такъв да взема....

Без снимка няма да стане :wink: :!:

Отиди в най близкото фото и се снимай, симките се вадат за 1час :wink: :idea:

п.с.
Колко км. са от София до яз.Лобуш, приблибизително ?

Потребителски аватар
Green_Madness
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Green_Madness » Пет 18 юли 2008 8:03

petko5 написа:
Ludia написа:.....абе то проблема не са ми парите, а снимката.. нямам а не ми се ходи да се снимам сега. мисълта ми е ако месечния е без снимка, и се издава веднага - такъв да взема....

п.с.

Около 60 км.

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Пет 18 юли 2008 16:04

petko5 написа:

п.с.

хванах му цаката на билета.... със стария ставало ;) аз от миналата нямам, но от по-миналата ще занеса тук в един риб магазин в слатина и ще ми направят.
абе решил съм с гаджето да отидеме за 2 дни на палатка някъде.... някой има ли предложения? ако някой има планове, може да се разберем заедно да си правиме компания ? :)

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Съб 19 юли 2008 18:55

От 20 излета вече и 5-10 нощни се убеждавам, че около София хубав риболов няма. Дори и по платените... :shock :? Каракуда и само каракуда, накрая по 1 кило каракуда ще вадим като парцал. :lol: Как пък едно малко шаранче не се закачи за толкова време. Пък и едни насрани гьолове. Кой как ходил, пил, ял, ср..л и всичкия боклук там.
:? Повече няма да стъпим по тия измислени язовири. :lol:
А тия нещасници от ИАРА дано дойдат да ме проверат за билет скоро, че и без това нищо не е зарибявано, нищо не се контролира и имам някои неща да им казвам... :lol:

Потребителски аватар
uJIuaTa
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот uJIuaTa » Съб 19 юли 2008 20:11

Колеги някой ходил ли е скоро на яз.Тракиец? Има ли добри отзиви от него?

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Съб 19 юли 2008 21:36

black` написа:От 20 излета вече и 5-10 нощни се убеждавам, че около София хубав риболов няма. Дори и по платените... :shock :? Каракуда и само каракуда, накрая по 1 кило каракуда ще вадим като парцал. :lol: Как пък едно малко шаранче не се закачи за толкова време. Пък и едни насрани гьолове. Кой как ходил, пил, ял, ср..л и всичкия боклук там.
:? Повече няма да стъпим по тия измислени язовири. :lol:
А тия нещасници от ИАРА дано дойдат да ме проверат за билет скоро, че и без това нищо не е зарибявано, нищо не се контролира и имам някои неща да им казвам... :lol:

ще кача снимки, да видиш миналата седмица и днес каква я сътворих ;)
ще си върнеш думите назад :wink:

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Съб 19 юли 2008 23:06

Бре и аз ги сътворявам едни ама или е каракуда голяма. Или некви раци ми опоскват монтажите. Пък ловим само на дъно, че да си пия и ям. Но за пръв път около София ми се случват толкова нощни без шаран. :shock По другите където ходя винаги по 2-3 дори и по 500 грама да са. Пак правят кеф. Тия каракуди не може да се усетят на това 0.40. Пък и смрадливи язовирски риби не ям. Само за кефа... :lol: То да се чуди човек за какво виси. :roll:

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Съб 19 юли 2008 23:08

Луд ае води ме за риба че ми се ходи бе.. само скара да вземем от някъде :lol:

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Нед 20 юли 2008 0:19

black` написа:Бре и аз ги сътворявам едни ама или е каракуда голяма. Или некви раци ми опоскват монтажите. Пък ловим само на дъно, че да си пия и ям. Но за пръв път около София ми се случват толкова нощни без шаран. :shock По другите където ходя винаги по 2-3 дори и по 500 грама да са. Пак правят кеф. Тия каракуди не може да се усетят на това 0.40. Пък и смрадливи язовирски риби не ям. Само за кефа... :lol: То да се чуди човек за какво виси. :roll:
ами не те знам къде ходиш, но попринцип причините да няма риба може да са две ... в единия или в другия край на въдицата ;)

днес от 7.30 до 20ч равносметката ми е - 2 амура по около 2,5 кг, 3 шаранчета по 1,5 - 2кг и един 6 - 7кг.Естественои няколкоизпуснати (3) - откачени, едната от които сериозна риба. Ти с тва влакно неэнам за кво се бориш ;) аз ползвам 0.30 и повод 0.10 плетен :

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Нед 20 юли 2008 0:28

Vizor написа:Луд ае води ме за риба че ми се ходи бе.. само скара да вземем от някъде :lol:
азкато ловя, не се разсейвам много ;) а иначе скарата не епроблем ;) предстоят ми няколко тиймбилдинга по морето и незнам кога ще ходя пакна риба...пък послеоткриват и ловния сезон... ;)

Потребителски аватар
petko5

Мнениеот petko5 » Нед 20 юли 2008 4:01

Ludia написа:
днес от 7.30 до 20ч равносметката ми е - 2 амура по около 2,5 кг, 3 шаранчета по 1,5 - 2кг и един 6 - 7кг.Естественои няколкоизпуснати (3) - откачени, едната от които сериозна риба. Ти с тва влакно неэнам за кво се бориш ;) аз ползвам 0.30 и повод 0.10 плетен :

Къде хвана рибата ?

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Нед 20 юли 2008 8:10

Ludia написа:
black` написа:Бре и аз ги сътворявам едни ама или е каракуда голяма. Или некви раци ми опоскват монтажите. Пък ловим само на дъно, че да си пия и ям. Но за пръв път около София ми се случват толкова нощни без шаран. :shock По другите където ходя винаги по 2-3 дори и по 500 грама да са. Пак правят кеф. Тия каракуди не може да се усетят на това 0.40. Пък и смрадливи язовирски риби не ям. Само за кефа... :lol: То да се чуди човек за какво виси. :roll:
ами не те знам къде ходиш, но попринцип причините да няма риба може да са две ... в единия или в другия край на въдицата ;)

Изображение

Върни се в “ОФФ-Топик - други”