Ludia написа:petko5 написа:Някакви отзиви за яз."Огяново", как е положението ?
Тази неделя мисля да отскоча
абе я кажете как е там... проверяват ли за билети?
и има ли седмичен билет... или месечен
абе то проблема не са ми парите, а снимката.. нямам а не ми се ходи да се снимам сега. мисълта ми е ако месечния е без снимка, и се издава веднага - такъв да взема....petko5 написа:Ludia написа:petko5 написа:Някакви отзиви за яз."Огяново", как е положението ?
Тази неделя мисля да отскоча
абе я кажете как е там... проверяват ли за билети?
и има ли седмичен билет... или месечен
Аз си взех билет за всеки случай и важи 6м![]()
Цената за година е 27лв, за 6м е 17лв![]()
Продавача в магазина ми каза, че може да си купиш билет и за една седмица и за 1-2-3м..... и т.н.![]()
Казаха ми че на "Огняново" излиза каракуда (таранка)-на жито, бяла риба на дъно на живо рибе, костур и червеноперка на жито![]()
Проблема е че там трябва да отидеш много рано, за да хванеш място
Ludia написа:.....абе то проблема не са ми парите, а снимката.. нямам а не ми се ходи да се снимам сега. мисълта ми е ако месечния е без снимка, и се издава веднага - такъв да взема....
мерси за инфото иначе....
за лобош чувам добри отзиви...![]()
иначе в събота съм на богров
petko5 написа:Ludia написа:.....абе то проблема не са ми парите, а снимката.. нямам а не ми се ходи да се снимам сега. мисълта ми е ако месечния е без снимка, и се издава веднага - такъв да взема....
Без снимка няма да стане![]()
![]()
Отиди в най близкото фото и се снимай, симките се вадат за 1час![]()
п.с.
Колко км. са от София до яз.Лобуш, приблибизително ?
petko5 написа:Ludia написа:.....абе то проблема не са ми парите, а снимката.. нямам а не ми се ходи да се снимам сега. мисълта ми е ако месечния е без снимка, и се издава веднага - такъв да взема....
Без снимка няма да стане![]()
![]()
Отиди в най близкото фото и се снимай, симките се вадат за 1час![]()
п.с.
Колко км. са от София до яз.Лобуш, приблибизително ?
black` написа:От 20 излета вече и 5-10 нощни се убеждавам, че около София хубав риболов няма. Дори и по платените...![]()
Каракуда и само каракуда, накрая по 1 кило каракуда ще вадим като парцал.
Как пък едно малко шаранче не се закачи за толкова време. Пък и едни насрани гьолове. Кой как ходил, пил, ял, ср..л и всичкия боклук там.
Повече няма да стъпим по тия измислени язовири.
А тия нещасници от ИАРА дано дойдат да ме проверат за билет скоро, че и без това нищо не е зарибявано, нищо не се контролира и имам някои неща да им казвам...
ами не те знам къде ходиш, но попринцип причините да няма риба може да са две ... в единия или в другия край на въдицатаblack` написа:Бре и аз ги сътворявам едни ама или е каракуда голяма. Или некви раци ми опоскват монтажите. Пък ловим само на дъно, че да си пия и ям. Но за пръв път около София ми се случват толкова нощни без шаран.По другите където ходя винаги по 2-3 дори и по 500 грама да са. Пак правят кеф. Тия каракуди не може да се усетят на това 0.40. Пък и смрадливи язовирски риби не ям. Само за кефа...
То да се чуди човек за какво виси.
Ludia написа:ами не те знам къде ходиш, но попринцип причините да няма риба може да са две ... в единия или в другия край на въдицатаblack` написа:Бре и аз ги сътворявам едни ама или е каракуда голяма. Или некви раци ми опоскват монтажите. Пък ловим само на дъно, че да си пия и ям. Но за пръв път около София ми се случват толкова нощни без шаран.По другите където ходя винаги по 2-3 дори и по 500 грама да са. Пак правят кеф. Тия каракуди не може да се усетят на това 0.40. Пък и смрадливи язовирски риби не ям. Само за кефа...
То да се чуди човек за какво виси.
днес от 7.30 до 20ч равносметката ми е - 2 амура по около 2,5 кг, 3 шаранчета по 1,5 - 2кг и един 6 - 7кг.Естественои няколкоизпуснати (3) - откачени, едната от които сериозна риба. Ти с тва влакно неэнам за кво се боришаз ползвам 0.30 и повод 0.10 плетен :
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 46 госта