Русенски срещи - архив
- Don_Castelano
- Автомобил: seat cordoba
- Двигател: ABD 94
Искрено съжалявам за пострадалите. Ще се радвам, ако поне малка част от публиката си вземе поука от случилото се, защото аз вече го направих. Винаги една такава пРостъпка ме държи далеко от подобни изяви. Признавам си, че аз също си падам по-лудите изпълнения, но все пак не трябва да се забравя за другите около себе си.

- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
- KING-T
- Автомобил: VW Bora TDI 90кс
- Двигател: AGR 2000г
http://192.168.11.4/modules.php?name=Ne ... =0&thold=0
Съжалявам за случката ,но не му прави чест на този с BMW-то да избяга .Все пак всички са добре от пострадалите.В горния линк има инфо.
Адаш днес те видях в "Чародейка" ама нямаше как да ти свирна,щото бях в едно френско и ма возиха
Съжалявам за случката ,но не му прави чест на този с BMW-то да избяга .Все пак всички са добре от пострадалите.В горния линк има инфо.
Адаш днес те видях в "Чародейка" ама нямаше как да ти свирна,щото бях в едно френско и ма возиха
- valdemir
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря на всички присъстващи, много ми беше приятно за пореден път. Проблем само беше, че ако не бяха колегите от Силистра щях да вися кът опрани гащи на Пъпа и всичките от клуба на Алфа Ромео, Рено и Лада щаха да се смеят на организацията на Русенци. Язък дето направих сеир на хората с една Алфичка, горката овяхна като листо през октомври, жалко само че освен алфаджии друг не ме видя, но нищо аз съм свикнал да ходя на сбирки и да вися сам. Много се замислям дали въобще да ходя вече Неделя на сбирките, след 3 дни силистринчани си заминават и край, ще чакам сам да се появи някой зарибен.
- Spasov_G
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Здравей те..... от Spasov_G
Ама нямам думи един от най - големите градове сте в България , а организацията вие на Ниво малко по добре от Нулева, извинявайте за думите ама ние сме от Силистра и при всяка възможност ви идваме на гости , а вие ,но няма значение който каквото и да пише за оправдание няма да е прието поне от мен , мисля ,че ако не всеки то поне 80% от водачите на VW със стикер на колата и имащи се за Форумци би могъл да отдели по половин час в късния неделен следообед да мине и да каже по едно Здрасти поне , но жалко . Ние след около 4-5 дена си заминаваме от вашия град , а сме от Февруари беше ми приятно през престоя ми тук , но хората който ще запомня като истински Фауве фенове са много малко няма да изброявам имена , а за днес благодаря на Valdemir който май ще се окаже най - сериозния Русенски Фауве фен ( БЛАГОДАРЯ ТИ ВЛАДО ) от такива хора се нуждае клуба , благодарност и към ZnaiNaiNai днес за 5 мин дойде да ни види но го направи с желание и повече му се стоеше при нас ама трябваше да ходи на работа ........ Извинявам се на всички и по точно ако съм обидил някого .......
- Don_Castelano
- Автомобил: seat cordoba
- Двигател: ABD 94
-
Калоян Крумов
- Автомобил: vw mk2 Candy Blue
- Двигател:
..
Аз пък като отида на срещите и се чуствам като некъв навлек....мани мани нямам коментар