Русенски срещи - архив

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
Don_Castelano
Автомобил: seat cordoba
Двигател: ABD 94

Мнениеот Don_Castelano » Пет 18 юли 2008 10:03

Искрено съжалявам за пострадалите. Ще се радвам, ако поне малка част от публиката си вземе поука от случилото се, защото аз вече го направих. Винаги една такава пРостъпка ме държи далеко от подобни изяви. Признавам си, че аз също си падам по-лудите изпълнения, но все пак не трябва да се забравя за другите около себе си. :!: :!: :!: :!:

Потребителски аватар
znainainai
Автомобил: Golf4
Двигател: MK 4 98 AHF

Мнениеот znainainai » Пет 18 юли 2008 10:16

Ей да не въ остави човек сами на полигона (бях на работа сори) и веднага прайте бели :evil: Дано се оправят пострадалите а на това к....ле със BMW-то що не му записахте номера и :cop като се прай на мъж на полигона да посрещне мъжки последствията от деянието си :evil: :evil: :evil:

Потребителски аватар
valdemir
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот valdemir » Пет 18 юли 2008 12:07

Предполагам че полицията вече го е хванала. Де да иде човека то цял полигон го видял, едва ли потърпевшите са оставили така нещата.

Потребителски аватар
KING-T
Автомобил: VW Bora TDI 90кс
Двигател: AGR 2000г

Мнениеот KING-T » Пет 18 юли 2008 15:06

http://192.168.11.4/modules.php?name=Ne ... =0&thold=0

Съжалявам за случката ,но не му прави чест на този с BMW-то да избяга .Все пак всички са добре от пострадалите.В горния линк има инфо.

Адаш днес те видях в "Чародейка" ама нямаше как да ти свирна,щото бях в едно френско и ма возиха :)

Потребителски аватар
Rado GTI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Rado GTI » Нед 20 юли 2008 16:58

Днес ще се събирате ли :?: :?: :?:

Потребителски аватар
Spasov_G
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Spasov_G » Нед 20 юли 2008 17:03

Хей Колеги хайде вземете се надигнете и на Пъба ............ вече е 18:05 не остана време ..........

Потребителски аватар
valdemir
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот valdemir » Нед 20 юли 2008 18:34

Благодаря на всички присъстващи, много ми беше приятно за пореден път. Проблем само беше, че ако не бяха колегите от Силистра щях да вися кът опрани гащи на Пъпа и всичките от клуба на Алфа Ромео, Рено и Лада щаха да се смеят на организацията на Русенци. Язък дето направих сеир на хората с една Алфичка, горката овяхна като листо през октомври, жалко само че освен алфаджии друг не ме видя, но нищо аз съм свикнал да ходя на сбирки и да вися сам. Много се замислям дали въобще да ходя вече Неделя на сбирките, след 3 дни силистринчани си заминават и край, ще чакам сам да се появи някой зарибен.

Потребителски аватар
Rado GTI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Rado GTI » Нед 20 юли 2008 19:13

Еи Русенци а вземете се стегнете малко,тези стикери не са само да красят колата..................... :roll:

Потребителски аватар
Spasov_G
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Здравей те..... от Spasov_G

Мнениеот Spasov_G » Нед 20 юли 2008 19:57

Ама нямам думи един от най - големите градове сте в България , а организацията вие на Ниво малко по добре от Нулева, извинявайте за думите ама ние сме от Силистра и при всяка възможност ви идваме на гости , а вие ,но няма значение който каквото и да пише за оправдание няма да е прието поне от мен , мисля ,че ако не всеки то поне 80% от водачите на VW със стикер на колата и имащи се за Форумци би могъл да отдели по половин час в късния неделен следообед да мине и да каже по едно Здрасти поне , но жалко . Ние след около 4-5 дена си заминаваме от вашия град , а сме от Февруари беше ми приятно през престоя ми тук , но хората който ще запомня като истински Фауве фенове са много малко няма да изброявам имена , а за днес благодаря на Valdemir който май ще се окаже най - сериозния Русенски Фауве фен ( БЛАГОДАРЯ ТИ ВЛАДО ) от такива хора се нуждае клуба , благодарност и към ZnaiNaiNai днес за 5 мин дойде да ни види но го направи с желание и повече му се стоеше при нас ама трябваше да ходи на работа ........ Извинявам се на всички и по точно ако съм обидил някого .......

Потребителски аватар
ANDREYO
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ANDREYO » Пон 21 юли 2008 2:13

Абе преча ли на някой като пиша тука?Щот нещо ми се губят постовете?Или ми се привижда :shock

Потребителски аватар
Don_Castelano
Автомобил: seat cordoba
Двигател: ABD 94

Мнениеот Don_Castelano » Пон 21 юли 2008 18:24

ANDREYO написа:Абе преча ли на някой като пиша тука?Щот нещо ми се губят постовете?Или ми се привижда :shock

:don't worry

Потребителски аватар
ANDREYO
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ANDREYO » Пон 21 юли 2008 20:20

Don_Castelano написа:
ANDREYO написа:Абе преча ли на някой като пиша тука?Щот нещо ми се губят постовете?Или ми се привижда :shock

:don't worry
а тва кво значи?че съм от село и не се сещам?

Потребителски аватар
dj_nako
Автомобил: Golf 5 tsi
Двигател: BMY 2007

Мнениеот dj_nako » Вто 22 юли 2008 19:33

и моите все ги трият.

Потребителски аватар
ANDREYO
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ANDREYO » Сря 23 юли 2008 12:12

dj_nako написа:

и моите все ги трият.
Ебал съм ги!!

Калоян Крумов
Автомобил: vw mk2 Candy Blue
Двигател:

..

Мнениеот Калоян Крумов » Сря 23 юли 2008 15:25

Аз пък като отида на срещите и се чуствам като некъв навлек....мани мани нямам коментар

Върни се в “Организационен”