От къде се заключват вратите на Шарана от вътре? Решено!

Семеен или работен автомобил - вановете на Volkswagen се радват на особен интерес
Потребителски аватар
dushi
Автомобил: VW Sharan
Двигател: ADY 1996
Контакти:

От къде се заключват вратите на Шарана от вътре? Решено!

Мнениеот dushi » Нед 20 юли 2008 17:02

Зравейте дами и господа. Скоро си купих Шаран обаче нещо не намирам ог каде се заключат вратите ог вътре. Карал съм Пасат 95г. имаше копче което като натиснеш зе заключаха всички врати а това чудо няма такова. Та се чуда така ли си е произведено или нещо му е бръкнато в здравето.
mod edit: dobrinb

Потребителски аватар
Koko26
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Koko26 » Вто 22 юли 2008 10:29

Здрасти колега, аз от скоро карам Ford Galaxy на него като бутнеш дръжката с която отваряш вратата на вътре се заключват всички врати. Сигурно и на Шарана са така нали са почти еднакви. :roll:

Потребителски аватар
niks76
VW експерт
VW експерт
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот niks76 » Сря 23 юли 2008 23:42

буташ ръ4ката навътре и се заклю4ва :wink:

Потребителски аватар
dushi
Автомобил: VW Sharan
Двигател: ADY 1996
Контакти:

Мнениеот dushi » Нед 27 юли 2008 17:08

Благодаря ви много. Въобще нямаше да се сетя а и тоя кадето ми я продаде в автокъщета ми каза че не се заключва.

Потребителски аватар
sharan_1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот sharan_1 » Пон 11 авг 2008 7:15

При мен се заключва (чувам звука) но после всеки си отваря без проблем. Нещо при мен ли не е наред? И друго. Ако е запален двигателя и всички странични врати са затворени, не може от вън да се отвори вратата на багажника. Трябва поне една отворена врата за да се позволи отваяне. Нормално ли е?

Потребителски аватар
ilkomotor
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ilkomotor » Пон 25 авг 2008 11:06

....ах този ШАРАННН!!!!! , в една статия на АУТО БИЛД четох че това е най лошия модел на марката , най често счупващия се ...... :(

Потребителски аватар
ilkomotor
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ilkomotor » Нед 31 авг 2008 17:12

...ХАЙДЕ де собственици - защитете си модела , или пък наистина е така ???? :wink:

Потребителски аватар
sharan_1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот sharan_1 » Пон 01 сеп 2008 15:48

Ами.... не знам... преценете сами:
Купихме шарана на 21.07.07г.
Сменихме му масла филтри ремъци и т.н. и от тогава до 06.09.2007 го караше баща ми без шарана да направи каквито и да било откази. През септември бащата ми го остави вече и го преобух, смених му консумативите на автоматика, минах го на ТП, касмко и т.н. и се почна: :!:
ноември 2007: припушва като го настъпиш, оказа се че алармаджията прекъснал някакви кабели към не-знам-си-какво-си и ЕКУ-то си мисли бедна на гориво смес и компенсира. отстранено без забележки.
март 2008: проблем с датчик на масло и обороти, който се оказа изгорял комп. на автоматика. Ако го купиш от ФВ-1800лв, намерих го от друго място за 1250 и дойде от завода нов новеничък.
май: няма мощност, съмнения за клапан Н71 - смених клапана..... оказа се най банален проблем с хлабави вакуумни маркучи към ЕКУ-то. смених и маркучите.
На мен колата ми стъпа до сега на към 3500 за поддръжка, каско и т.н. и иде момента за новото каско. Масла и филтри смених преди месец. :roll:
От началото на юли т.г. го кара само баша ми - нищо му няма
:twisted:
Другата седмица бащата пак ще си ми го даде да си го ползвам и не знам какво да очаквам.. късметлия ли съм? :evil:
Аз си го харсвам шарана. Май ще ходя да го ръсне попа със светена вода и да си го карам. Още повече че тая зима ще разчитам на него че чакаме бебе след 2 месеца.

Потребителски аватар
mitko3040
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mitko3040 » Пет 12 сеп 2008 9:13

sharan_1 написа:При мен се заключва (чувам звука) но после всеки си отваря без проблем. Нещо при мен ли не е наред? И друго. Ако е запален двигателя и всички странични врати са затворени, не може от вън да се отвори вратата на багажника. Трябва поне една отворена врата за да се позволи отваяне. Нормално ли е?

При мен на Алхамбрата също е така и мисля, че така си е нормално. Според мен идеята е да не може никой да ти отвори багажника докато си в колата.

Върни се в “Sharan, Touran & Caddy”