Бургас - Архив

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
MYCYPATA
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот MYCYPATA » Нед 20 юли 2008 14:48

vesellin написа:
Peteff написа:дайте по сериозно де , никой ли не знае добър бояджия ???

Добре де, ела при нас в сервиза. Кажи ми първо какво има за боядисване и да ти кажа цена, преди да дойдеш.

даи ми цена за моита :roll: ма смали малко

burgasko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот burgasko » Нед 20 юли 2008 20:27

извинете че изтървах събирането ама ... току що се прибирам от "палатка" ... За да ви подразня ... бях до Синеморец местността "Селестар" .... много яко си изкарахме 3 дни ! ... море , река и ние на 3 мин път пеша в гората на палатки. Нямам думи !

Потребителски аватар
scirroco71
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот scirroco71 » Нед 20 юли 2008 20:55

знам го това място ,бил съм там няколко пъти удивлението ти е разбираемо 3 в 1 :lol:

Потребителски аватар
oHua
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот oHua » Нед 20 юли 2008 21:13

oHua написа:
ludiqskolelo написа:не е опел макар да има много маняшки опели в града заразлика от вагини те ви ама много бой ще земете на гонките само за това ще дойда
вадете бегачките :twisted: :twisted:
събота вечер на обичайното място но не в обичайното време
ако има бързаци говорим за над 100 коня да пишат лични и може да ви кажа в колко да дойдете да се посмеем
С каква кола мислиш да биеш моята.

Ей колелист чакам отговор. :twisted:

Потребителски аватар
Pencheva
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Pencheva » Нед 20 юли 2008 22:19

oHua написа:
oHua написа:
ludiqskolelo написа:не е опел макар да има много маняшки опели в града заразлика от вагини те ви ама много бой ще земете на гонките само за това ще дойда
вадете бегачките :twisted: :twisted:
събота вечер на обичайното място но не в обичайното време
ако има бързаци говорим за над 100 коня да пишат лични и може да ви кажа в колко да дойдете да се посмеем
С каква кола мислиш да биеш моята.

Ей колелист чакам отговор. :twisted:

Той е е с Рендака в Китен на плаж състезава се с колите за риба
:lol: :lol:

<Ro_ja>
Автомобил:
Двигател:

......

Мнениеот <Ro_ja> » Нед 20 юли 2008 22:26

Браво момчета всеки път все по добре този път бяха 3 коли другя ще са 2 сигурно.Големи сбирки стават чесно нека продължаваме в същия дух.Започвам да мисля че маи няма смисъл от тези сбирки като идват само коли които могат да се преброят на едната ръка или се лъжа??? :roll:

Потребителски аватар
Layer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Layer » Пон 21 юли 2008 0:21

GARTNER написа:И аз съм съгласен само кажете кога и да ходим
da__buzz да има студена бира на бара :beer :heeeavy metal

студена бира колкото искате-- наливна и хаиникен :D само елате ама е трудна работата с паркирването

Потребителски аватар
AIR_MEN
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: ......

Мнениеот AIR_MEN » Пон 21 юли 2008 1:59

<Ro_ja> написа:Браво момчета всеки път все по добре този път бяха 3 коли другя ще са 2 сигурно.Големи сбирки стават чесно нека продължаваме в същия дух.Започвам да мисля че маи няма смисъл от тези сбирки като идват само коли които могат да се преброят на едната ръка или се лъжа??? :roll:

еми само да те допълня, че повечето сме на работа по черноморието...
давам пример с мен... аз работя в Марина Диневи и карам една яхта на един пич, който е далече от Влас и идва в събота и неделя... как мислиш да дойда колкото и да искам... Котката и той си има негова работа във влас и той също не може да дойде... Другите предполагам, че са аналогично на нашата ситуация... Плюс това събота и неделя са най-обортните дни... така че лятото ще е малко трудно да се съберем...

Потребителски аватар
Silver_Golf
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Silver_Golf » Пон 21 юли 2008 13:31

AIR_MEN написа:
<Ro_ja> написа:Браво момчета всеки път все по добре този път бяха 3 коли другя ще са 2 сигурно.Големи сбирки стават чесно нека продължаваме в същия дух.Започвам да мисля че маи няма смисъл от тези сбирки като идват само коли които могат да се преброят на едната ръка или се лъжа??? :roll:

давам пример с мен... аз работя в Марина Диневи и карам една яхта на един пич, който е далече от Влас и идва в събота и неделя... как мислиш да дойда колкото и да искам... Котката и той си има негова работа във влас и той също не може да дойде... Другите предполагам, че са аналогично на нашата ситуация... Плюс това събота и неделя са най-обортните дни... така че лятото ще е малко трудно да се съберем...

съгласен съм с теб все пак сега е сезона на дините :lady_shy_kiss: :seeex и аз щях да идвам но ми се объркаха плановете и не можах да сваря за другата седмица ще се постарая но то не пречи и през седмицата да се организираме и да идем на капаните аз предполагам че бургаското е съгласен на 100 % щом е за капани

Потребителски аватар
Pencheva
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Pencheva » Пон 21 юли 2008 14:58

Ми айде кажете кога ще се съберем повечко и да ви покажа най новия член на клубът малко е дребничък около педя ама пък е много чаровен..Няма как да не го познаете ние с него малко си приличаме :lol: :lol:

burgasko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот burgasko » Пон 21 юли 2008 16:23

дам съгласен съм ... само кажете кога .... и сме там на биричка ;)

Потребителски аватар
MYCYPATA
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот MYCYPATA » Пон 21 юли 2008 19:37

Silver_Golf написа:
AIR_MEN написа:

съгласен съм с теб все пак сега е сезона на дините :lady_shy_kiss: :seeex и аз щях да идвам но ми се объркаха плановете и не можах да сваря за другата седмица ще се постарая но то не пречи и през седмицата да се организираме и да идем на капаните аз предполагам че бургаското е съгласен на 100 % щом е за капани

биричка каде кога свиркаите :oops: :oops:

Потребителски аватар
BS
Автомобил: A6
Двигател: BAU
Контакти:

Мнениеот BS » Пет 25 юли 2008 21:46

А бре тази седмица ще има ли някои 8) :D :D :drive

burgasko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот burgasko » Съб 26 юли 2008 8:47

тази седмица няма да пропусна ... на автото сме !

Потребителски аватар
MYCYPATA
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот MYCYPATA » Съб 26 юли 2008 12:16

и ''ТОИ'' е там :lol:

Върни се в “Организационен”