vesellin написа:Peteff написа:дайте по сериозно де , никой ли не знае добър бояджия ???
Добре де, ела при нас в сервиза. Кажи ми първо какво има за боядисване и да ти кажа цена, преди да дойдеш.
даи ми цена за моита

oHua написа:С каква кола мислиш да биеш моята.ludiqskolelo написа:не е опел макар да има много маняшки опели в града заразлика от вагини те ви ама много бой ще земете на гонките само за това ще дойда
вадете бегачките![]()
събота вечер на обичайното място но не в обичайното време
ако има бързаци говорим за над 100 коня да пишат лични и може да ви кажа в колко да дойдете да се посмеем
oHua написа:oHua написа:С каква кола мислиш да биеш моята.ludiqskolelo написа:не е опел макар да има много маняшки опели в града заразлика от вагини те ви ама много бой ще земете на гонките само за това ще дойда
вадете бегачките![]()
събота вечер на обичайното място но не в обичайното време
ако има бързаци говорим за над 100 коня да пишат лични и може да ви кажа в колко да дойдете да се посмеем
Ей колелист чакам отговор.
<Ro_ja> написа:Браво момчета всеки път все по добре този път бяха 3 коли другя ще са 2 сигурно.Големи сбирки стават чесно нека продължаваме в същия дух.Започвам да мисля че маи няма смисъл от тези сбирки като идват само коли които могат да се преброят на едната ръка или се лъжа???
AIR_MEN написа:<Ro_ja> написа:Браво момчета всеки път все по добре този път бяха 3 коли другя ще са 2 сигурно.Големи сбирки стават чесно нека продължаваме в същия дух.Започвам да мисля че маи няма смисъл от тези сбирки като идват само коли които могат да се преброят на едната ръка или се лъжа???
еми само да те допълня, че повечето сме на работа по черноморието...
давам пример с мен... аз работя в Марина Диневи и карам една яхта на един пич, който е далече от Влас и идва в събота и неделя... как мислиш да дойда колкото и да искам... Котката и той си има негова работа във влас и той също не може да дойде... Другите предполагам, че са аналогично на нашата ситуация... Плюс това събота и неделя са най-обортните дни... така че лятото ще е малко трудно да се съберем...
Silver_Golf написа:AIR_MEN написа:<Ro_ja> написа:Браво момчета всеки път все по добре този път бяха 3 коли другя ще са 2 сигурно.Големи сбирки стават чесно нека продължаваме в същия дух.Започвам да мисля че маи няма смисъл от тези сбирки като идват само коли които могат да се преброят на едната ръка или се лъжа???
еми само да те допълня, че повечето сме на работа по черноморието...
давам пример с мен... аз работя в Марина Диневи и карам една яхта на един пич, който е далече от Влас и идва в събота и неделя... как мислиш да дойда колкото и да искам... Котката и той си има негова работа във влас и той също не може да дойде... Другите предполагам, че са аналогично на нашата ситуация... Плюс това събота и неделя са най-обортните дни... така че лятото ще е малко трудно да се съберем...
съгласен съм с теб все пак сега е сезона на дините![]()
и аз щях да идвам но ми се объркаха плановете и не можах да сваря за другата седмица ще се постарая но то не пречи и през седмицата да се организираме и да идем на капаните аз предполагам че бургаското е съгласен на 100 % щом е за капани
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 34 госта