bomber написа:Боте пастирай я и ще светне!Сперед мен недей маха лаистните
Да си призная,принципно скромните ми средства ги хвърлям изцяло по колата (все пак още не ми се налага да изхранвам освен мене си и други гърлаsashobas написа: За цвета на броните съм за да ги боядисаш.На тройката и стоят добре в цвета на купето,а за лайсните ако ги махнеш според мен ще трябва и да раздуеш калниците защото те са като едно цяло вървят ръка за ръка.А ако не ти се занимава много защото това е време и средства ...
Ако се съмняваш в майстолите по добре недей рискува защото това е отговорна работа и скъпа процедура.А ако го искаш няма кво да се съмняваш действай и ще видиш резултатите.Дашо написа:bomber написа:Боте пастирай я и ще светне!Сперед мен недей маха лаистните
Вики ботато за пастирането ясно,ама аз питах за нещо с постоянен ефект
щото едно пастиране не отнема толкова време и пари,а и ефекта му е ясен (положителен).На мен идеите са ми за нещо далеч по-постоянно
Да си призная,принципно скромните ми средства ги хвърлям изцяло по колата (все пак още не ми се налага да изхранвам освен мене си и други гърлаsashobas написа: За цвета на броните съм за да ги боядисаш.На тройката и стоят добре в цвета на купето,а за лайсните ако ги махнеш според мен ще трябва и да раздуеш калниците защото те са като едно цяло вървят ръка за ръка.А ако не ти се занимава много защото това е време и средства ...),така че се надявам с времето всичко да дойде на мястото си
А по принцип още в началото идеите ми бяха точно такива-да раздуя калниците и да махна лайсните,но взех нещо да се съмнявам
Stefan написа:Дашо, моето мнение е, най-напред да си сложиш едно окачване а след това фарове и мигачи на бронята точно като тези![]()
...
а също и едни стопове, че тези нещо
FreeSoul написа:Дашоооо зарежи тези неща много пари,време, труд и пазене изискват.
Това ти е ежедневката и не може да си позволяваш такива изгрубявания,защото е много непрактично.
Освежи си лайсните,вземи една решетка на промо и едни фарчета и бленди и колата ще стане друга, а и парите ще са доооста по-малко
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 35 госта