Въпроси относно външния вид на Пернишки Г3 Pink Floyd

Теми свързани с промени по външния вид и интериора на автомобила

Да махна лайсните и да боядисам ли броните

Без лайсни и с боядисани брони е по-добре
40
48%
В сегашния вид си е добре-с лайсните
43
52%

Общо гласове: 83
Потребителски аватар
carbonara
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот carbonara » Нед 20 юли 2008 22:01

:ihaaaaa Хм. То като ше е тунинг добре да е без лайсните и с боядисани бронки. :gruebel

Потребителски аватар
doc_j
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот doc_j » Нед 20 юли 2008 22:04

Аз също се чудех дали да махам лайсните на Поло-то, но като видях снимки как ще изглежда и се отказах тотално, според мен ефекта при Голф-а би бил същия. Аз мисля, че с хубави черни лайсни изглежда много по-стилно.

Потребителски аватар
sashobas
Щастлив голфаджия
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот sashobas » Нед 20 юли 2008 22:13

За цвета на броните съм за да ги боядисаш.На тройката и стоят добре в цвета на купето,а за лайсните ако ги махнеш според мен ще трябва и да раздуеш калниците защото те са като едно цяло вървят ръка за ръка.А ако не ти се занимава много защото това е време и средства може да си пръснеш и лайсните .Успех.

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Нед 20 юли 2008 22:50

bomber написа:Боте пастирай я и ще светне!Сперед мен недей маха лаистните :)

Вики бота :wink: то за пастирането ясно,ама аз питах за нещо с постоянен ефект :wink: щото едно пастиране не отнема толкова време и пари,а и ефекта му е ясен (положителен).На мен идеите са ми за нещо далеч по-постоянно :hmmmm
sashobas написа: За цвета на броните съм за да ги боядисаш.На тройката и стоят добре в цвета на купето,а за лайсните ако ги махнеш според мен ще трябва и да раздуеш калниците защото те са като едно цяло вървят ръка за ръка.А ако не ти се занимава много защото това е време и средства ...
Да си призная,принципно скромните ми средства ги хвърлям изцяло по колата (все пак още не ми се налага да изхранвам освен мене си и други гърла :wink: ),така че се надявам с времето всичко да дойде на мястото си :wink: А по принцип още в началото идеите ми бяха точно такива-да раздуя калниците и да махна лайсните,но взех нещо да се съмнявам :roll:

Потребителски аватар
sashobas
Щастлив голфаджия
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот sashobas » Нед 20 юли 2008 23:05

Дашо написа:
bomber написа:Боте пастирай я и ще светне!Сперед мен недей маха лаистните :)

Вики бота :wink: то за пастирането ясно,ама аз питах за нещо с постоянен ефект :wink: щото едно пастиране не отнема толкова време и пари,а и ефекта му е ясен (положителен).На мен идеите са ми за нещо далеч по-постоянно :hmmmm
sashobas написа: За цвета на броните съм за да ги боядисаш.На тройката и стоят добре в цвета на купето,а за лайсните ако ги махнеш според мен ще трябва и да раздуеш калниците защото те са като едно цяло вървят ръка за ръка.А ако не ти се занимава много защото това е време и средства ...
Да си призная,принципно скромните ми средства ги хвърлям изцяло по колата (все пак още не ми се налага да изхранвам освен мене си и други гърла :wink: ),така че се надявам с времето всичко да дойде на мястото си :wink: А по принцип още в началото идеите ми бяха точно такива-да раздуя калниците и да махна лайсните,но взех нещо да се съмнявам :roll:
Ако се съмняваш в майстолите по добре недей рискува защото това е отговорна работа и скъпа процедура.А ако го искаш няма кво да се съмняваш действай и ще видиш резултатите. :да:

Потребителски аватар
Bubo
Автомобил: Audi S4 Biturbo
Двигател:

Мнениеот Bubo » Нед 20 юли 2008 23:15

Брат деиствай,смело напред,поне аз съм така,намисля ли нещо край,не го ли направя немога да спя.Успех. :wink:

Потребителски аватар
d.borimirov
Автомобил: MK3_ABF
Двигател:

Мнениеот d.borimirov » Нед 20 юли 2008 23:39

аз бих запалнил предните бленди и мига4и и леко освежаване... за боядисването на лаисните за мен не е особено нужно при положение, 4е двата цвята не се открояват кои знае колко един от друг... но наи важно е както на теб ти хареса :да: успех

Потребителски аватар
Тульский Токарев
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Тульский Токарев » Пон 21 юли 2008 8:38

Без лайсни и с боядисани брони :idea:

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Пон 21 юли 2008 9:18

Дашо, моето мнение е, най-напред да си сложиш едно окачване а след това фарове и мигачи на бронята точно като тези :wink: :arrow:

Изображение

а също и едни стопове, че тези нещо :37:

Потребителски аватар
Gigabyte
Автомобил: neko drugo
Двигател: vaprosche

Мнениеот Gigabyte » Пон 21 юли 2008 11:33

Остави го така... Поосвежи черните елементи по колата и дай парите за друго ;) Едни фарове,мигачи и стопове ,ще са по-добре отколкото оръфан нож ,който за мен е много грозен в цвета на купето ,а вратите при всяко леко закачване считай къде ще си :?

Потребителски аватар
FreeSoul
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот FreeSoul » Пон 21 юли 2008 11:40

Дашоооо зарежи тези неща много пари,време, труд и пазене изискват.
Това ти е ежедневката и не може да си позволяваш такива изгрубявания,защото е много непрактично.

Освежи си лайсните,вземи една решетка на промо и едни фарчета и бленди и колата ще стане друга, а и парите ще са доооста по-малко

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Пон 21 юли 2008 12:47

Stefan написа:Дашо, моето мнение е, най-напред да си сложиш едно окачване а след това фарове и мигачи на бронята точно като тези :wink: :arrow: ...
а също и едни стопове, че тези нещо :37:

Окачването ми е първата цел :wink: Сега съм с обикновени амортесьори и пружини черни Кони,но ще сменя цялото окачване.Стоповете са ясни-класиката червено с бяло- Изображение
или ако има някакъв вариант за Г3 на eдни стопове за Г2,дето са често бели но са опушени и изглеждат страшно,но не мога да им намеря снимка.Има ги в миналогодишния каталог на FK

Фаровете ще са или като тези на линка или (но задължително Angel eyes)-
Изображение
А принципно за мигачи на бронята имам една идея,но не знам в крайна сметка дали ще се получи.Но в края на крайщата времето ще покаже. :wink:
По принцип се старя крайния резултат да е нещо малко по-различно от останалите изпълнения-според мене е логично,всеки човек иска малко или много да е сам по себе си уникален и индивидуален,само че се надявам да не прекрача тънката граница между индивидуализма и селянията (светещи джанти,пръскалки и т.н.),което ме навежда на мисълтта че трябва да си разкарам перката на акула щото с нея съм много бърз и да си запуша тавана :wink:
FreeSoul написа:Дашоооо зарежи тези неща много пари,време, труд и пазене изискват.
Това ти е ежедневката и не може да си позволяваш такива изгрубявания,защото е много непрактично.

Освежи си лайсните,вземи една решетка на промо и едни фарчета и бленди и колата ще стане друга, а и парите ще са доооста по-малко

Дължинка,ясно за парите времето и труда,ама аз не мога нищо да направя,брат.То от вътре ме кара,не мога да му се противопоставя,това е като жажда за въздух и вода :lol:А и ще се постаря колкото и да е възможно,колата да е в състояние да се кара като ежедневка-поне докато завършиме след 1 година с тебе,а след това почна ли веднъж работа ... :twisted:
А решетката ще я сменям,че моя home made на нищо не прилича,голяма заслуга за което има Девил тунинг.А иначе видях че в каталога на FK има решетка с 3 ребрата ако мога ще си взема такава-хем мен лично повече ме кефи,хем почти всички тройки дето са без емблема са с решетки с 2 ребра

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Пон 21 юли 2008 12:58

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Пон 21 юли 2008 13:46

Eй това е решетката за мен,а дисковете му са направо маняшки!!!!
Сега и аз като си пастирам колата и освежа черните елементи по нея ще видя до къде ще го докарам
За първи път виждам Г3 с огледала от Г2 :idea:,но определено му отиват,макар че аз не бих махнал стоковите огледала-те мисля че най-се вписват в цялостния дизайн на тройката :idea:

Потребителски аватар
petkovsky
Черният лебед
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот petkovsky » Пон 21 юли 2008 19:20

остависи лайсните така си е супер.

Върни се в “Оптичен тунинг”