Здравейте колеги !!!
Имам следният проблем, снощи си шетках с голфчето и нямаше проблем всичко както обикновенно си беше супер, но тази сутрин ставам за работа въртя ключа и ..... повъртя малко но не можа да запали и акумолаторът капна страшно бързо, като се има в предвид че акумолаторът е купуван преди 4-5 месеца от какво ли може да се е получило това? Аз се съмнявам в усилвателя то сд-то беше исключено ама де да знам, по принцип и стартера не ми е на 100 % исправен но ...... от какво ли според вас се е получило така от стартера, от акумолатора (прецакал се е) или от усилвателя?
Нека да отбележа че голфа е дизеларка. Педи свързахме за акумолаторите един мерцедес с голфа и мн трудно ми запали въртя, въртя ама нз нз ....
До сега не ми го е правил тоя номер!
Какво да правя да карам ли акумолатора в магазина - има още гаранция......
щото въртя малко и капна..........
Проблем с акумолатора
- shemkov
- Автомобил:
- Двигател:
Знаете ли какъв проблем също прави, като пусна музиката по силно и като са включени фаровете примерно и при самото свирене има леко как да се изразя нз, примерно при по силен бас и самите фарове малко ..... се едно не им стига ток и има леко смущение така да се изразя нз може нещо от колата да е.
Дано да сте ме разбрали правилно
Дано да сте ме разбрали правилно

- shemkov
- Автомобил:
- Двигател:
ами преди малко като отворих багажника и пипнах усилвателя, беше топъл и в акумолатора нямаше грам ток при положение че колата не е карана, пробвах да я запаля на скорост ама не стана заредихме акумолатора пак от мерцедеса запали от рас нз какво и става иначе усилвателят го исключих и сега ще видим дали ще падне акумолатора дано да е от усилвателя!!!
- mitakathvp
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”